Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 no vies ze som neplanovala mat 5deti ale prislo to tak ako to prislo len nech mi prejdu nevolnosti a budem moct vnimat moj stav aj pozitivnejsie 🙂
@monuska342 oj moja to fakt tak ti zelam skore uzdravenie neboj babu by to nemalo ublizit teraz su antibiotika ktore beru aj tehotne aj dojciace mamicky ...takze by si chcela dievcatko no tak potom mi daj vediet ak budes vediet 😉 hlavne nech su nase deticky zdrave a nech sme zdrave i my pekny dnik 🙂
@marianax mne je ešte stále blbo a to dneska začínam 13tt, tak som zvedavá, dokedy ma tieto nevoľnosti budú držať 🙂
@silvia0201 Waw takze uz tahas stvrty mesiac,to je parada !! 🙂 Mne pri Kubkovi skoncili nevolnosti okolo 16tt ... Davaj na vas pozor 😉
@lenkaks no veru. len sa teraz tak trocha bojím, či sa vlaňajší scénar nezopakuje ☹ tiež som bola tuším 12+5tt.
dúfam že všetrko dobre dopadne. a ty ako??
@silvia0201 Neboj sa,vsetko bude v absolutnom poriadku 🙂 My sa zatial snazime.Mala som vo stvrtok krasny poz.ovu test,nevies,kedy sa treba snazit,ked vyde pozitivne? My sme sa snazili len den pred a cez a potom sa nam uz nechelo 🙄 Tak neviem,ci z toho nieco bude....
@lenkaks 🙂 🙂 🙂 určite niečo bude. ja neviem ako to s tými ovu testami chodí, ale čo som čítala, tak sa treba snažiť ,,asi" vtedy ke´d ti víde pozitívny, lebo do 24hod. nastane ovulácia. ale to máš aj tak jedno. spermie prežijú v žene asi 4-5 dní a niekde som čítala, že až 7dní.
takže, keď to má prísť, tak tehu určite budeš 😅
@silvia0201 Ja som si teraz prvy krat robila ovu test,cykly mam 30dnove a podla toho som rozmyslala,ze po 2 mesiace co skusame sme ani raz nekeksikovali v tomto obdobi ( 14DC )..Snad tento mesiac to vyde...a teraz len cakat...Takze ty tipujes dalsi chlapec? 😀
@lenkaks 😀 hej. ďalší chlapec. 😀
ale to vieš, že keď sa vám podarí teraz v období ovu zamiesiť, bude to chalan 😀 , lebo k uvoľnenému vajíčku sa dostane najrýchlejšia a tie sú väčšinou nosiči Y. usudzujem podľa toho čo si písala, že ste sa snažilkovali akurát vtedy,.
@silvia0201 A ja som citala,ze ked je keksik 2dni pored ovu,malo by byt dievca 🙂 Aaale je to jedno,hlavne nech je to zdravucke 🙂))) A takto,mam syna a je totaaal moj treti cicik ...Boli tvoji synovia ako malicky stale na tebe nalepeni? Ze chlapci su "na" mamy a dcery "na" otcov ...No moj sa uz nevie dockat baby 🙂
@lenkaks boli. hlavne ten starší. od menšieho som musela odísť, nastúpiť do roboty a to nemal ani 1. rok ☹ ale nejak sme to zvládli. teraz sú už veľký, lae stále sa pritúlia, hlavne vtedy, keď niečo chcú 😅
@silvia0201 aj tebe je zle? no ja uz som aj sama na seba zla lebo moja domacnost riadne upada xixix nedokazem nic urobit umyt riad je pre mna riadny boj smrdi mi doma skoro vsetko ☹ aj osprchovat sa mi robi problem a tak mi je zle ze mam az triasku niekedy je to trocha lepsie ale niekedy napr. dnes je mi fakt hrozne ☹ tak dufam ze to prejde uz sa mi aj o tom snivalo ze mi uz bolo dobre a dokazala som si upratat 🙂 ja som priblizne 10tt ale 29-teho idem na poradnu tak uvidim ci sa to upresni 🙂 a som aj strasne citliva teraz ma rozplace cokolvek 😒 no hovorim nech to prejde a bude dobre az ked mi zacne brusko rast hmmm to budu pohlady 😀
@silvia0201 Ja som mojho skoro do 2 rokov kojila a teda,to som nemohla dovtedy ani na krok bez neho,nalepeny stale na mne...som zvedava,ako to bude,ked pojde do skolky...
Som rozmyslala,ze tak ci tak tie spermijky musia doplavat k vajku,a akurat hadam na ovulku tam doplavali,takze na dievcatko sme mali sexikovat pomaly aj tyzden pred ovulkou 😀
@marianax 🙂 no to teda budú pohľady 😀 aj mne je tak nejk zle ako tebe, ale ja si dám torekanový čípok a viem fungovať. no teraz je to oveľa lepšie 🙂 🙂
@lenkaks 😀 asi tak nejak na to dievčatko 😀 ja som tiež veľmi zvedavá, čo nosím pod srdcom 😀
baby a nesnivaju sa vam velmi zive sny? ja mam strasne sny, nocne mory, hrozne zive. kazdu noc. revem zo sna, budim sa a stale chodim na wc. mam uplne nanič spanok 😒
Ahojte môžem sa k vám pridať? 🙂
@marianax dakujem je to teraz velmi tazke nevolnosti su stale v plnom prude a este aj toto a ani neviem kde som urobila chybu ved von ani nechodim...jasne potom dam vediet ale to tak skoro este nebudem vediet pri prvom som zistila az v 22tt...dnes v noci som sa hrozne vyspala maly bol stale hore...dufam ze bude lepsia noc lebo som hrozne unavena...samozrejme najdolezitejsie je aby boli zdravy drobci...akurat som doupratovala a som znicena 😒 aj ty sa drzkaj 😉
@silvia0201 ahoj mozem sa spytat ci ten torrecan nemoze ublizit babetku lebo ja ho mam doma ale bojim sa aby neublizil ale je mi hrozne zle 😒
@silvia0201 ahoj, ano nebola som tu davno pretoze doma nemam net momentalne a v praci som tri krat do tyzdna a to nestiham vsetko citat a som tu aj tak mimo obraz co sa deje...tak mi je to blbe odpisovat alebo sa pripajat k temam ked vy sa medzi sebou uz viac poznate...
inac sa mam fajn.. pribrala som pekne 🙂 brusko mi narastlo a zajtra ideme na kontrolu tak som zvedava...a ty ako?
@monuska342 nie, neublíži, len ti pomôže. aspoň mne pomohol. ja som si dávala čípky. veď mi to predpísal gynekolog a on asi vie čo robí. tak sa neboj. veď nebudeš trpieť, keď nemusíš 🙂
@lulu1988 ahoj. no my sa nepoznáme moc medzi sebou, lebo strašne veľa, skoro všetky si píšu v súkromnej téme. ja tam veľmi málo chodím. oni sa tam poznajú veľmi dobre a ja som nejak nezapadla medzi nich.
ja sa mám teraz relatívne dobre. minulý týždeň som špinila, tak som sa trocha zľakla a teraz som začala 13tt, tak budem ako na ihlách, lebo vlani som potratila presne v tomto tt.
ja už ododnes nepracujem. ešte do konca novembra mám dovolenku a potom idem na PN. tak asi tak. potom daj vedieť, akom si dopadla u dr. a čo sa týka brucha, ja vypadám, akoby som bola už v piatom mesiaci a to hlavne potom, keď sa najem 😀
@monuska342 oj moja verim ti ze sa ani nevyspis ked mas maleho ale my ZENY to musime nejak zvladnut a obdivujem ta ze si upratala ja to nedokazem nechcem sa vyhovarat ale mozno preto lebo je to uz 5-te tehu a som dost vycerpana najmensiu som kojila 2,5roka a teraz v januari bude mat 5rokov. Dnes mi je fakt hrozne uz sa tesim do postele ☹ niekedy si myslym ze to fakt nevydrzim keby som aspon manzela mala doma ale ani neviem kedy pride no niekedy je zas tak ze si myslym ano vydrzim to ale takych chvil je malo ☹ tak sa mi drz a ozvi sa ako sa ti dari a zelam ti aby ti tie nevolnosti uz coskoro presli 🙂
@silvia0201 no ja mam tiez tie cipky ale bojim sa ich pouzivat lebo sa tam pise ze moze byt busenie srdca a ja sa bojim lebo mam nejake problemy so srdieckom tak som opatrna dnes mi je fakt hrozne neviem ci je to tym ze je to uz 5-te tehu nechcem sa na nic vyhovarat ale nedokazem ani navarit ani upratat musia to robit deti ved su aj tak uz velke a zvladaju to a ja uz len dufam ze tie nevolnosti prejdu lebo sa mi o nich az snivalo ze mi uz bolo tak dobre ze som si aj upratala 🙂
ahojte kocky, ake mate skusenosti s torecanom resp.kolko tyzdnov sa moze brat co vam nan povedal lekar dik za odpoved
@silvia0201 ok dakujem za radu tak vyskusam lebo som citala letacik a je tam napisane ze iba v nutnom pripade ale ja mam nutny pripad lebo skoro nic nejem a chudnem..

už durhý x sa mi snívalo, že som mala malého chlapčeka, ktorého som držala na rukách 🙂 žeby tretí chalanisko 😀 ???????