Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 tak teda drzim palce nech ten nas cinan ma pravdu 🙂
@indys všeak uvidíme. pri oboch chalanov, mi to vyšlo, tak som strašne zvedavá 🙂
@silvia0201 dakujem za info.ja ho mam len vtedy ked nieco robim ze sa velmi zatazujem.ale inac v pohode.
mne podla cinskeho kalendara vychadza dievca.aj mam taky tusak ze to bude dievcatko ale kazdy mi hovori ze to bude chlapec.tak uvidime.24januara sa to dozvieme 🙂
mne ten čínsky ukázal že to bude chlapec, no dozviem sa to o dva týždne 😎
@marianna28 😀 😀 😀 diky moja budem rada 😀
ahojte zienky zlatucke .....zacinam si uz namyslat napada ma vsetko mozne ze preco nemam brucho a som 17tt +2...ked som bola tehotna s chalanmi tak v takom tyzdni ako som teraz uz pekne vytrcalo ...vy ste ako na tom ...vidno vam uz bruska poriadne ???
@slavka1212 no tak ja ti odpoviem tak ze pred tehu som mala svoju pneumatiku tak vlastne brucho mam ale ked si stihla tak neboj to brusko vyjde tak odrazu 😉
fuj baby mne sa v sobotu v noci ked som sa prehadzovala z boku na nok tak pichlo ako keby v pravom vajčeníku a nielen že pichlo tak zabolelo, že to prechádzalo dobrých pár sekund? vám sa niečo také stalo, som zvedava čo mi na to povie lekárka, ale bolelo to fest
Dobré ráno baby!
Mne vychádza dievčatko, uvidím či je to pravda až o mesiac....
dobré ráno.
ja sa dozviem už o týždeň 😀 možno, ak bude dobre otočené a neukáže zas len riťku 😝
chcem sa opýtať, to aké tušáky máte na dievčatko a na chlapčeka? lebo ja nemám žiadne. ja si len myslím, že aj do tretice bude chalan.
@slavka1212 spravila som foto môjho slaninkavého bruška 🙂 nakoniec som sa predsa odhodlala.
@silvia0201 ten tusak je proste tusak 😀 ale nie tak mozno je to preto ze uz mam 3dievky a akosi si myslym ze i toto bude dievka a ty zas mas doma chalanov tak mozno aj preto si myslys ze bude chalan 🙂
@marianax tak toto si dobre naísala 😉 že ja mám chalanov, tak to bude chalan a ty máš baby tak to bude baba. super 😀
@slavka1212 no tak ja mam bachor za vsetky drobne - az som sama zhrozena, kde sa to berie... 😅 a to som mala startovaciu vahu 56-57 kg 😠 podla mojej maminy, mam take brusko, ako mala ona, ked bola v 7mom mesiaci a kratko pred porodom svojej prvorodenej 😅
@silvia0201 no chcela som tym povedat ze asi preto mame citaky na to pohlavie co mame doma ale uvidime ja idem zajtra na odbery a bude mi robit aj ultrazvuk duuuuuuufam ze sa male ukaze teda ze ukaze co ma medzi nozkami 😀
@marianna28 to urcite preto lebo si stihlucka a preto lepsie vidno brusko 🙂 😉
@silvia0201 keby som ja mala samych chalanov ako ty(co si inak neviem vobec predstavit!), tak by som chcela babu urcite!
@marianax tak ti držím palce, nech je to chalanisko jak buk 😉
@silvia0201 Ahoj Silvia.
Ták týmto príspevkom si ma dostala. Mala som to v pláne, keďže sme to dali aj pri prvej dcére, ale zrejme sa musím ešte porozprávať s mojou hematologičkou nakoľko tam chodím každý mesiac pravidelne. Ukážem to manželovi nech si to pozrie. Ešte že nás tak plne informujú... 😢
@slavka1212 ja som dost chuda a aj nizka, takze brusko mam uplne malinke, trochu trci, vidno to len v tesnom tricku
@silvia0201 dakujem dakujem moja ak budem vediet hned vam to oznamim 😀 a co mas dnes na plane 🙂
@michelle1984 Ahoj.
Krásny termín...
@marianax no - som jak pavuk 😀 (a to som sa kamoskam pavukom vysmievala 😀 ) ruky nohy take potensie, len brucho a kotel vzadu 😀
@marianna28 😀 tak teraz som sa fakt zasmiala moja postava je taka ze odvsadial mi nieco strci zo zadu i spredu jasne ze i z bokov 😀
@silvia0201 Silvi, súhlasím s tebou. Ja som mala tiež výsledky dobre nakoľko mám vyšší vek a lekári vraj odporúčali, aby som mala istotu, urobiť amino. Ale môj doki povedal, že teraz sú také špeciálne stroje, ktoré zistia hneď pri odbere či je všetko v poriadku. Takže netreba sa báť a treba myslieť pozitívne... 😉

@indys dakujem, teda este s tym pockam, ale pri dalsej kontrole sa na to spytam doktora, lebo ho robi aj on....no ja sa cudujem, ale som nejako pokojna, aj ked tiez cakam prve :/ zatial som nemala velke problemy (az na tu moju stitnu zlazu), tak si asi podvedome myslim, ze vsetko je ako ma byt