Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
...malého som pozrela ... je krásny 😉
zmuri ty ma donutis to sem hodit? 😀
nariklad?
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sevzuz/album...
waw -krásne 😵 ...ale na FB ti dalo 2 fotky...
sevzuz - no vidíš 😉 ...tak už viem ...
Lucka - a čo sa budem musieť zohýbať pod dverami? 😅...asi pokročilá nočná hodina 😀 😀 😀
zmuri dakujem za pochvalu🙂
lucim maly je krasnucky a velky frajer na tej fotke! a preco uz nechodite plavat?
a zmurka ano je to vela a tiez nechapem za co tolko platim, ale kamoska z BA hovorila ze najlacnejsie maju myslim za 150€ za 10 hodin, ale neviem ci dobre pamatam ale to uz je nehoraznost
zmur jaaaj, visim, ze si stihla ocumnut ... dakujem 😉 uz som ich zmensila, tak hodim druhy pokus nahravania. 😝
sevzuz, lukasko je zlatunkyyyyyy 🙂
a to plavco - tiez si myslim, ze je to dost draha zabavka, a zo zaciatku to tam matko aj horsie znasal ... potom sa uz bavil. tak sme boli iba na jednom kurze, v lete pojdeme niekam a niektore aquaparky uz vedia poskytnut podobnu vodu ako tam. ked sa bude mat ucit naozaj plavat, budem ho ucit, alebo pojde do normalneho kurzu.
zmur, lebo si podrastla 😀
...moja reč 😉 .... alebo treba kúpiť vaňu a poriešiť do nej súrodenca 😉
😀 😀 😀 😀 ...čo mi pridalo na výške ubralo mi na rozume. .... 😀 😀 😀 😀 ..no neva 😉
...babulky - dobre mi je tu, ale musím ísť... šak kto vstane k tým mojim detúchom zajtra 😀 😀 😀
no a keď už tapetujem ... tak
dobrú nocku 😉
cococo? porod do vane mi tu planujes? a ci 2 deti v jednej vani , nech maju pocit kolektivneho plavania? 😀
to druhé 😀 😀 😀 😀 .... a už tu nie som
pa 🙂
no baby mate pravdu my sme sa uz boli kupat v Galandii a maly to super znasal, teda tesil sa jak "male decko" bol v kolese a mal volnost no spokojnost neuveritelna, bolo tam dokopy asi 15 ludi tak sme to mali skoro sukromne. mozno sa vam to zda skoro ja viem ale sme to chceli vyskusat a dopadlo to super
jo a vanu mame ale surodenca este neriesime, nechame to na osud....
uz mi to taha konecne tie tony fotiek na fb --- to fialove nove triko uz nebudem nosit, leda ze by som bola zase tehotna, hrozne, a v zrkadle tak nevyzeralo ... 😠 😉 sevzuz- teba na fb nenajdeme?
zmur netapetujes, ja este strasim.
sevzuz my tu mame pobliz nieco na morave a uz by sme tam aj boli, dokonca nasa pediatricka tam bola a ona mi to odporucala, len nam nejak nevysiel krok, bud nejaka chorobka alebo nieco rodinne neplanovane ... ale pojdeme. a este tu je blizko agropenzion s welnesskom, mozno aj tam pojdeme.
vobec ste neboli skoro, si myslim. 😉
lucim najdeme: zuzana lancaricova 😉
ja strasim kazdy den tak do jednej 😒
no je to super my sme zobrali aj moju mamu a ta sa tesila viac ako Lukasko ja by som chodila do aquaparku aj kazdy tyzden, len to je narocne aj fyzicky s takym dietatkom, ale da sa. najradsej by som sla do popradu, ale je to trosku od ruky
naslo mi ta 5x
kucerave vlasy blond melir 😀 , pomohlo?
hehe, nepomohlo, kedze na pomalom nete nahravam tony fotiek, a mrrrrzne to, nezobrazilo mi fotky pri menach ... poslem ti do IP moj mail, najsdi si ma ty podla neho, jo? dik.
jasne najdem😉 hned ta mam
luci hotovo, aj mne to trosku mrzne 😠
som sa sem vrátila ... sevzuz chcem tie plienky čo máš v inzeráte 😉 ...tie 4 🙂 ....tak mi ich zarezervuj a zajtra sa dohodneme cez koníka .... utekám 😉 pa
super zmuri su tvoje🙂
a dobru noc
zmuuur 🙂 bru. 🙂
idem kojit, fotky este asi stvrtinka, este sa vratim k pc.
dobru nocku ja idem vesat predlo a spat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
myslela som tvár 😀 😀 😀 😉