icon

Je tu niekto zo Senice a okolia?

radoslava
6. aug 2007

Pochadzam zo Senice ale 9 rokov som zila v BA a teraz 3 roky v Pezinku. Vytvorila som ale tuto temu lebo predpokladam ze tu postretam kamosky minimalne z detstva, skolky alebo skoly 😀

lubenka01
5. máj 2013

@katysenica ahoj a si priamo zo Senice? 🙂

mamartinka
5. máj 2013

@katysenica alebo skus tu napisat spravu ale neviem ci sem este chodi.Nick ma froschka.

katysenica
5. máj 2013

@lubenka01 á
áno som priamo zo Senice a ty?

lubenka01
5. máj 2013

@katysenica áno tiež bývame v Senici, ale nepochádzam odtiaľko, Seničan je mm.

ankat
7. jún 2013

ahojte najde sa nejaka mamicka na spolocne kocikovanie alebo posedenie pri kavicke ?niesom zo senice tak tu nikoho nepoznam 😒

ankat
15. aug 2013

ahojte neviete poradit kde robia dobre gelove nechty v senici ?

mamartinka
15. aug 2013

@ankat vydim ze v Senici teme si tak sa skus aj tam opitat bab https://www.modrykonik.sk/skupina/136/

bmagdalena
12. okt 2013

Aha ho...som až teraz objavila túto skupinku. Tiež som pôvodom zo Senice (narod. Myjave). Bývala som v starej Sotinej terajšej S.Jurkoviča hneď pri zimnom štadióne 🙂

cekankacamomille
16. okt 2013

zdravim dievciny. ja som z presova a planujem tahat ciaru do Senice 🙂 hladame si tam byvanie. Ak to bude vola Najvyssieho, Vianoce budeme travit v nasom novom domove 🙂 Ked sme pri tom. Viete poradit skvelu pediatricku v Senici, ci okoli?

mamartinka
16. okt 2013

@cekankacamomille skus sa pridat aj sem ci spitat sa tu bab https://www.modrykonik.sk/group/136/

cekankacamomille
16. okt 2013

@mamartinka dakujem 🙂

callex
17. okt 2013

@mamartinka ako sa dostanem do tej temy senica?

mamartinka
17. okt 2013

@callex nad tebou je zo vcera link ak myslis to https://www.modrykonik.sk/group/136/ len sa tam prihlasis.Idete tiez do Senice byvat?

callex
17. okt 2013

@mamartinka cez tablet mito nejako nejde.uz tu asi tyzden byvame a snazim sa zorientovat kde co je ake moznosti.

mamartinka
17. okt 2013

@callex tak skusaj.Mozno sa neako k tomu dopracujes. 😉

majusa4444
20. máj 2014

Je tu niekto z Borskeho svätého jura? 🙂

majusa4444
20. máj 2014

@mamartinka to je súkromná. Neviem sa tam pridať

mamartinka
20. máj 2014

@majusa4444 preco sukromna.Normal si daj temu Senica a mas tam napisane pridat sa do diskusie ci ako to tam je.A len sa prihlasis.

majusa4444
20. máj 2014

@mamartinka nejde to. Už som písala moderátorovi či ma pridá.

margareta76
25. aug 2014

Ahojte. Mame o pár dni cestu cez Senicu a rada by som sa spýtala, ze kde v Senici je niečo zaujímavé (ihrisko - interiérové, exteriérové...) proste niečo kde by sa vedeli deti - chlapci (vo veku 3 az 6 rokov) dobre zabavit, pripadne najesť... Prosím poradte. Dakujem.

elienka
25. aug 2014

@margareta76 ihrisko v parku pri Lacovi Novomeskom, ihrisko Luxor pri ceste z Kunova do Senice. Interiérové je tuším Slniečko sa to volá v bývalom hoteli Senica

margareta76
25. aug 2014

@elienka: Dakujem 😉

morchella
8. nov 2014

@cigaretka5
Ja som zase nič dobré nepočula na šťastného. Platí sa, robí veci, čo sa nerobia, aj medzi lekármi, čo práve letí, tam je strčený (ode mu len o peniaze). Naopak, dr. živica je fundovaný a ženám pomáha. Ale nie všetkým človek vyhovie.

tslobik
24. apr 2017

Ahojte žienky, som pôvodne Seničanka, žijúca teraz na Brezovej, ale často chodím do SE......Neviete mi poradiť, či je logopedička v Senici dobrá? Teraz je tam myslím Kožúškova......Veeeeľka vďaka....

mamartinka
24. apr 2017

@tslobik doporucujem ti skupinu Senica alebo Facbook.Tu uz aj vydno malo asi vobec nikto nechodi.

mamartinka
24. apr 2017
tslobik
24. apr 2017

@mamartinka dakujem si zlatá....🙂

renka112
15. aug 2017

Dobry den...chcem sa spytat...neviete kto a ako masiruje v senici v studiu krasne telo...?spokojnost...a pod?dakujem