icon

Je tu niekto z Bardejova?

sonoga
8. dec 2007

Tak skusam , ci sa niekto pripoji k diskusii. Ved hadam sem niekto chodi z Bardejova.

bianca
27. mar 2009

😀 radka z temy do temy? 😀 A este aj na Skype? 😀 Nenapiseme si aj SMS aby sme vyuzili vs.dostupne zdroje? 😀

janja2502
27. mar 2009

moja spolubyvajuca na internate sa narodila tiez v ten isty den aj rok ako ja. a tak isto aj jej frajer a babka. Tak to ked sme raz isli na výlet štyria, isli sme sa ubytovat a dali sme obcianske, tak recepcný ani neveril ked furt pisal ten isty datum narodenia. 🙂

bianca
27. mar 2009

janja ako sa mate?Fazulka a Dodo pocuvaju?

janja2502
27. mar 2009

jasne.....ved musia 😉
prave dnes ideme na vikend k nasim, tak sa tesim. Dodo bude rylovat zahradku 😀 U nás má byt cez vikend pekne slnecno do 14 stupnov. tak som zvedava. Vy sa kedy chystate domov?

raduska2006
27. mar 2009

Bi - a este zavolat by sme si mohli 😀 😀

bianca
27. mar 2009

janja mala ma v pondelok ockovanie takze podla toho ako jej bude

radus sme boli v tom bazare a je to obyc sekac.Nic tam nemaju iba tony oblecenia

gabrielkabj
28. mar 2009

ahojte Bi sorry že odpisujem až teraz ale nechodila som na int... áno manželík je z BJ origoš 😀 možno ťa niekedy opaľoval 🤐

bianca
28. mar 2009

gabka strasne sa podoba na kamosa,.Cely cas nad tym uvazujem ale nevedela som ako sa ta mam na to spytat.Svet je maly 😀 A urcite neopaloval lebo ja nie som priamo z BJ a od ukoncenia zakladky som sa v BJ moc neohriala

inak ako to vyzera s tym centrom???

gabrielkabj
29. mar 2009

a odkiaľ si ty z dediny myslím.

janja2502
30. mar 2009

dobre rano dievcata,
hlasim prichod na konika 🙂 Co mame noveho???

raduska2006
30. mar 2009

Dobre ranko.... alebo den??

tak my mame novinku.... Laura este nevie poriadne lozit a uz sa mi v sobotu postavila v postielke 😵 😵

janja2502
30. mar 2009

noooo radus, to sú dobre spravy. co chvila bude behat 🙂

raduska2006
30. mar 2009

uz sa toho bojiiiim ... to uz nebudom moct pisat, lebo nebude cas 😀

janja2502
30. mar 2009

veru, budes behat s nou 😀

bianca
30. mar 2009

hojte

Gabi ja som z Janoviec

radus si uzijes.Ja sa uz nemozem dockat 😀

janja ako krpcek?

gabrielkabj
30. mar 2009

nehovor Bi ja mam babču v Kobyloch 😵

janja2502
31. mar 2009

kobyly, janovce, bartosovce, bardejov......vidim, ze sme vsetky poblizku. 😀
bi, nase male sa prevaluje ako dive. Cely vikend nespalo, len sa mi brucho tak vlnilo. Asi spi len v noci. 😅

bianca
31. mar 2009

gabi ja som 10 rokov byvala v Kobylach a tak sme museli nazad k babine do Janoviec lebo zostala sama 😝

janja az bude vetsie tak nebude spat v noci.Pre mna bolo vecerne ukladanie do postele peklo.Skoro kazdy vecer som prerevala lebo ked som si lahla,mimino sa zblaznilo a skoro cele sa dralo cez brusnu stenu

a este nemala rada sedenie u kadernicky.Som myslela ze tam porodim v 8.mes

janja2502
31. mar 2009

nooo, to je super, aj mne bude treba ist o taky mesiac ku kadernicke 😀
vidim, ze aj mala Barca bola uz v bruchu hyperaktivne dievca. 😉

bianca
31. mar 2009

ona bola strasne divoka a potom som o nej i cely den nevedela a to bolo strasne lebo som sa neskutocne bala

janja2502
31. mar 2009

no to ti verim, aj ja dakedy musim lahnut a dat ruku na bruchu, ci zije. Ale len co dam tam ruku, tak hned kopne....telepatia 😀
mna teraz trapia opuchnute lytka ☹

bianca
31. mar 2009

janja vyloz nohy vysokooo.Ty mas dost narocny program.Trosku zvolni.Ja som mala nohy ako slon a dokonca sa mi noha zvetsila s 37 na 39 😕 😕 😕

janja2502
31. mar 2009

😕 to som ani nevedela, ze noha rastie aj do dlzky 🙂

bianca
31. mar 2009

ja to nechapem.Uz som si myslela ze sa budem len scvrkavat 😀

janja2502
31. mar 2009

doma sa nohy vylozit daju, ale vo vlaku tazko 😀 Dodo je na to alergicky, ked dakoho vo vlaku vidi ako ma vylozene nohy, uz aj ide k nemu a povie, aby si ich dal dolu. A potom sa rozculuje, ze akú výchovu to maju tie deti. Niekedy sa az hanbim.... 😅

bianca
31. mar 2009

ty ale si snad iny pripad nie?Zobuj botky a vyloz nohy.To by ti velmi pomohlo.Len problem moze byt v tom aby si sa potom obula 😅 mne sa stalo ze sa nohy zblaznili a uz sa nevosli do topanok

gabrielkabj
31. mar 2009

janja bola si na Glukozu?

bianca
31. mar 2009

fuj OGTT.Ale dalo sa to vydrzat len to treba vypit naraz na jeden nadych 😉

janja2502
1. apr 2009

ano gabi, bola som. Je to obycajna sladka voda, vypijes to v pohode, horsie je to v sebe udrzat. 😉

gabrielkabj
1. apr 2009

ano viem bola som aj ked som čakala Sarku len ja nemám rada injekcie a to pichanie do prsta mi tiež neni príjemné. bééé 😢