Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@bleelka na koľko % ti vyšlo riziko??
@silvia0201,ty si ako moja mama,ona je tiež sestrička a tiež si nevie sama pomôcť niekedy 😖 vychádzky mám štandardne,od desiatej do dvanástej a od druhej do štvrtej,ale teraz je tak všelijako a tiež sa bojím,keď sa šmýka..už nech je aspoň jar,budem sedieť vonku pred barákom na lavičke 😀 ako stará babka 😀 😀
@silvia0201 no dufam ja som sa tych testov bala pri kazdom tehu ale je to asi prirodzene 🙂 jaaaaaa neviem moja mozno sa aj mylym mozno to bude chlapcek ale nejak tak si myslym ze to bude dievka 😀
@silvia0201 prvy v 12 tyzdi 1:190 (podla veku 1:810), tak lekar povedal, ze to vek mohol pokazit, ze uvidime ako dopadne druhy, no potom mi volal, ze aj druhy dopadol rovnako (cislo neviem)...na poradnu idem az 10.1. a na ten speci uzv 9.2... takze mam o com rozmyslat dovtedy 😖
@danielkabn 😀 😀 😀 veď to. ani ja sa neviem dočkať jary!!!
no veď ti hovorím, že my sme najhorší pacienti 😝
@marianax no veď uvidíme 🙂
@bleelka fúúúúúúha. a to máš koľko rôčkov, ak sa môžem opýtať. pri prvom si mala výsledky ok?? toto ti vyšlo na Trizomniu 21(down)?
ja by som na amnio určite šla, keby mi vyšli zlé výsledky a to 2x po sebe.
@silvia0201 mam 31 a pri malej som mala 28. vtedy vysli dobre, ani mi nehovoril cislo. amnio by som aj tak nestihla, kedze sme odcestovani a vraciame sa ked uz budem v 18tt a plus objednanie, to by sa nestihlo... a nechcem to riskovat, nepocula som o tom dobre, tak radsej ten uzv, lebo amnio by nic nezmenila na tom, ze si babo nechame, tak naco riskovat, ze sa babo po nej potrati a co ak je zdrave... to by som neuniesla...
@bleelka je pravda, že pri amnio sú určité riziká. hoci som aj čítala o týchto AFP testoch, že sú veľmi klamlivé.
aj ja by som asi volila veľké UTZ pred amnio.
ja ti veľmi držím palčeky, aby si mala zdravučké malinké.
@silvia0201 dakujem ti krasne, budem to potrebovat! ved to, ja sa tiez spolieham, ze byvaju klamlive a tiez na to, ze ten Holan je velmi dobry a ze ak nieco bude, uvidi to... ale modlim sa aby to bolo v poriadku...
@bleelka ja idem k čunderlíkovi 17.1. ale čítala som aj o holanovi samé dobré veci a chvály. určite je odborník vo svojom odbore. potom hoď info o výsledku 😉
@silvia0201 ja som bola unho s prvou dcerkou a je super 🙂
@marianax dakujem krasne!
@bleelka ja keď som čakala na výsledky AFP som tiež všeličo hľadala a čítala o tom na internete, a väčšinou skúsenosti mamičiek, ktorým tiež vyšli ešte horšie výsledky a spomedzi 100 som možno 1 našla, ktorá písala že sa ten dawnov syndróm potvrdil aj po amnio (aj tá pred tým pracovala s rádioktívnymi látkami, tak si myslela že možno s tým to má súvislosť), takže ti strašne držím palce, aby usg potvrdil, že maličké je v úplnom poriadku 🙂 - a bude, neboj sa!!! Mysli pozitívne!!! 🙂
ahojte,
všetko dobré v novom roku vám všetkým želám, dlho som tu nebola.
mňa čaká odber krvi na AFP zajtra, tiež sa strachujem ako to dopadne.
@anulienka_nr, ja sa chystám na prípravu k p. Jahnátkovej, o týždeň bude prvé stretnutie.
Dobre ranko baby! 🙂
@zuzu4444 Dobré ránko 😉 som videla tvoje tehu fotky, nádherne ti rastie bruško .. sa teším s tebou 😉
@milacik0106 dakujem🙂
@zuzu4444 Tvoje tehu prebieha dúfam úplne v pohode .)
@zuzu4444 a vieš už aj čo čakáte?
@milacik0106 noo az tak normalne nie, uz som si svoje zazila, v 6 tt som si polezala tyzden v nemocnici so spinenim a teraz ma trapia zastavene vetry a z toho ma boli na pravej strane a nie este neviem co cakame a vy ste ako na tom?
@zuzu4444 ja našťastie som netrpela žiadnymi tehu nevoľnosťami, a v pondelok sa dúfam dozvieme čo čakáme ... inak teraz ma asi týždeň trápi nejaké nachladnutie .... tak dúfam, že do konca tehu tiež všetko bude prebiehať v pohodičke .... a ty si tiež prvorodička? 🙂
@milacik0106 to si stastny clovek, ja som mavala nevolnosti v kuse od 8 tt do nejakeho 14-15 tt a vsetko mi smrdelo, dokonca aj chudak moj psik mi strasne smrdel 😀
@zuzu4444 mne jedine čo prekážalo a prekáža hov.mäsko ... a chúďatko hafan hehe ako to znášal?
Ak sa ma mozem pridat k vasej debate o nevolnosti i ja som mala och nedokala som sa ku kuchyni ani priblizit ako mi vsetko smrdelo a aj v kupelni zda sa mi ze mi smrdelo skoro vsetko 😒 schudla som 3kg ale uz som teraz nabrala 2kg 🙂 pri poslednej dcere mi tiez bolo zle ale teraz mi bolo najhorsie no zeby to bola dalsia dievka? 😀
@marianax ahoj ... myslíš si, že na nevoľnosti má vplyv pohlavie bábatka? o tomto som totiž v živote nepočula hehe 😉 takže potom ja čakám chlapa? xixi
@milacik0106 nieee nie je to urcite tak aj ked som ja o tom pocula vela krat ale mojej sestre tiez bolo zle a ma chlapceka takze netreba sa podla toho riadit 😀
@marianax tak som zvedavá čo mi povedia v pondelok a uvidíme či to platí alebo neplatí aj na mňa hehe

@marianax ja som sa tak dneska smiala, keď som videla ako prekladalo nožičky a blokovalo, aby dr videla, alebo lepšie napísané ,,našla" volačo 🙂 no čo. počkám ešte tie dva týždne. hádam sa konečne dozviem čo to bude 🙂 nejak si si istá, že to bude dievka.
jasne, že bude všetko ok. veď už máš 4 zdravé deti.