icon

Júlovky 2009 plánujú stretko. Pridajte sa

lucim
17. jan 2011

Dievcatka, urcite sa tento rok vidime, tesim sa na velke stretko mamin tatinov a hlavne detureniec. zakladam tuto temu, aby boli informacie pokope. davajte sem linky na typy miesta a ubytovania a aj kto by rad prisiel. spolocnymi silami urobime krasnu akciu, verim tomu. 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉

zmurkaz
17. jan 2011

@zmurkaz ...no a čo Košičanky... tie sem ani nenakuknú? @traktor @lucia32 ? 😕 ...šak vás chceme vidieť naživo 😵

lucim
autor
17. jan 2011

zmur 🙂 🙂 🙂 tentoraz to musi vyst

zmurkaz
17. jan 2011

@lucim ...no keď som to tak pozerala ... a som sa pýtala aj Ven .. tak oni sú na tom asi tak jak naše Košičanky ... tiež z opačnej strany republiky ...
Mne osobne je to tiež jedno - Na príkl. Donovaly to mám cca tak isto ďaleko ako na Moravu 😵

pirinka
17. jan 2011

@lucim jasně, bude to všechno o kompromisu, aby to bylo výhodné pro co nejvíc lidí. V tuhle chvíli bych brala bydlet třeba na Moravě a ne v Severních Čechách (až u hranic s Německem) 😀 . Ale co má říkat Vendul a její deutschland 😅 . Aspine je z Prahy a lucka_m Mladá Boleslav

lucim
autor
17. jan 2011

to mam vpodstate blizko. ale my dojdeme kamkolvek. 🙂
@zmurkaz

lucim
autor
17. jan 2011

@pirinka a keby to bolo nejake stredne slovensko, tam by si bola schopna dojst?

zmurkaz
17. jan 2011

...Bože - to je po polnoci? ... musím ísť spať - bo ma zajtra deti rozvláčia .... pa pa prídem zajtra - dúfam 😅 🙂 😵

lucim
autor
17. jan 2011

aj ja idem, co ak bude matko zase buntosit rano opiatej ... paaaaaaaaaaa 😵

pirinka
17. jan 2011

jsem se tu nějak zapomněla 😀

@lucim no pokud byhc ukecala manžela, aby jel taky, tak snad to střední slovensko by šlo,ale sama bych to jela dva dni 😀 . Nebo bych se musela ještě k nějaké dobré duši z Čech připojit 😉

jinak jsem to písla po skypu aspine a lucce_m a minimálně Lucka s tím počítá 😉

dobrou kočenky

simonito
18. jan 2011

Nazdaárek bambule🙂

Zdá se,že probíhá zásadní rozhodování o místě,kde se všechny nahromadíte(to bude síla 😀 ).

No já se už teď omlouvám,jednak nevyhovuje navržený termín(to budu asi někde zumbit 😎 a hl.my toho na jaro léto máme v plánu už nějak moc,takže by to už bylo nad naše síly,snad pochopíte a odpustíte 😅 .Teda ,ale všechny bych vás tak ráda viděla z "oka do oka".....

Doufám,že si to nevysvětlíte tak,že se jako nenápadně vykrucuju z těch vašich představ se utábořit u nás u baráku....to vůbec ne 😝 ...možná trošku....trošičku.....

Tímto by Vám snad mohla odpadnou starost o moraváky(když nepočítám Brusinku,nevím jstli jede,nejede?...) a česko-slovenské stretko udělat na Slovensku,ne? Vendulka,Pirinka a spol.jsou zcestovalé,ty dojedou kamkoliv,ne? 😲 😵

Kdyby se nějak měnil termín,tak bych ještě popřemýšlela,ale s místem na mě rozhodně neberte ohledy....šak Slováci su v přesile tady,ne?

Pa
😉

lucim
autor
18. jan 2011

od anavi85 STRETKO KONIKOVIEK CS
čas navrhnutý 12-15.5.2011 ... miesto ????????......... cena ????????

meno.............................predpokladaný počet deti.................dospelí
ani3012...........................................2.............................................2
pirinka..............................................1.............................................1-2
majkas.............................................1.............................................2
sorciera24.......................................1.............................................2
lucim ................................................1 ............................................2
zaba2707.........................................1.............................................2
anavi85.............................................1.............................................2

ale my by sme isli az od piatka poobedia najskor....

lucim
autor
18. jan 2011

tak pre velky uspech este raz, aktualne:
ani3012...........................................2.............................................2 .............................MA
pirinka..............................................1.............................................1-2.........................DC
majkas.............................................1.............................................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.......................................1.............................................2 ..........................MT
lucim ................................................1 ...........................................2 ...........................SE
laurajana .......................................2.............................................2 ...........................KA?
jennna............................................ 1..............................................2 ..........................BB
samayka..........................................1 (+0,5)..................................2 + havo?? ........PK
aďka12............................................1..............................................1-2 .......................BB
kristina1984...................................1..............................................1-2 ........................ SI
zaba2707.......................................1...............................................2...........................BA
zmurkaz .........................................2..............................................1-2........................TT
anavi ...............................................1...............................................2..........................PK
🙂

ani3012
18. jan 2011

aby som sa učila ŠPZ 🙄 😀

lucim
autor
18. jan 2011

@ani3012 to sa urcite da vygooglit 😀

pirinka
18. jan 2011

@simonito to je škoda ☹ . Jsem se těšila na dalšího cimrmanologa 😉

sorciera24
18. jan 2011

baby a co takto Bojnice....je to pomerne fajn stred Slovenska a pekne prostredie, ZOO, vela ubytovania, ja som nasla toto:
http://www.mado.sk/scms_bin/scms_index.php?seli...
cennik je pri tom na stiahnutie...a vyzera to na super ceny!!! a velka kapacita+ zlavy na hromadne...kuknite na to

lucim
autor
18. jan 2011

@sorciera24 vyzera to pekne 🙂 v bojniciach ma aj moj otec penzion, ale to je male... tak pre 5 rodin.

monr
18. jan 2011

kuk kočky, neskôr dočítam.
ten penzión družba v bojniciach je super, my sme tam boli s mm na kratučkej dovolenke, ale pre deti to nie je bohviečo. hlavne pre také malé, ako máme všetky.

katica5
18. jan 2011

ani3012...........................................2.............................................2 .............................MA
pirinka..............................................1.............................................1-2.........................DC
majkas.............................................1.............................................2 ..........................BA,BJ
sorciera24.......................................1.............................................2 ..........................MT
lucim ................................................1 ...........................................2 ...........................SE
laurajana .......................................2.............................................2 ...........................KA?
jennna............................................ 1..............................................2 ..........................BB
samayka..........................................1 (+0,5)..................................2 + havo?? ........PK
aďka12............................................1..............................................1-2 .......................BB
kristina1984...................................1..............................................1-2 ........................ SI
zaba2707.......................................1...............................................2...........................BA
zmurkaz .........................................2..............................................1-2........................TT
anavi ...............................................1...............................................2..........................PK
katica5 ?..........................................1..............................................1-2.......................NZ

prihodila som sa do tabulky ale nie je to iste ze pojdeme bo este neviem ze co a ako bude dovtedy, ale radi by sme isli 🙂

zmurkaz
18. jan 2011

Dnes ma tak napadlo ... čo keby sme dali že kto by bol za stred Slovenska a kto za Moravu ...mne osobne je to jedno- bo to mám teoretikuš narovnako .... ale kvôli babám z Čiech a z východu 😉

blani2
18. jan 2011

Ahojte 😵 tak koukám, že tady se plánuje NĚJAKÁ VÝBORNÁ AKCE! Tak já se hlásím za Moraváky. Ale jelikož jsem z Hodonína a 2 km máme hranici s SK, tak mi to vlastně vychází, že jsme středobodem 😀 Náš dvojpokojáč by vás asi, bambulky odpusťte mi to, nepobral 😎 , ale máme krásnou zahradu. Jenže ať počítám, jak počítám, furt jsme velká kopa. Když budu mluvit za sebe, tak mně by nevadilo, vyrazit i na Slovensko. Stejně jsme chtěli na jaře někam na prodloužený vík, tak bychom to tak příjmně vyřešili. Ale kdyby se začlo uvažovat o našem okolí, tak se vrhnu na shánění ubytování, protože.....takový lednicko-valtický areál nebo Strážnicko jsou místa k pohledání.

katica5 ?..........................................1..............................................1-2.......................NZ
blani2...............................................1..............................................2......................HO

blani2
18. jan 2011

a taky jsem konečně odtajnila @pirinka jsi to ty kochi, že jo? Ta Esterka mě mátla nejvíc. Já se totiž orientuju neorientuju. Sem vždy vlítnu po měsíci jako velká voda a na FB jen tak našlapuji, žádné procházení. A potěšilo mě, že jsem se dočetla i o Lucce-m 😵

pirinka
18. jan 2011

@blani2 jj, ale pšššt, nikomu ani muk 😀 . Lucka_m by měla jet taky 😉
a s tím lednicko-valtickým areálem souhlasím. Je to tam nádherné a plno lákadel k objevování 😉

pirinka
18. jan 2011

ani3012...........................................2.............................................2 ..........................MA
pirinka..............................................1.............................................1-2.......................DC
kristina1984...................................1..............................................1-2 ....................... SI
blani2...............................................1..............................................2...........................HO
lucka_m...........................................1..............................................1-2.......................MB

blani2
18. jan 2011

@pirinka su dobrá 😀 tak lucku - m zdravím, jestli si mě bude teda eště pamatovat. A zrovna jí vyřiď, ať občas písne na koňa.

Lednicko-valtický areál....No úplně vidím, jak naložíme děcka na koňskej kočár parkem a dravci! http://www.zayferus.cz/ukazky-dravcu/9-ukazky-d...

sorciera24
18. jan 2011

baby toto som odkukala od amrcoviek 07 🙂 Liptov, krasne prostredie,vela izieb, cena pristupna a detske ihrisko....ved kuknite...
http://www.penzionlarion.sk/index.php

blani2
18. jan 2011

@sorciera24 vypadá to skvěle, kousek odtud jsme byli s mm na dovči v dobách dávno svobodných a moc rádi vzpomínáme