Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.
mi mame obicajnu lacnu Alasku.Masim sme kupovali na Vianoce Etu,ale ja som si vyberala hlavne podla ceny,lebo sme iba dvaja,tak staci mensi chlebik a mam doma jednu kulmu na vlasi od firmi Alaska a ta funguje uz presne 10 rokov 😀 tak sme navahali
jej to si chyby.Pardoooooon.Som strasna 😖
ja by som tiez kupila nejaku lacnejsiu, ale manzel je v tomto zatazeny na znacky... aj ked hriankovac sme kupili taky za 3 stovky ...
no tak to ja mam doma to iste.Strasne.Vsetko musi mat dobru znacku,ale uz som ho troska prevychovala.Zacala som pomalicky s toustovacom a tak postupne,pomalicky,potichucky.... 😀 😀 😀 Proste som nieco kupila sama a ked vydel ze to funguje aj bez renomovanej znacky ,tak sa troska zmenil,ale iba troska 😀
no u nas to tiez ide tak pomalinky... zatial iba ten hriankovac... ale ved hadam pomalicky 😎
mne to trvalo 5 rokov 😀 ale uspech sa dostavil 😀
silvi, Duphaston nesposobuje unavu. ale vies co? tehotenstvo. a hlavne prvy trimester. 😀
sonoga :tak to teda hej 😵 😵 😵
Ahojky 😉
bianca, neuveris, ale chodim k Slezakovi na Polikliniku v Hrabuvce a idem tam 13.2. o 8:10. 😀 😀 😀 😀
na ktoru si objednana ty??? Ze by sme zasli na kafe.....
tiez mam priatela na znacky - halvne co sa elektroniky tyka 🙂 Ale tiez sa snazim, aby sa zmenil....ved nekradneme 🙂
s tou unavou mate pravdu...od kedy som tehu, tak by som stale iba spala....ako mimino..Este ze musim do prace, inak by som prespala snad cely den.
Ahojky,
veruže tiež sa pripája k tomu že na začiatku je žena dosť unavená...ja som si tiež v prvých týždňoch potrebovala aspoň na chvíľu ľahnúť, proste to prišlo a hotovo... to je normálne 😵 ved miminko sa vyvíja a odoberá nám energiu a množstvo látok, tak sme potom unavené...
Teraz ku koncu som zasa unavená, ale teraz je to iné.... bruško pred sebou, v ňom nácvik spartakiády na dennom poriadku 😀 , bolesti chrbta,no to by asi každého unavilo 😵
tak sa šetrite babenky a ak ste unavené, veru sa netreba premáhať a oddýchnuť si, je to veľmi dôležité
raduska2006 •: 😀 😀 😀 ja som objednana az na 10:10.Skoda.Ale mozno na buduce.Dufam ze ja mna budu cakat poradne 😀
a inak babulky co robkate?Ja som zasa spala do 11-tej.A potom som sa nudila v kuchyni,protoze manzel spal po nocnej.Konecne vstal a siel do prace,lebo ja v kuchyni trpim. 😖 Este som ani nemohla varit,lebo mi maso zmnrzlo do kopy a nemohla som od seba oddelit 2 kg.No des.
bianca: urcite sa tych poradni dockas.... 🙂 13 sa mozno dozviem ci to bude dievcatko alebo chlapcek 🙂 Skoda, ze do tej poradne ides tak neskoro ☹
inac som v praci a o chvilku idem domov...konecne mi kolega opravil komp, tak budem moct pisat aj neskor, nie len do druhej 😀 😀 huraaaaa 😀 😀
no super.Ja som doma neviem co mam varit.mam vybrane nieco bravcove,ale nic ma nenapada 🙄
tak konecne som doma...tak to ja som chcela uvarit na veceru spagety, ale ked som prisla domov, zistila som, ze uvaril priatel - cestovinu s nejakou omackou a zeleninovu polievku..
tak to bravcove narez na kusky, podus so zeleninou alebo lecom a uvar k tomu zemiaky alebo ryzu...alebo mozes urobit rezne 😉
uz varim len tak hala bala co bolo v chladnicke,ale strasne sa mi pri tom nechce stat.Stala sa so mna strasna zdochlina.
A ty kde pracujes?Ja vo fakultke
ja v asuse.....pocitacova firma.
viem.Tak to nemas daleko
nastastie nie...s mojim orientacnym zmyslom 😉 ked som tu prisla, tak som mala problem nejaku pracu najst..no nastastie tam brali. zatial som tam spokojna, v praci sa velmi nenadriem.
tak to ja spokojna nie som.Po skoro 6 rokoch na ARU to tam nenavidim do spiku kosti 🙄
tak to ti verim.na ARO musi byt narocna praca...ja na zdravotnictvo nemam zaludok..mam problem uz s tym ked mi beru krv 😀
no to ja tiez.Sice udrzim,ale ked je to niekto znami ,tak i kricim 😅
tak uz som spet...Mala sa vratila zo skoly, tak som jej davala jest...uz mas navarene???
ja zvycajne pri odbere nastavim ruku na jednu stranu a tvar otocim na stranu druhu...pomaha to
hej navarena a az sa cudujem,ze sa mi to celkom podarilo,ked sa mi tak nechcelo 😀
ved vecsinou to je tak, ze ked sa nechce, tak to dopadne super a ked sa chce tak sa vsetko kazi.Aspon v mojom pripade to plati... 😀
ale teraz by som si dala nieco dobreho.Baby na Dame basnia o Tiramisu a mne tecu sliny 😝
dobry napad...asi si zajdem do mrazaku po nanukac 😀
ja som si uz zasla pre croasan,bol dobry 😝 ale maly 😵
chodis aj na Ostravske stranky? som si vsimla, ze si tam par krat bola. 🙂
dikonca si to zalozila 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a aku ste kupili? manzel tusim vybral moulinex ak sa nepletiem...