Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@riela ahoj vitam ta mame skoro podobny termin...aj mna este stale trapia nevolnosti ale uz je to lepsie...ja tiez nemozem spavat budim sa aj kazdu hodinu a kazdu noc musim ist aspon raz na wc 😒
@marianax ja pojdem kupovat tento tyzden...uz si piekla kolace??mi sme vcera piekli linecke a medovnicky a dnes sa chystam na tvarohovy struhany kolacik....daj este nejaky tip na vianocny kolac 🙂 aspon mas pekne nechtiky ja som si nelakovala uz ani nepametam 😀
maminky chodi sa lezat do nemocky ked je zly moc? mala som 3kriziky a na jednom 1den..no ani neviem na com to bolo ☹ lebo sme to s doky potom nejako zahovorili a lepii mi na zajtra ked pojdem zaniest moc.
@monuska342 ďakujem 🙂. mne to už pomaly ustupuje, len nemôžem veľa naraz zjesť.
s tým wc je to u mňa podobne.
vidím, že tu už pomaly pečiete na Vianoce ... mňam
pekný deň všetkým!
ahojte všetky. dneska som bola na kontrole a na odber. všetko ok, malé je otočené dole hlavou, nejak skoro 😅 ale to sa ešte zmení a nie raz.
pekný deň všetkým 😉
ahoj @silvia0201,ty chodíš nejako často na kontroly,ale tak to má byť,ja sa už neviem dočkať štvrtka,že čo naše bábo,ako si tam žije 🙂 A že dolu hlavou,no moje bolo v 13tt dole hlavou,ale hádam sa už otočilo.Bola si na odber na AFP?
@danielkabn ahoj. no teraz chodím každý druhý týždeň, lebo som na PN. ale predtým som bola až po mesiaci, čo mi bolo srašne dlho. na AFP a iné genetické vady. 30.12. idem na normálnu poradňu. pýtala som na pohlavie, ale dr mi povedala, že to musím ísť inde, kde majú lepšie sono. no tak toto si počkám až do januára, chysám sa na 3D do BA, len sa musím ešte objednať.
@silvia0201,ja som tiež na pnke,už od septembra,a tiež mám každý druhý týždeň poradňu,len teraz mi to dal skoro tri týždne a idem z toho scvokatieť 😝 Tie odbery ma tiež čakajú štvrtok,koľko skúmaviek ti brali? aby som vedela,ako sa mám psychicky pripraviť.Mne potom vychádza ďalšia poradňa na 26.12,ale to je sviatok a potom robí doktor 29.12,tak dúfam,že bude robiť,lebo ma porazí,,je to strašne dlho,keď neviem,čo sa deje,zvlášť pri tom našom probléme..Ja sa tiež budem pýtať na pohlavie,môj dr. ma kvalitné sono,tak hádam mi už bude vedieť povedať,aj 3D robí,ale to neviem,kedy si mám dať spraviť. Ja by som chcela hrozne dievčatko. 🙂
@danielkabn tak mne brali len jednu skúmavku. tak dievčatko. no prajem ti ho. mne zas všetci hovoria, že to bude baba, ale ja si myslím, že budem mať znova chalana. 🙂 ak to predsa bude baba, tak budem milo prekvapená 😵
@silvia0201,ja som sa pýtala preto,lebo u mňa je veľký problém s krvou 😒 Mne zasa hovoria,že to bude chalan a ja sa vnútorne teším na dievčatko,a svokra mi predvčerom povedala,že to bude asi dievčatko,aj keď bruško mi ide do špicata vraj,ale ešte je malé..ale vraj preto,že som nemohla prvý trimester vôbec jesť mäso 🙂
Prajem aj ja tebe dievčatko 🙂
@danielkabn máš zle žily? toto je problém aj u môjho partnera. dneska som mu ukázala ruku, kde ma pichali, tak hneď otočil hlavu, ,lebo on to nemôže kukať 😝
ty, ja vôbec neviem, čo budem mať, lebo ja vôbec nemám žiadne chute a nič mi nevadilo. ja som sama tak trocha so seba prekvapená. 🙂
@silvia0201,áno,mám veľký problém so žilami,naposledy som na odbere krvi strávila dve celé hodiny,vystriedali sa na mne doktor aj sestrička a namiesto 4 skúmaviek sa podarili len dve,proste to nešlo.Ja sa tiež nemôžem pozerať,ale problém je aj nejakú žilu nájsť,ty si sestrička,tak vieš,čo je to preparovanie žily..aj to mi už robili,na obidvoch nohách,aj na krku.. 😖 aj nad hrudným košom mi pchali pod rebrá hadičky,teda niečo ako tá flexiihla..preto sa vôbec na to neteším ☹
@silvia0201 ahoj ...ja tiez ziadne chute extra ani nic ...akokeby som ani tehotna nebola tak mozno dievcatka budeme mat 😀 ale ja uz som sa zacala pripravovat na chlapceka 🙂 mas nejake new fotecky ?som rada ze sa drzite a ze ste v poriadku 😉
@danielkabn jooooooooj, no podľa toho čo píšeš, ty si teda prípad. my keď nevieme nájsť, alebo napichnúť žilu, tak voláme áristické sestry. no ale to sme v nemocnici. tak toto ti vôbec nezávidím. ja som opak teba. mne by aj poslepiačky trafili,lebo mám ako laná hrubé žily.
držím palčeky, aby sa im to podarilo na 1x a netrápili ťa dlho.
@slavka1212 ahoj. presne ako píšeš. ako keby som ani tehotná nebola. 🙂 len toľko, že trocha častejšie jem. jedno ma teší, že nevyžieram v noci 😝 a váha sa mi zatiaľ drží.
to fakt? presne ako ja. ja si ani nepripúšťam, žeby to mala byť baba. no ale nechám sa prekvapiť. fotečky mám, ale nie sú boh vie aké. len taká machuľa. hodím sem fotky v januári, keď budem po 3D a to už asi budem aj vedieť čo to bude 😀
Ahojte babenky rada by som sa pripojila ku tejto téme.Ja mám termín pôrodu tiež na jún podla sona na 14. júna. Už sa neviem dočkať na to ked mi povedia čo to bude. Chute ani ja nemám nejaké veľké ani v noci nevyžieram ladničku a najradšej pomaranče si odšťavujem. 😉 Ja idem tiež na sono vo štvrtok. A budenie v noci mám za každým ked sa otáčam a cikať musím ísť aspoň raz za noc. 🙂
Ahojte mamičky. Ja tiež nemám skoro žiadne príznaky, ani špéci chute, ani časté močenie. Akurát že sa budím už o 4tej hladná, naraňajkujem sa a vydržím do tej deviatej zas 🙂 Dnes ma začali parádne bolieť kĺby bedrové, tak hútam, či to je z toho, že mi chýba vápnik alebo že sa rozširujem. V pondelok idem na PAPP, prvýkrát ide aj priateľ pozrieť si ako nášmu malému tlčie srdiečko 🙂)))
Všetkým statočným maminkám prajem pekný večer 🙂 😔 😔
@majulosa
@meg_junova jooooooooooj dievčatá, ako vám závidím. ja som á hodinu v noci hore, stále mi treba na wc.
môj bol tiež. dojatý až k slzám...
@silvia0201 A však to možno prejde 🙂 Hlavné je, že vieš zaspať naspäť. Ja už od štvrtej neviem zažmúriť oka.. :(
@meg_junova no hej, ale chodiť celú noc na wc, tiež nie je bohvie čo a od 5.15 som aj ja hore a čumím do blba. no dúfam, že to prejde.
@silvia0201 tak týmto presne trpím aj ja .. vstanem okolo 4.30 a neviem čo so sebou ... ako sa uspať ... a potom ako tak zaspím a už neviem vstať
Ahojte babenky. Tak túto noc som sa vyspala možnol na 2 hodinky, oči mám ako angorák a už vidím dnes miesto upratovania budem spať celý deň.. ☹
ahojte 🙂 @silvia0201,no ja som prípad,to máš pravdu 🙂 ale nie je to moja vina,to je moje telo. Inak,aj ja nemôžem spávať,prvý trimester som spala furt ako maličké mimi,len čo som hlavu dala dozadu,už som aj chrnela 😀 a teraz ráno 4.hodiny a už čumákujem a večer zasa nemôžem zaspať,už si ani polohu neviem nájsť,a to wcko,tak to aj môj problém,na večer som aj dosť smädná no a nenapi sa,radšej idem 100x na záchod 🙂
Jaj,ešte dva dni a budeme zasa vidieť našu princeznú 🙂
@silvia0201 no ja tiez chodim v noci na zachod ale asi len dva az tri krat no ja potom nemozem zaspat tak rano vstavam ako opita 😀 a este k tomu aj to pocasie dnes celu noc prsalo a aj rano och blbe to pocasie ani nevnimam ze su tu vianoce 😒 ono to curanie prejde na nejaky cas lebo potom ku koncu sa nachodime alebo sa rovno nastahujeme do kupelne 😀
@monuska342 no ano ale rozmyslam ze si ich dam dole 😀 lebo moje sa dost donicia a potom sa lamu tak nech sa mi zotavia do porodu ale moze byt ze zas zmenim nazor 😀 noa co ved som tehotna mam pravo menit nazory a nalady 😀 pekny dnik 😉
@silvia0201 super moja tesim sa s tebou 🙂 tak jasne ze sa este pootaca nooo a uz vies co to bude? 🙂

@skipppy asi je to blbe kedze mam doma uz 4deti ale neviem co znamenaju tie hodnoty no velmi ti drzim palce aby vsetko bolo ok a aby si sa mohla vytesovat tu s nami.....