icon

Je tu niekto zo Senice a okolia?

radoslava
6. aug 2007

Pochadzam zo Senice ale 9 rokov som zila v BA a teraz 3 roky v Pezinku. Vytvorila som ale tuto temu lebo predpokladam ze tu postretam kamosky minimalne z detstva, skolky alebo skoly 😀

cezetko
23. júl 2008

Ali ako bolo na plavarni? Leo spal az do desiatej. Nebolo na plavarni zima? Ja tam mam vzdy pocit ze je tam studena voda a zima.
Caka ma tazky vikend. Ideme na 4 dni k svokrovcom.

alena22
23. júl 2008

ahojte no uz sme doma boli sme na letisku u nas v praci a o desiatej sme sli na plavaren bolo super malo ludi adko plaval uz zdatne v kolese a bez kolesa sa strmhlav vrhal do vody saso dalo sa zabavit aj ked sme boli iba my dvaja som sa bala ze bude nuda ale adko uz je riadny partak 😀
teraz haja a maminka si moze uzivat pohody a vyvolavat do studia na spinnig aby ju objednali na stvrtok tak cakam na to ci maju este volne o tej pol siedmej ja chcem ist 😵
tak som si zaplavala baby som si tlacila adka pred sebou ze budem mat svalovku jak svina asi 😅

alena22
23. júl 2008

k tej vode cezetko voda ma 26-28 stupnov a je tam teplota vzduchu 28-30 stupnov ak je toto zima tak neviem 😵 😀

alena22
23. júl 2008

no tak som sa dovolala na spining a uz je obsadene
asi sa tam dostanem az po dovolenkachcize druhy augustovy tyzden az
😠 😠 😠

cezetko
23. júl 2008

Ok. Plavaren je v pohode. Na buduce ideme 100% uz nas nic neodradi/dufam 😉 Nebudem pokakana mamina. Pojdeme a basta 😉
Vyzera to tak ze dnesne stretko sa odklada. To pocasie nam akosi nepraje 😠
Kam idete na dovolenku a kedy startujete?

alena22
23. júl 2008

no v sobotu idem na chatu na oslavu 30 kamoskinej aj s malym a potom ideme na staru myjavu neviem kolko vydrzime na chatu a potom hned k tatikovi medzitym mam tu veceru s kockami v zvolene tak budem stale v prcicach 😀

cezetko
23. júl 2008

Pekne nabyty program. Normalne zavidim 😉 Aspon budete mat zmenu. Dufam ze budete mat dobre pocasie.

alena22
23. júl 2008

baby tak zajtra vecer v pizza pube na nivove tycinky a vinecko mozete my so sylverkou ideme 😝

saxana2
23. júl 2008

baby plati zajtra to stretko o 15.30 u Laca ak nebude prsat?
tak vy ste uz stihli zorganizovat aj tu damsku jazdu 😨 ,no bohuzial ja zajtra vecer nemozem 😒

alena22
23. júl 2008

precooooo?
inak nemala dnes sylverka narodky nahodou?
ci to sa mi mari? 😕
nespominala vtedy ze ked je na anfiku sex v meste 😅

alena22
23. júl 2008

Mandy tak som si dala tu namahu a kukla som tvoj album na MS aj modra strecha tak poprve budes kraaasna nevesta satky su uzasne uz sa tesim na sobotu na teba a snad aj na kolacik 😝 😵 😵 😵
a po druhe ta kuchyna a aj kupelna je nadherna fakt krasne si to robite mate s muzkom vkus oazj 😉
joj uz nech je sobota ta chcem vidiet ako nevestu 😝 😀

cezetko
23. júl 2008

Ja so stretkom suhlasim, len dufam ze nebude prsat. Ak hej tak to budeme musiet odlozit.
A do amfiku ideme? Alebo sme to uz prepasli, ten Sex v meste.
Kedy ste stihli zorganizovat babsku jazdu? Rada sa pridam ak bude mat kto varovat.

alena22
23. júl 2008

cezetko zajtra asi bude prsat este ☹ hlasili to i ked ma byt teplejsie ale kto by veril ilkovi uz nie? 😅 😀
no vecer je damska jazda v pizza pube si to vybav nejako
sex v meste bol dnes na anfiku a iba dnes cize je po tom 😠

sylverka
23. júl 2008

ahojte babenky narodky mám v apríly meniny v auguste neviem či som hovorila o narodkách možno áno ale nie v súvislosti so sex v meste už neviem tak alenka dúfam že sa k nám zajtra aj niekto pripojí má ževraj aj zajtra celý den pršať teda ževraj možno nebude uvidíme necháme sa prekvapkať

cezetko
23. júl 2008

To je o nicom pocasie.
Tak damska jazda je za kazdeho pocasia? O kokej?

alena22
23. júl 2008

jej a preco si ja myslim ze to malo byt na narodky 😀 😀 😀
asi vela pijem po veceroch 😀 😝 😀

ale ja idem na tu jazdu proste nech aj krupy padaju mne sa nechce stale trcat doma
😵

cezetko
23. júl 2008

Pozrela som si Mandyne fotky. Bude fakt krasna nevesta. Dufam ze im vyjde pocasie. Ak bude prasat, tak im bude prsat stastie 🙂 Aj ten ich domcek vyzera dost dobre. Ali nevies kedy sa stahuju?

cezetko
23. júl 2008

Ani mne sa nechce byt stale doma 😒 Sylverak spominala len meniny v suvislosti s darcekom-korculami, myslim.

alena22
23. júl 2008

prsat v sobotu nebude uz som volala hore nech to vybavi mam vle akcii na sobotu 😀
a to neni dobre dazd na svadbe by sa jej saty spinili a tak ake to stastie by uz bolo 😅
no niekedy vecer ja mozem kedykolvek ist po piatej ale asi tak o siedmej osmej ne jak si sylverke deti okupe a tak nech povie ona 😵
no mylsim ze v auguste uz budu byvat ale mozno neskorej neviem presne ale uz sa tam da byt ako tak sice trosku bojove podmienky este ale tak laska je laska 😀
podla mna ked sa vratia zo svadobnej cesty budu uz tu 😵
ved vcera tu bola mandy sme sa hrali s malym po domom do obeda a nieco dokoncovali uz to odsypa za chvilku je echt senicanka

alena22
23. júl 2008

no idem spat lebo maly zas rano bude skakat jak opicak v klietke joj ale ta plavaren baby do obeda je bomba vec maly spal tri hodky v kuse a teraz vecer na jednu paradu napapal sa a zaspal a psi a spi 😵 😵 😵
rozmyslam nad piatkom zas do plavarne sli by ste niekto? 😅

alena22
23. júl 2008

ale ja tak o desiatej by som sla 🙂

cezetko
24. júl 2008

My by s me isli do plavarne ak nepojdeme s muzikom do Zamkov

alena22
24. júl 2008

dobre ranecko my sme dnes merali nasho trpaslika sposobom ze sme ho pritlacili k stene a dali ciarku a ma 79,8cm 😀 maly trpaslicek 😀
zalejeme ho sadrou a predame niekomu do zahradky 🙂
no ja zajtra asi pojdem uz sa v celku aj tresim jak si zaplavam dnes mam normalne trosku aj svalovku premyslam ako adka unavim asi pojdeme na navstevu k lucii a maxikovi na kavicku nech sa pohraju a unavia aby spal zas po obede pekne dlho 😀

cezetko
24. júl 2008

pekny plan. Ja unavujem Lea doma. Nahaname sa okolo mraznicky 😀 Mozno skocime k nasim do Rybiek.
Inak to stretko dnes plati alebo nie? Asi vsetko zavisi od pocasia ☹

alena22
24. júl 2008

no adko konecne haja taky bol znaveny ze odpadol s chlebikom v ruke 😀
idem si aj ja psopat vecer ako sylverka ideme nie ale neviem o kolkej ?
cezetko ty ides vecer tiez dufam ? saxana nemoze ☹
zajtra idem o desiatej na plavaren kto chce nech sa prida 😵

saxana2
24. júl 2008

baby plati dnes to stretko s detickami na ihrsiku pri lacovi? ja pocitam cca na 15,30 hod...

cezetko
24. júl 2008

my tam budeme ak nebude prsat.tesime sa

saxana2
24. júl 2008

No parada zas prsi ☹ nejak nam to pocasie nepraje...

alena22
24. júl 2008

ahojte my sme s adkom pospali do stvrtej 😀 😀 😀
cezetko ty jk teda vecer sla by si ci ako?

alena22
24. júl 2008

tak z damskej jazdy teda dnes nic neni tak ked uz som bola taka nazhavena na tu pizzu a vinecko sme si s muzikom objednlai od mastina a dame si aj to vinko 😝
pohoda domaca 😵