icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

josifek
22. aug 2009

ahojky Merrym 😉
anavi no ten kmín docela pomáhá vím to od syna, ale u každého to může být jiné 😉

nina41
22. aug 2009

ja malemu davam piť čistu prevarenu vodu,anavi skus ty piť feniklovy čaj,aj rascu si zalej a preced a to pi,a pomaly do všetkeho jedla čo varim a da sa tam davam rascu, 🙂

nina41
22. aug 2009

josi zajtra čo ideš variť?, 🙂

josifek
22. aug 2009

Nina zítra máme pečené plněné vepřové řízečky a bramborovou kaši, a polívka bude vločková s mlékem 😉 a odpoledne jedem na chalupu a tam budem grilovat máme cukýni a ovoce 😉

josifek
22. aug 2009

a co ty budeš dobrého kuchtit Nina 🙂

nina41
22. aug 2009

ja kuraciu polievku,pečene stehna,zemiakovu kašu a dnes som paradajkovu polievku a francuzske zemiaky,puding 🙂

riusik
22. aug 2009

ahojte
rei: tolka nezodpovednost? zjest nieco, co uz nevonia?? 😕 😖 mne by sa to nemohlo stat, ja vsetko cucham, obzeram a pozorujem a nakoniec aj tak vyhodim...

mon: vsetko najlepsie 😵 😵 vitaj v klube tahajucich na 40 😉

josi: mnam 🙂

josifek
22. aug 2009

ahojky Riusko 😉

riusik
22. aug 2009

nina: aj ja som chcela zajtra pecene stehna, ale moj P bol na nakupe a nekupil ich ☹ tak neviem, co zajtra uvarim... dnes bola hrachova polievka (ja rascova) a sojove kocky na smotane s knedlou...

riusik
22. aug 2009

josi: 😉

josifek
22. aug 2009

Riusko no to se máme s tou 40 😀 😀 😀 😀 😀

nina41
22. aug 2009

aj ja sa hlasim do klubu tahajucich na 40 😀

josifek
22. aug 2009

no nic děvčátka jdeme chystat koupáníčko a pak spaníčko. Přejeme krásný večer všem a pohodovou nocinku 😵 😵 😵 😵 😵

lucim
22. aug 2009

mon vitaj v klube a vsetko naaaaaaaaaaaaaaaj 😵 😵 😵

nina41
22. aug 2009

luc bola si na jarmoku??? 🙂 🙂 🙂

babyzuzana
22. aug 2009

ccc dneska to tu je nejake mrtve

wydata
22. aug 2009

cafte cafte vecernice, ako sa mame?
BABETINKA POSLUCHAJU?
my sme dneska zatial uplne tabulkovy 😀
doobedny spanok na balkone (koly daazdu) poobedny spanok na prechadzke v kociariku no a o siedmej krasne kupkanicko a teraz uy cca 20 min krasne hajanicko jupiiiiii 😀 😀
ece chvilu pockam nech poriadne vytvrdne a prenesiem ju do postielky nech mama s tatom sa mozu sebe trochen povenovat 😎 😵 😎
ooo a rius aj ja som mala dnes rascovu polievcicku taku zasmaznikovu s vajickom 😉

alexarisko
22. aug 2009

mrtve moreeeeeeeeee

wydata
22. aug 2009

ooo a ece predsa jeden pre baby zuz 😝

- nedivim sa ze je to tu preriedene kedze dnes tu boli ponosy ze drobcekofci nescu hajinkat...
mamculiatka su jak prejdene valcom urcite...

😒

reilyy
22. aug 2009

alex more nespominaj 😝

babyzuzana
22. aug 2009

baby mam prekvapko, mne moje dieta normalne dnes cez den spalo, spalo, spalo...

reilyy
22. aug 2009

😀 sak to je dobreeeee, si to uzi, mozno zajtra bude opak 😅 aj ked by to mohlo ostat tak 🙂

babyzuzana
22. aug 2009

su LEN 3 moznosti... 😉
bud to je klinovym vankusom, uprsanym pocasim alebo len nahoda 😖

reilyy
22. aug 2009

🙂 to prveeee, kazdopadne aj 2.moznost ti hra do karat, blizi sa jesen 🙂

wydata
22. aug 2009

inac rei ja som si ten klinak objednala na tej stranke a mne sa furt neozvali, totiz tam bolo pisane ze mi na mail ma nieco dojst... a nicc... 😅

reilyy
22. aug 2009

😕 was? 😀

beruska113
22. aug 2009

Babyzuz, blahozelam k spanku, to asi to pocasko. Nas maly mal dnes navstevy dve a prespal skoro bidve, tu museli byt 4 hodky, aby ho videli spat.
My sme vcera v nocsi spali 6 hodin bez papania, potom sa pospiaci najedol a potiahol este dve. Uvidime, co nam pripravi dnes. Ma novy plac ala svinka kvikava, tak sa tesime 😒 🙂

babyzuzana
22. aug 2009

ja som ho objednavala cez cz stranku a dosiel mi expresne rychlo

reilyy
22. aug 2009

😀 prasiatkooooooooo, moj ked place tak to je kvilenie jak keby som ho tyrala

nina41
22. aug 2009

my sme okupkany,napapany,a na rukach 🙂