Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
joj, tolká škoda by to bola 😀 😀 😀
😀 no a ked uz tie piskoty otvorin snad nenecham pol sacku len tak... 😉
wyd ja asi ne, moj trtko je taky maly nasraty ratlik, frfle frfle a frfle, to nepotrebujem, heh, zas by tam zacal so seckymi flirtovat jak zdy, si mysli ze je uzasne vtipny a ze aj ja sa na tom uzasne bavim
este by splesniakovali 😀 😝
ozik cem dat malej prestrelit usinka, v ba, poznate nieco zarucene??? 😅
wyd...ešte že si ich zjedla 😀 a ja ako dubničanka ti neporadím 🙂
no ja len preto alex, ze vy sa uz vsetky poznate a podla niektorych foto u niektorej y vas v albume ste sa uz postretali, tak by to bola taka moja istota, ja hnblivka 😝 😉
oukej, prisposobim sa, bo sa uz moc moc tesikujem na bejbinka ako vam ich vsetky okukuckujeme s natalkou 😀
wyd...vieš kde budeš zajtra ráno o 7,00h? 😀
wyd, nemusis bat ani ja som kocky este na zivo nevidela, aj ked som tu od nejakeho tretieho mesiaca tehotenstva ale ked bolo stretko mala som tu zrovna svokrovcov a kedze ziju v zahranici a su tu asi dva krat za rok, nemohla som si dovolit stravit ten cas nejak inak ako s nimi 😖
jesuuuuuuuse, az na strane 35 som nasla ... ak bolo nieco aktualnejsie, nepamatam
POZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR , KOCIKOVA STRETAVKA JULOVCIATOK
koncom septembra by sme sa mohli stretnut a okukat si deticky, a ocmukat sa a vykecat sa na zivo. (uz tu ten navrh bol, len ho oprasujem a zrealnujem. )
kedze sme rozlezene po europe, neda sa vyhoviet vsetkym.
ja dokazem prist do bratislavy, teda zvolavam maminy a mimina, aj manzelikov, ak chcete, alebo bez nich nemozete, na 19.septembra v sobotu , POD DUBOM V PETRZALKE, (vzadu je velka terasa, mali by sme sa s kocikmi zmestit) termin, lebo aj posledni mrnuskovia dorastu do prechadzkoveho veku, miesto preto, lebo sa da byt vonku s kocikmi . CAS - O 15tej.
objednavame aj dobre pocasie, ak mate tam hore niekto konexie, vybavte teplo bez dazda. rezervacku nemame, ale nemaju to tam obsadene. mam volat par dni pred. v saloniku budu mat svadbu. v restike je velky stol.
kto chce prist - nezavazne, orientacne, len aby sme vedeli : (dopiste sa):
lucim, alex, zmurka, majkas, babyzuz, zuzina, rius, samy, ani, fibi, oli,zaba2707, susy, zuzii , wyd, ..... KTO ESTE?
*vasa lucim*
kua baby, tak ma sere, že tam na stretku nebudem 😠 😠 😠 😠 ale budem špekulovať, ako sa tam dostať 🙂
inn, ako je to daleko od teba do blavy?
lu, tak to si sa nalistovala 😀 😀
alex...dialka nieje problem, ale ako sa tam dostať, ja nemám odvahu šoférovať a mm pôjde zrovna v tú sobotu s autom do MT do servisu ☹
no sak preto sa pytam trdielko, by som popripade prisla pre teba
inn snaz sa !!!
cim viac ludi, tym viac zabavy a predsa len sa tak casto nevidi tolko miminiek pokope a tooolko kociarikov 😝
ajeje ... ak pridu vsetci + nejake starsie deticky + sem tam nejaky neodlozitelny mangel , to nas bude plna terasa 😲 🙂
chlapik na telefone hovoril cosi aj o rezervacke 30€, ale kedze nevieme predpokladat pocasie, tak to vlastne nechcel rezervovat, co si myslite kocky, skocime to zabookovat? dufam , teda nie som si ista, ci su to vratne peniaze ...
Lulu urcite ked bude otras vonku to snad vratia, sak nejsu hovada, ne?
alex...je to kolo 150 km ☹ kapánek od ruky 😒
tak banda to bude riadna 😀 a tých detí ako smetí 😀 😀
alex myslis ze to treba booknut na tu terasu? zacvakat? a myslela som to tak, ze snad je to myslene len ako poistka na to, ze tam prideme, nie ako prachy za prenajom.
Inn a to ako si cupitala vzdycky na antolsku hore dole????
lulu ja nevim sak jaky si z toho mala pocit? aky je to vlastne den? podla mna by to malo byt v pohode, moznoze sa tam stavim aj ja a ete to popytam a uvidime, hm zeby sme tam skocili so zuzikom na tom nasom tomtotyzdnovom kocikovani?
alex...mm si bral volno a každý piatok sme sa previezli 🙂
Inn fuuha, no je to dost, to je pravda, hmhmhm, co s tebou devcico, jak ta sem dopravit a maleho pucinka
alex..no máme necelé 3 týždne na to 😅 snád čosi vyšpekulujeme 🙂
😀 asi idem haji...ten presladeny puding s termixom a piskotenky ma zlozili... 😀
tak paps,bru night 😉
aufwiedersehen 😀 😀
dolce noche 😀
to zas ta moa total groggy situesn 😝
nech vam to rychlo ubehne a tesim sa moc na stretko,som velmi zvedava ako to bude cele vyzerat a celkovo prebiehat
😎
zajtra sa snad vidime,rada si nieco popismenkujem 😀
..............tma..................
wydik dobruuuu
hm, teraz mi napadlo, že ešte v tej dobe bude ešte aj segra doma z UK 😒 no nič..uvidíme aká bude situejšn....možno by som segru zlanárila na výlet aj s frajerom, ten určite ešte v blave nebol 🙂
stuk svetlo .. wyd si nam zhasla, co tu budeme po tme? 😝 a bruuuuu
alex, mala som z
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no jo aj ja som si povedala ze ten pudink v chladnicke sa moze nahodoupokazit, to si nemozem dovolit riskovat predsa 😉 😝 😀