icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
28. dec 2011

@milacik0106 tak toto som neskúšala, ale mala som niečo aj pre tehotné, tuším septofort-nie som si istá, ale to mi vôbec nepomohlo. ale ty si môžeš dať asi všetko-samozrejme tiež z rozumom. si v druhom trimestri, tak by nemalo malému ublížiť. to len prvý trimester je rizikový. ja som sa väčšinoiu liečila čajom s medom.
joj a také cukríky sa môžu.

milacik0106
28. dec 2011

@silvia0201 ale som niekde čítala, že tehotné med nemôžu .. teda s citom .... vďaka za radu ... prvé tehotenstvo tak som ako neskúsená žaba hehe

marianax
28. dec 2011

@adulka165 nooo teeeda tak to je teda nahodicka ixxixi 🙂 ano mam to vesele to si piiiis 🙂 ved urcite nejake meno sa ti zapaci a hned zapasuje 😉

majulosa
29. dec 2011

@milacik0106 no tak to je dlhááá chvíľa ja som bolateraz a už sa neviem dolčkať dalšej návštevy 😉 🙂

milacik0106
29. dec 2011

@majulosa a kedy máš ďalšiu návštevu?

majulosa
29. dec 2011

@milacik0106 no dalšia mášteva je až 24.1 ☹ to bude zase dlhý čas

milacik0106
29. dec 2011

@majulosa uuufff no ja tiež čakám mesiac na ďalšie sono - ale už sa mi to kráti ..... je to neskutočne dlhý čas ... ale už sa to bude skracovať .. čím vyššie štádium - tým častejšia kontrola .))) Musíme to zvládnuť - tí prckovia zato stoja no nie?! 😉

marianax
29. dec 2011

Ako sa dnes mate tehulky? 🙂

milacik0106
29. dec 2011

@marianax Ahoj dá sa to aj keď kúsoček s bolesťou hrdla .. a ty? 😉

marianax
29. dec 2011

@milacik0106 oj tak to ti prajem skore uzdravenie 🙂 no ja dnes tak ze zas doma ved kde by som sla ked je take blbe pocasie neviem ako u vas ale tu je pocasie stvorene pre choroby 😒

milacik0106
29. dec 2011

@marianax ďakujem dúfam, že to prejde raz dva ... ja som tiež doma a u nás je tiež otras počasie ... také na chrípku akurát ... len dávaj na seba pozor 🙂

marianax
29. dec 2011

@milacik0106 no vidis ved to ani akoby zima nebola 😒 ano snazim sa davat pozor no teraz ked sme vsetci doma tak pri detoch musim mat veeeela trpezlivosti 😀

marianax
29. dec 2011

@milacik0106 a pozeram ze si z kosic tak to nie je velmi daleko od nas 🙂

milacik0106
29. dec 2011

@marianax u nás tiež bol bráško s rodinkou a boli trošičku nachcípaní ... takže asi to prešlo kúsok na mňa ... áno som z Ke 🙂

marianax
29. dec 2011

@milacik0106 jaaaj tak to ano to si mohla od nich dostat.....ja som zo Svidnika ale ako som tu uz pisala mali by sme sa stahovat do ciech ak vsetko pojde ako ma 🙂

milacik0106
29. dec 2011

tak držím palce a hlavne musíš byť v pohodičke pri tom sťahovaní sa .. a kam konkrétne do Čiech sa chystáte? 🙂

majulosa
29. dec 2011

@milacik0106 no tak to je jasné že oni za to stoja 😉 🙂

lenkajankova
30. dec 2011

@milacik0106
ahoj pozeram,ze si z ke a,ze mame rovnaky termin 🙂 kde sa chystas rodit?Mozno sa stretneme :D

marianax
30. dec 2011

@milacik0106 dakujem moja no mali by sme ist do jablonca nad nisou 🙂 bude to velka zmena uvidime ako to bude mam zmiesane pocity 🙂

silvia0201
autor
30. dec 2011

Tak dnešná poradňa sa nekonala, lebo dr nemala sestričku. Chcela som sa ja ponúknuť, že si sama zmeriam tlak, aj moč si sama vyšetrím 😝. Tak sa mám prísť ukázať budúci týždeň.

danielkabn
30. dec 2011

ahoj @silvia0201,ja som sa včera vrátila z nemocky,presne na štedrý večer po večeri som musela ísť sanitkou..tiekla zo mňa voda,z toho druhého odumretého plodu...bolo to strašné... ☹ ale maličká druhá je v poriadku,robili mi dvakrát sono a zakaždým sa vrtela 🙂 my máme poradňu až 16.januára,a už ma dr.strašil amniocentézou,lebo vraj mi tie AFP dopadnú asi zle..no neviem,ale nedám si to robiť,už mám toho za sebou tak akurát dosť 😒 Prajem ti všetko dobré do Nového roku,nech nám to výjde čo najlepšie,nech ten polrok rýchlo ubehne a my už držíme v náručí naše pokladíky 🙂

milacik0106
30. dec 2011

@lenkajankova ahoj .. ešte netuším kde budem rodiť ... rozmýšľala som nad Šacou ale možno to bude stará nemocnica .. a ty už vieš, že kam pôjdeš? Je to super vedieť, že je tu niekto z rovnakého miesta a ešte aj s rovnakým dátumom pôrodu .. super sa teším 🙂 Cítiš už pohyby? .)

milacik0106
30. dec 2011

@marianax Ahoj .. fúúha veď to je úplne na druhom konci Československa 🙂, takže z jedného konca na druhý? Držím palčeky a skorú adaptáciu 🙂))

silvia0201
autor
30. dec 2011

@danielkabn ahoj. no tak to muselo byť strašné. a ešte stále máš to druhé mimi v sebe, alebo sa už vstrebalo, alebo čo ti vlastne povedal doktor??? no moja, ja ti strašne držím palčeky, aby si to dotiahla minimálne do 35tt. veď presne. sú aj iné možnosti ako zistiť, či je malé v poriadku a to veľkým sonom, kde ho presne pomerajú a pokukajú, či má aj orgány v poriadku.
aj ja ti prajem len to najlepšie do nového roka, nech nám to všetkým víde.

lenkajankova
30. dec 2011

@milacik0106
necitim nic :( ja som zatial za Sacu,vraj v starej nemoze byt nikto pri porode a chceme aby manzel bol. A ku starej mam miernu averziu, lezala som tam totiz na infekcnom 😒

lenkajankova
30. dec 2011

@milacik0106
a vies uz pohlavie?🙂

milacik0106
30. dec 2011

@lenkajankova Nie neviem ešte pohlavie ale 9.1. idem do poradne a potom na morfologický usg, tak verím, že sa ukáže v plnej kráse a nevytrčí prdelku 🙂 Kam chodíš do poradne, ak sa môžem opýtať? 🙂

lenkajankova
30. dec 2011

@milacik0106
chodim ku doktovi Luptakovi na hroncovu. Teraz v pondelo idem do poradne.Na morfologicky usg ma este neobjednal..ktoreho ides?

milacik0106
30. dec 2011

@lenkajankova Ja chodím k Dr. Muránskej na Masarykovu, 9.1. mám aj poradňu aj usg ... a ty už vieš čo to bude? 🙂

lenkajankova
30. dec 2011

@milacik0106
neviem,lebo naposledy malo prekrizene nozky ☹ takze asi dama 😀 😀