Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lenkaks ja v innsbrucku mám jedného známe, ktorého sme boli aj s chalanom pozrieť. sem-tam sim zvykneme napísať a to hlavne teraz na vianoce 😀
čo ťa zavialo do rakúska. ja som si na ich mentalitu nevedela zvyknúť. jednoducho mi nesadli, aslebo som nemala šťastie na dobrých ľudí......
@silvia0201 pocuj a prsia sa ti zvacsili?Lebo mne strasne rastu, zmenila som velkost a uz aj ta ma tlaci 😀 Tak co to bude po porode, ked este mliekom sa naleju 😀
Idem za Kubkom,nenecha ma tu ani chvilku posediet 😒 Baby,drzte sa,paaa 🙂 Inak,ja som na uplnom zaciatku a prsia mi uz teraz lezu von z podprdy 😀 Peknu nedelu vam
@silvia0201 ten prispevok asi patri mne 😉 Tak nas to zavialo najprv do Francuzka ,mm ma taku pracu ze kde dostane ponuku tam ideme, ja som doma v Tatrach nechala robotu a isla s nim, nevedela by som tak zit na dialku.TAk tam sme boli skoro rok a potom sme isli tu lebo tu bola ponuka a ja som si tiez nasla robotu a nejak sa nam tu zapacilo.Domov nemozeme ist lebo doma nedostaval peniaze aj 3-4 mesiace a z mojho platu by sme nevyzili.Aj tu boli zaciatky velmi tazke ale nejak sme sa z toho dostali pomalicky a uz je ok.akurat ako pises, ten narod ma uplne inu mentalitu, ani ja i´m neviem prist na chut.Doma je doma, ale ked sa neda musime byt teda tu.
@katus193 fíííííííha, no teda ty máš riadne kočovný život. ja by som asi tiež šla za mužom, lebo vzťah na diaľku nie je boh vie čo.
zväčšiť sa mi až tak moc nezväčšili, ale bolia ma statočne. drahý síce tvrdí, že mi dosť podrástli 😀
@silvia0201 ani ja až také že krče ale skôr ako keby črevá teda na potrebu.
@marianax ja by som tiez chcela zmenit doktora lenze tu je taky vyber ze by som si asi moc nepomohla...som smutna ze nanapadal sneh a asi nebudu biele vianoce ☹ mne sa zda ze uz mi trosku rastie brusko ale este len pomalicky ani som nic este nepribrala snad uz zacnem priberat aj ja 🙂
@monuska342 neboj to priberanie pride 🙂 u mna to tak vyzera ze aj ja budem mat ineho lekara alebo lekarku ak sa nastahujeme skor ako porodim a trochu ma to aj znepokojuje lebo tu to uz poznam a vies je to taka zmena no dufam ze budem mat dobreho lekara 🙂
a ide sa papať vodový melon mňamky.. 🙂 . Obed bol tiež dobrý šalát z mor.plodov a to si neviem predstaviť čo si vymyslím na večeru 😉
maminky nemate s tym niektora skusenost? bola som na wc a mala som mierne krvave priesvitne trocha ked som sa utierala...nebolo toho bohuvdaka vela ale ma to vystrasilo dufam ze sa to nezhorsi..
@nella1 môže to niečo znamenať, ale aj nemusí. najlepšie urobíš, keď s tým pôjdeš k dr. ten ti povie najlepšie, čo to predsne je. ja som mala hnedý výtok skoro dva týždne, ale hneď ako som to zistila, som na druhý deň bežala k dr. jeden potrat mám totižto za sebou.
@silvia0201 jasne letiim hned zajtra rano..boze len sa modlim aby sa to nezhorsilo do vtedy a neskoncila som na pohotovosti.... veriim ze to bude ok je to len take slabullilinke fakt len take light troska ale aj tak je to zly pocit..v prvom tehu som nic take nemala..nech uz je rano...
@nella1 neboj, bude dobre.
@silvia0201 dakujem 🙂
@nella1 veď nato sme tu, aby sme si aspoň takto pomohli 😉
teraz len kľud a pohoda. nestresuj zbytočne drobca 😵
@marianax a kam sa stahujete??jaaaj dnes som sa tak rozculila jedna moja byvala spoluziacka ma dvojmesacneho male babo a dnes sa vychvalovala ako jej maly pekne papa polievocky,cukriky lizatka a dnes mu dala horalku s kakavom....ja som myslela ze odpadnem moj maly este ani kakavo nepil a nejedol ziadnu sladkost a ona da toto malemu... 🙄 ja sa bojim aby bolo male v poriadku lebo dnes mi syncek buchol trochu silnejsie do brucha co myslis?nemohlo sa nic stat?
Ahojte, ale ste toho popísali!
Dlho som tu nebola, v piatok sme mali vianočný večierok z práce, v sobotu veľké upratovanie, v nedeľu veľké pranie... od dnes ma čaká žehlenie.
@monuska342 aj ja si dávam calibrum, ale len 1 tabletku denne. inak, asi sa nevyznám, ale ako môže zjesť dvojmesačné bábo horalku s kakaom? alebo cukríky?
ahojte babenky.
dneska ráno u nás scéna, jak vystrihnutá z filmu. ráno sa chalani vymotali z postelí, naraňajkovali sa a pomaly sa poberali do školy. len tu zrazu starší chalan vykríkol, že v špajzy nám tečie voda. šla som sa kuknúť a to naozaj, z potrubia nám pomaličky striekala voda. na tú potvoru to bola horúca voda, čo sa pripísalo na tom, že sa potrubie pekne krásne od seba oddelilo. hotová katastrofa. voda sa valila von-horúca, všade para. deti začali stresovať že čo majú robiť. no nič. trocha mokrý odišli do školy, lebo mi chceli nejak pomôc. ja som zalarmovala potom suseda (ten chudák v pyžame vybehol von 🙂 ) a prišiel mi v šachte aspoň zastaviť vodu.
no ale tá bezmocnosť čo ma pochytila, keď som vudela ako sa valí voda. aj ma to napadlo, že zavrieť v šachte vodu, ale neodvážila som sa do nej vliezť. a ako na potvoru dneska ráno muž odišiel do roboty a to bol celý víkend doma. to sa nemohlo vtedy stať, keď bol doma?????
@silvia0201 tomu sa povie adrenalínové ráno.
ok tak odber krvi som uspesne zvladla 🙂 nenavidim to ☹ a este toho 7.1 to zvladnut a bude ok.. 🙂
@riela ti poviem 😝 lepšie ako nejaký vrcholový šport 😀
Ahojte baby. Chcem sa opýtať ako budem vedieť že cítim pohyby mojho slniečka??? 🙂
kočky kde ste dnes všetky????? ☹
@majulosa Ahoj, ja tiež čakám svoje prvé bábo, a sem tam teda až 2x sa mi to stalo teraz cez víkend) pocítim v brušku ako keby som mala rybičku. A vraj toto sú prvé pohyby, kt. máme cítiť 😉 A ty si už niečo také pocítila?
@silvia0201 Ahoj, tak takéto rušné ráno nezávidím -). Dôležité je, že to už netečie
@milacik0106 ahoj. veď to. len škoda, že ma hneď nenapadlo zatvoriť hlavný ventil 😝 no na budúce budem múdrejšia 😅

@lenkaks ja tiez tak budem pzerat rozpravky a vegetit a svokor nech varí 😀