icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
1. jan 2012

@indys ano ano viem malo kto si to vie predstavit no aj ked necakane ale prislo to tak ako to prislo prv som bola vo velkom soku ale ked som videla male na ultrazvuku..... 🙂 tie starsie deti mam uz velke a samostatnejsie....uz nehladam v tom negativum 🙂

stela01
1. jan 2012

@silvia0201 Ahojky , aky pas mas na mysli ? mna tak strasne boli chrbat :( rano som uplne dolamana .....
uz aj premyslam nad novym madracom .......

silvia0201
autor
1. jan 2012

@stela01 ahoj moja, ako sa máš, ako si sviatkovala??
tehotenský pás, neviem či si počula o niečom takom. ja som to našla na nete. tak sondujem, že načo to je a či sa to oplatí kupovať.

stela01
1. jan 2012

@silvia0201 Ahoj ,a dobre bolo ,ale uz je konecne PO 🙂 tak odychujem 🙂 ,este 10 dni a mam poradnu potom ten Ultrazvuk uz sa tesim.Bolia ma krize strasne ,aj kym si polohu na spanie najdem trva to ...

silvia0201
autor
1. jan 2012

@stela01 tak to ti nezávidím. nie je to bohviečo, keď človeka niečo bolí. ja idem asi v utorok na poroadňu, lebo keď som bola v piatok, tak nerobila dr, lebo nemala sestričku. no a potom BA. som strašne zvedavá ako to tam prebieha.

sandy80
1. jan 2012

Ahojte tehulky, všetkým Vám želám všetko dobré do nového roku🙂

stela01
1. jan 2012

@silvia0201 Ani nehovor , no tych 15 minut ak to bude len tolko hm som dost zvedava veru ... 🙂
Ah ani nehovor ,tlak mi stale klesa nic moc toto pocasie este k tomu :(

stela01
1. jan 2012

@danielkabn
@silvia0201 s tym spinenim ani nehovorte 😉 ja uz som dlhoooooo nic nemala tak som spokojna ,ale ak ma nedaj boh pichne hned to idem odsledovat ze ci je vsetko o.k

silvia0201
autor
1. jan 2012

@stela01 no to dúfam aj ja, že to bude trocha dlhšie trvať. o tlaku mi ani nehovor. naposledy čo som bola na poradni, mi sestrička namerala 142/80-čo som ostala celá paf. ja pri mojom tlaku 100/60!!! tak som minule neodolala a kúpila si na doma tlakomer. doma mám normálny, len ten diastolický, teda druhý mám trocha nízky a to len 59. tak ja neviem, či je to s toho tehu, alebo čo.

stela01
1. jan 2012

@silvia0201 Aj ja mam 89 /59 strasne nizky :( ....aj ja zmeriam doma ...ale takyto mam nizky od kedy som tehu ...pred tym som mala v pohode ,aj sa citim na dost nizky tlak 🙂

silvia0201
autor
1. jan 2012

@stela01 no veď aj ja preto už o pol siedmej večer odspávam 😖 a idem mi to už patrične na nervy, lebo neviem kuknúť žiadny film, večer.

stela01
1. jan 2012

@silvia0201 Ojooooooj ja o 8 mej vecer sa uz premaham ....a klipkam 🙂 ale to si este aj cez den schrupnem 🙂
Potom toho moc uz nenaspime 🙂

silvia0201
autor
1. jan 2012

@stela01 no podľa toho aký drobci budú. ak budú taký udrichmaný ako my, tak to bude super 😎

indys
1. jan 2012

Kocky ten 3D ultrazvuk su super. Asi su kvalitnejsie ako tie klasicke. Moj gynekolog ma 4D (to je taky, ze vidiet babatko 3D ale priamo v pohybe) a robi mi ultrazvuk pri kazdej poradni,co bolo pre mna super lebo som spinila a tak som bola spokojna, ze je vsetko ok + mi 16-tom tyzni vedel pekne ukazat pohlavie, babatko bolo pekne otocene. Ma to byt chlapec.

@stela01 s chrbatom mam aj ja problem a dost velky, tak sme si na vianoce s manzelom kupili nove matrace. Dali sme za ne dost vela 750€ , ze reku radsej kvalitne. No zatial ich mame len 1 a 1/2 tyzdna takze je to iba horsie (v mojom pripaden zaital ziadna pozitivna zmena a manzel sa prehadzuje a je dolamany). Aj ta pani v predajni nam hovorila, ze to bude trvat aj 3 tyzdne kym si zvykneme takze ti potom napisem ci to ma naozaj nejaky ucinok. Cvicit na ten bolavy chrbat si skusala? Lebo ani ten najlepsi matrac nevyriesi vsetko. Ja si myslim, ze dobry matrac je taky,ktory situaciu aspon nezhorsuje(aspon v mojom pripade) 😉

@marianax este stale mas nevolnosti? Mne proti tomu pomohlo magnezium. doktor mi ho predpisal(aj ked nieje na predpis), ked som mala bolelsti vraj na uvolnenie maternice,ale kratucko na to ako som ho zacala uzivat mi aj nevolnosti dost ustupili.

marianax
1. jan 2012

@indys nie nevolnosti uz take nemam ale niekedy mi je tak tazko na zaludku no moze to byt aj preto ze beriem lieky na zelezo sorbifer 😕

marianax
1. jan 2012

@silvia0201 tiez som mala taky podobny ale to mozno aj preto lebo skoro hned ako som prisla mi merala ale aj pred tym som mala zvyseny a ja inac mam tiez nizky no merala mi na pravej ruke potom na dalsej poradni mi merala na lavej a v poho tak mozno aj preto neboj mozno si aj nervozna bola tak ti to tak ukazalo 🙂

marianax
1. jan 2012

@stela01 wow to je dost nizky tlak ale asi je to fakt tym tehu 🙂

marianax
1. jan 2012

@silvia0201
@stela01 kocky ja som tiez takto ospala ale mozete potom v noci spat?

indys
1. jan 2012

@sttela01 @silvia0201 tak to sme s nizsim tlakom asi vacsina na jednej lodi. Stella to bude urcite tym tehu.moja mama mala tak nizky tlak, ze jej ho 3 sestricky nedokazali ani namerat a nechceli ju pustit z nemocnice,ani jej dovolit vstat z postele a pritom ona tvrdila,zejej nic nie je 🙂

@marianax Ja v noci spim zle.Odkedy som tehotna,tak som v noci hore aspon tak 10x a minimalne 3x na WC.

marianax
1. jan 2012

@indys no ja mam to take podobne vstanem na wc a aj hodinu nespim dufam ze sa nam to upravi lebo potom sa nenaspime dost 🙂

majulosa
1. jan 2012

Ahojte babenky prajem všetko dobré do Nového roku 2012 nech tám to rýchlo ubehne do pôrodu a nech ich už máme v náručia tie naše pokladíky 😉 🙂

indys
1. jan 2012

@ marianax no to dufam aj ja. Lebo ak sa nevyspime teraz tak kedy potom? az ked sa nam podari dat deti ku babke 😉 a to tak skoro nebude 🙂

silvia0201
autor
1. jan 2012

@indys tak vy máte nový matrac? aj my špekulujeme nad tým, že vymeníme matrac, ale nevieme aký by bol najlepší. hoď tip 🙂 ja mám len doma taký normál tlak. v poradni mám zas vysoký 😒
@marianax ja viem zaspať, ale nie vždy. niekedy sa okolo pol tretej len prehadzujem, idem na wc a potom sa mi podarí zadriemať.

marianax
1. jan 2012

@silvia0201 no ja kedy jak ale vecsinou nemozem zaspat no moze to byt aj tym ze teraz riesime to byvanie a stale nad tym rozmyslam a tak.... 🙂

stela01
1. jan 2012

@indys Prave som dnes objavila stranku kde su cvicenia a aj masaze pre tehulky 🙂 tak ze asi skusim aj to ....
Uff ja som pozerala dnes stranku Dormeo, tam isla cena cca 500 € este by som si ich chcela vyskusat v predajni no a uvidim ....ci do toho pojdeme 🙂

stela01
1. jan 2012

@marianax Urcite pred tym som to nikdy nemala , ale sem tam si odmeriam a mam taky nizky ze sama tomu neverim a celkom sa citim fajn,vela musim pit ....a po malych kuskoch stale nieco jest 🙂 a celkom je to o.k
Ak je najhorsie dam si decko coca coly .

stela01
1. jan 2012

@marianax
@indys Xi xi no v noci v pohode spim opet 🙂 ,ale WC 3, 4 x urcite navstivim 🙂 a vraj neskorsie ked vacsie brusko o to viacej x ? 🙂

marianax
1. jan 2012

@stela01 no tak to ti poviem ze ano ze je to tak xixix to sa uz potom nachodis na to wc ale co by zena nevydrzala ze 😀

indys
1. jan 2012

baby mam otazku. Kedze ako prvotehulka, neviem ake je to citit pohyby,tak to neviem velmi dobre rozoznat,ale dnes v klude pri stole vecer som mala pocit, ze nieco citim.Take jemne chvenie (najskor som myslela, ze len plyny 🙂 ,ale bolo to ine) a popritom mi obcas aj stiahlo trosku brusko. Moze sa to aj tak prejavovat? Znie to smiesne,citim sa ako pubertacka co sa pyta dievcat ako vyzera prvy bozk 😀 😀

marianax
1. jan 2012

@indys no myslym ze to budu urcite tie pohyby gratulujem 😉