Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
19. apr 2010tmave ale kraaaaaaaaasne a naseeeeeeeeee 😃 x-)
0
Už sme doma, už sme tu, z perfektného výletu. Hoc sme zmokli, bolo fajne, povieme vám a nie tajne, že sa o rok vidíme a už teraz sa velmi tešíme x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
už sme doma, ale ideme sa uložiť, vybaliť...potom dočítam, napíšem viac...a len jedna vec...dnes doobeda lialo a lialo, tak sme zmokli ako 2 kury...ale bolo supiš x-) x-) x-) x-)
už sme doma, ale ideme sa uložiť, vybaliť...potom dočítam, napíšem viac...a len jedna vec...dnes doobeda lialo a lialo, tak sme zmokli ako 2 kury...ale bolo supiš x-) x-) x-) x-)
inkaaaaaaaaaaa co tam po dazdi, aj ako kurky vyzerate dobre 😃 x-) , bolo fajn a stastlivo ste dosli to je najdolezitejsie 😉 , luciiiiiiiim , tesim, tesim, ...a ani som ho nestihla okupat hned zaspal...video som dala hned teraz ako zacal robit krocky a asi ho to velmi zmohlo....uvidime ci si to zajtra bude pametat 😃 😃
my dnes od poobedneho spanku zase teplotkujeme a mrncime a len sa tak tulime .... ten obedny spanok bol kratky a kym som sa dostala do spalne, matko sa uz budil, poobede som to stihla. o chvilu ho ulozim, sme pripraveny na tazsiu noc, na zabaly mam plienku pripravenu, aj sirup je po ruke.
inn, vitaj doma, aj doma na konovi. 🙂
inn, vitaj doma, aj doma na konovi. 🙂
hm.....a ziadny prejav , ze nadcha, kasel...nic?...bobulko male...inak teraz aj ked nic dokyna nezisti, tak ma ten pristroj co jej povie ci treba ATBci nie...tak keby nahodou nic, tak sa opytaj....matko na tom bol uz 3 x dvakrat to bolo dobre a raz mu vyslo ze zapal v tele a dostal liecik
Ahojte baby.Občas vás čítam ale nestíham ani písať.Mate krááásne fotky zo stretka.Som registrovala,že bolo v Košiciach. 🙂 Traky krásne chodí malý.No naša Chiara sa stavia v postielke a mi je smiešne lebo ju kýve z boka na bok a vyzerá ako pokakaná. 😃 😃 Aj detičky som už vaše obzrela su krááásne a krááásne. 🙂
Dobrý večer... 🙂
Gratulka oslávenčekom....
Jéééj, to stretko bolo na niečo dobré Maťko začal chodiť, a aj Monikabe dnes pridala fotočku, že Tiborko sa postavil v postieľke... a Denka dnes cez deň spala a včera večer zaspinkala o 22:00
Gratulka oslávenčekom....
Jéééj, to stretko bolo na niečo dobré Maťko začal chodiť, a aj Monikabe dnes pridala fotočku, že Tiborko sa postavil v postieľke... a Denka dnes cez deň spala a včera večer zaspinkala o 22:00
traky 😉 gratulko 😉
ja pridem s loziacou niki a tvoj chodi 😃
pridala som fotky 😉
ja pridem s loziacou niki a tvoj chodi 😃
pridala som fotky 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli