Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zuzu4444 joj. no tak to ti je poriadne blbo. ja nezvraciam, len mi je veľmi ťažko na žalúdok.
ahojte baby bola som tu velmi davno lebo som dufala ze sa sem dostanem no bohuzial nie posielam vam nieco na citkanie a pozeranie http://www.starostlivostodieta.sk/0-tyzden/zati...
Ahoj kocky ako sa mame ako to zvladate mne je stale nevolno hoc nezvraciam a som aj anemicka tak idem to riesit so stavou z cvikly na lacno tak mi poradila lekarka ....inac som skoro stale doma smrdi mi este aj vzduch z vonku och ☹ viem ze tu nie som jedina ze ostatne urcite mate horsie nevolnosti tak nech nam to coskoro prejde a nech sa uz tesime z malych krpcoch aj ked sme len na zaciatku 🙂
ahojte, pridavam sa k vam. dnes som bola na prvej poradni, termin urcila na 1.juna takze patrim k vam 😝
su tu nejake baby z Bratislavy?? boli ste uz na skriningu? ak ano tak kde? mne doki povedal ze teraz to v tych statnych nemocniciach odmietaju robit z dovodu strajkov... vraj mam ist na sukromnu kliniku... 😠
ano aj na antolsku k niekomu mi dali tel.č. ze si mam porovnat ceny. kolko zhruba stoji ten skrining? tym sa zistuju nejake vrodene vyvojove chyby?
@briana Nasla som na nete ze 35 €
noo ja som myslela ze to bude viac. aj vy behate tolko k lekarovi? ja som tam kazdy tyzden. a uz mate tehotensku knizku? mne da az buduci tyzden ked mi budu robit odbery 😖
ja chodim na Tehelnu k mudr šorfovi. on je velmi dobry ale nema ten pristroj na skrining, nema taky ultrazvuk. hmmm nechapem prečo ja este nemam knizku a aj tie krvne testy mi az o tyzden budu robit 😒 ty si v kolkatom tyzdni?
ahojte baby co pouzivate proti nevolnostiam?ja stale zvraciam a boli ma s toho zaludok 😒
@monuska342 ahoj skus si kupit zazvor a urobit si caj musis len trocha nastruhat nie vela alebo si kup z lekarne zazvorovy caj a ked rano sa zobudis este v postli zjedz napr.rohlik nepomasteny 😉 tak sa drzkaj ja nevraciam ale je mi horzne ☹
mna uz to nastastie preslo. mne byvalo strasne zle, nastastie som nevracala ale bolo mi fakt hrozne. cely den. ja som ten zly pocit v bruchu zajedala a potom mi bolo este horsie 😒 teraz uz ma to chyti len obcas 🙂
@briana No tak jeho zena ( sestricka ) mala v posled. dobu stale zle dni 🙂 .....tak vies ...a to si vravela ze si po znamostiach 🙂 , to nema u nich ziadnu vahu ,ja som tam zasadne chodila po objednani za 10 € a tiez efekt nula ....sa mi prestalo pacit u neho ako si zmenil ordinacne hodiny len pre objednanych a ked sa neobjednas sedis tam 3 hodky :( aj to vybavenie a neochota riesit a hladat riesenia ...zmenila som hned dokt. pokial som chodila len na kontroly 1 x za rok ....o.k
jeho zena no ta ma raz dobry raz zly den. aj ja som sa teraz objednala prvy krat a bola taka milsia.. hmmm teraz rozmyslam ze aj ja ho zmenim. mas teraz sukromneho lekara ze? ci nie? a vyjde ma to velmi draho kebyze k sukromnemu budem chodit? tam by bol ten pristup asi o inom...
@briana Ja som isla k sukromnemu na tu Antolsku ,mam tam ze predplatene vsetky ultr. a vysetrenia + aj sa mozem objednat cca 90 € .....dr.Kollar...
Este pred tym som uvazovala nad sukr . v ruzinove ... http://www.milly-gynekologicka-ambulancia.sk/ a je moznost ze ta aj odrodia ....neviem ktora lokalita by ti skor vyhovovala ....a tu robia vsetky vysetrenia ..

tak baby ja uz idem troska aj nieco porobit majte sa 🙂