icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zuzu4444
15. nov 2011

tak baby ja uz idem troska aj nieco porobit majte sa 🙂

silvia0201
autor
15. nov 2011

@zuzu4444 joj. no tak to ti je poriadne blbo. ja nezvraciam, len mi je veľmi ťažko na žalúdok.

zuzi73
15. nov 2011

@stela01 presne tak, keď bolí je zle a keď nebolí, tak rozmýšľame či by bolieť nemalo. Kto by nám vyhovel? 🙂

ktore
15. nov 2011

ahojte baby bola som tu velmi davno lebo som dufala ze sa sem dostanem no bohuzial nie posielam vam nieco na citkanie a pozeranie http://www.starostlivostodieta.sk/0-tyzden/zati...

marianax
16. nov 2011

Ahoj kocky ako sa mame ako to zvladate mne je stale nevolno hoc nezvraciam a som aj anemicka tak idem to riesit so stavou z cvikly na lacno tak mi poradila lekarka ....inac som skoro stale doma smrdi mi este aj vzduch z vonku och ☹ viem ze tu nie som jedina ze ostatne urcite mate horsie nevolnosti tak nech nam to coskoro prejde a nech sa uz tesime z malych krpcoch aj ked sme len na zaciatku 🙂

myska183
16. nov 2011

ahojte, pridavam sa k vam. dnes som bola na prvej poradni, termin urcila na 1.juna takze patrim k vam 😝

stela01
16. nov 2011

@myska183 Vitaj 🙂

briana
16. nov 2011

su tu nejake baby z Bratislavy?? boli ste uz na skriningu? ak ano tak kde? mne doki povedal ze teraz to v tych statnych nemocniciach odmietaju robit z dovodu strajkov... vraj mam ist na sukromnu kliniku... 😠

stela01
16. nov 2011

@briana Ahoj ja chodim do Ba na antolsku 🙂 k sukr. lek. v pondelok ma tiez caka toto vyzetrenie ....

briana
16. nov 2011

ano aj na antolsku k niekomu mi dali tel.č. ze si mam porovnat ceny. kolko zhruba stoji ten skrining? tym sa zistuju nejake vrodene vyvojove chyby?

stela01
16. nov 2011

@briana Ano ...vrodene vady .... Kolko to stoji tak to me este neoboznamil .... :( 10€ ?

stela01
16. nov 2011

@briana Nasla som na nete ze 35 €

http://www.gynsante.sk/cennik.html

briana
16. nov 2011

noo ja som myslela ze to bude viac. aj vy behate tolko k lekarovi? ja som tam kazdy tyzden. a uz mate tehotensku knizku? mne da az buduci tyzden ked mi budu robit odbery 😖

stela01
16. nov 2011

@briana Ja chodim kazdy 2 tyzden 😒 knizku mam od 8 tyzdna v tom case mi brali aj krv na tie zakladne vysetrenia a po vysledkoch mi hned ju aj dali ......

A kam chodite k lek? momentalne ?

briana
16. nov 2011

ja chodim na Tehelnu k mudr šorfovi. on je velmi dobry ale nema ten pristroj na skrining, nema taky ultrazvuk. hmmm nechapem prečo ja este nemam knizku a aj tie krvne testy mi az o tyzden budu robit 😒 ty si v kolkatom tyzdni?

stela01
17. nov 2011

@briana Aj ja som k nemu chodila ... 🙂 ,ale som odisla hned na zaciatku tehu ......aj koly vybaveniu ,ale aj koly ,takej neochote ,na vsetko mal cas ....

monuska342
17. nov 2011

ahojte baby co pouzivate proti nevolnostiam?ja stale zvraciam a boli ma s toho zaludok 😒

briana
17. nov 2011

@stela01 fakt? ja neviem ku mne dobry pristup mozno aj preto ze ho mam vybaveneho po znamosti 😒 ale to vybavenie neni fakt nic moc to je pravda

marianax
17. nov 2011

@monuska342 ahoj skus si kupit zazvor a urobit si caj musis len trocha nastruhat nie vela alebo si kup z lekarne zazvorovy caj a ked rano sa zobudis este v postli zjedz napr.rohlik nepomasteny 😉 tak sa drzkaj ja nevraciam ale je mi horzne ☹

briana
17. nov 2011

mna uz to nastastie preslo. mne byvalo strasne zle, nastastie som nevracala ale bolo mi fakt hrozne. cely den. ja som ten zly pocit v bruchu zajedala a potom mi bolo este horsie 😒 teraz uz ma to chyti len obcas 🙂

stela01
17. nov 2011

@briana Ano , vybavenie je katastrofalne :( co je skoda ....
Len ja som mala na zaciatku problemy spinila som atd ,a ocakavala som od neho viacej ....

briana
17. nov 2011

@stela01 tak ja som nastastie nemala ziadny problem bohvie ako by sa zachoval potom... mne viac vadi sestricka ako on, ona je niekedy strasne neprijemna

stela01
17. nov 2011

@briana No tak jeho zena ( sestricka ) mala v posled. dobu stale zle dni 🙂 .....tak vies ...a to si vravela ze si po znamostiach 🙂 , to nema u nich ziadnu vahu ,ja som tam zasadne chodila po objednani za 10 € a tiez efekt nula ....sa mi prestalo pacit u neho ako si zmenil ordinacne hodiny len pre objednanych a ked sa neobjednas sedis tam 3 hodky :( aj to vybavenie a neochota riesit a hladat riesenia ...zmenila som hned dokt. pokial som chodila len na kontroly 1 x za rok ....o.k

briana
17. nov 2011

jeho zena no ta ma raz dobry raz zly den. aj ja som sa teraz objednala prvy krat a bola taka milsia.. hmmm teraz rozmyslam ze aj ja ho zmenim. mas teraz sukromneho lekara ze? ci nie? a vyjde ma to velmi draho kebyze k sukromnemu budem chodit? tam by bol ten pristup asi o inom...

jankalac
18. nov 2011

@briana to nehovor ani zo srandy, ja som objednana na pondelok na kramaroch / tam mam aj svojho gyndaka... tak dufam ze budu ordinovat... ☹

stela01
18. nov 2011

@briana Ja som isla k sukromnemu na tu Antolsku ,mam tam ze predplatene vsetky ultr. a vysetrenia + aj sa mozem objednat cca 90 € .....dr.Kollar...
Este pred tym som uvazovala nad sukr . v ruzinove ... http://www.milly-gynekologicka-ambulancia.sk/ a je moznost ze ta aj odrodia ....neviem ktora lokalita by ti skor vyhovovala ....a tu robia vsetky vysetrenia ..

alibabaa
18. nov 2011

@briana aj ja som k nemu chodila ... asi rok a potom som ho zmenila, nebola som az tak uplne spokojna..

stela01
18. nov 2011

@alibabaa Myslis Sorfa ?

briana
18. nov 2011

@jankalac no snad hej, mna len varoval lekar ze robia problemy kvoli strajku, nechcu robit nikde ten skrining 😒 co je na tom pravdy neviem.

briana
18. nov 2011

@stela01 v tom ruzinove by to bolo super, skusim tam zavolat a objednat sa, dakujem pekne 🙂