Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
nyky macko je na tej kosacke dobryyy 🙂 u nas by sa na tom nedalo vozit, zatial mame iba tu motorovu do ruky 😀
ja som tie sandalky objednala, lebo chcem, nic take drahy nema, iba slapky, tak take sportove na remienky mali v akcii v sante, aj ked povedal, ze mu nic netreba ... ale kto sa o neho postara, ked nie ja? tak ked uz budu, tak to dam k sviatku, hehe 😀
lu a mame 6 zubov - 2 dole, 4 hore ... a na dalsie dolne to nevyzera, dalej som nedovidela.
lu, aj ja som vcera dala viburcol, po nom sa mu asi podarilo zaspat. 😉
ahojte oslavencom velka cmuka 😵 aspi dakujeme 😵 , teplotky nech idu do dža 😉 ...zubky u nas zatial nezmenene 6 ks, aaaaaaale...vidno spodne dvojecky aj dalsie tak asi pojdu naraz...teplotka ziadna..tak uvidime,,,den otcov...oslavime tak, ze nabalim matka tatovi a moze si ho uzit 😀 😝
traky doooobry napad ... poslem ich na vylet do prec. 😀 😀 😀 ale nie, to este u nas bude brasko s rodinkou, (ostavaju u nas prespat po oslave) ... tak ich nabalim vsetkych? 😀
uz sme hore, ideme sa obliekat do tej lekarne ... papaaaa poobede. 😵 😵 😵
sak koceny pockajte,len mi to nahra na youtrubku a hned vam sem poslem videjko ako zabavit mrncneho chlapusika 😀 😀 😀 😀 cely den som ho skoro nevidela bo tato kosil a on s nim a potom pol dna ohliadal kosacku 😀 😀 😀 no ze kocare 😀 😀 😀 😀
to by som zabila kebyze vyrazime do mesta s macikom na kosacke 😀 😀 😀 😀 to by bol poplach v meste 😀 😀 😀 😀 tak macik uz konecne odfukuje a ja si idem dat kaficko 😀 😀 😝 zatim papa lu prijemnu prechadzku a dobre nakup 😉 😉 😉
vy na kosacke mi na voziku...nase matka vozia na takom voziku co ma 4 kolesa po dedine 😀 😀 😀 ..ale tak u nas uz kazdy vie, ze sme divny tak to uz nikoho neprekvapi 😀 😝
a co sa dolezite je ked malemu sa to paci 😀 😀 no a nasmu mackovi ti poviem sa to nenormaaalne pacilo 😀 😀 😀 tak bol vyskereny a hrdo sedel jak keby bol v nejakom faaare 😀 😀
bo to neni ulica,ale cesta 😀 ale neboj isli po chodniku 😀 😀 a to len pred branou 😀 😀 idem na to kafco 😝 😝 hned pridem 😀 duuufam 😀
matko doteraz tancoval len hlavou...tak je nacase ho to naucit aj inak 😀 😀 😀 http://www.youtube.com/user/matejkovamamina
ahojte,
tak hlasime zo vcerajsej poradne, vazime presne 10kg a meriame 77cm 🙂 plakali sme statocne a veeela sak nech vedia ze tam sme, pik pik bolo najhosrie ale co uz. potom nam doma po takom vydatnom placi zaspala o 4 a spala do stvrt na 7, takze nocny spanok sme zahajili o pol 11 a to som zaspala s nou.
ale musim poklopat ze maximalna teplota bola 37,7, takze sme nedavali ani ziadne lieciky, nech sa telicko samo ubrani a buduje si imunitu.teraz spinka od 11 som zvedava dokedy potiahne
a kupili sme nakoniec ten microlife teplomer http://www.docsimon.cz/zbozi/microlife-nc-100-d... za 55 eur, je to fakt sikovna vecicka, az na ten pipaci zvuk co to vyda ked domeria, to by mohli premakat aby sa to dalo stisit lebo v noci sa mi to zdalo dost hlasne
@nykyta perfetne potapacske aj kosackove fotky a aj videjko 🙂
@traktor no tak toto videjko je uplne ze super na rozveselenie celeho dna 😀 aspon teda pre mna 😉
idem povesat pradlo a umyt riady, ked sa Tami dovtedy nezobudi tak este pridem
Aj nás čaká očkovanie 😝 , naposedy ho zvládla celko pekne, síce revala, ale kto by nie? že? 😅 Teraz ideme 28.6 😝

deň otcov riešime tak ako deň matiek...pusa a hotovo 😀
@lucim aj naša je mrzutko, už 2dni fičíme na viburcole 😝 , hlavne keď príde večer je nervná 😝 asi horné jedničky, má to dosť prekrvené a vidno, že hlodák je už na spadnutie...zatiaľ sa nepredrali, už mi ukázala aj pusinu...minule na prstílu to bolo asi niečo iné 😝 Koľko zubov už máte?