Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@renatulka66 neboj vsetko bude dobre 🙂 daj vediet ako bolo 🙂
ahojte júúnovky tak tripltest je v poriadku hurá a tento týždeň už je 18. 😉 ach ja sa tak teším už sa nveim dočkať už len počkam do 24.1 na sono čo to bude a idem pomaličky kupovať vecičky aby potom toho nebolo veľa.. 🙂 dúfam že sa to môže lebo svokra to nesmieš kuipovať skôr ach tie svokry 😖
@majulosa aj ja idem 24.1 na sono.tiez sa uz neviem dockat co to bude .a ked zistime tak naletim do prveho obchodu a hned babätku nieco kupim 🙂
dievcata kolko kil ste uz pribrali?ja som v 18tyzdni a pribrala som este len 2kila.je to dobre lebo vsade citam ze by som uz mala pribrat 4-6kil.
Ahoj danuskap ja som v 18 tt a mám len 0,5 kg navyše, aj to ledva, keď sa vážim oblečená. Takže žiadne stresy 🙂
@danuskap19 ja cca max do 4 kg ... za cele obdobie ....
@stela01 veru. ale nie je to žiadna tragedia, lebo rýchlikom som tam za 45 min. takže takto sa dá. a takto som cestovávala aj do roboty. 😝
@renatulka66 moja. ja som si túto otázku kládla asi 1000000x. a to nie len teraz, ale aj pred 14.rokmi. sa mi nedarilo už s prvým otehu. na neho som čakala 18 mesiacov!!!! ale som vďačná, že ich mám a že sa mi napokon podarilo. lebo sú aj horšie na tom ženy.
@silvia0201 jasne ze staci...🙂 tym velkym utz si myslela 3D na ktore ides?
inac ja som sa dnes objednala tiez na 3D utz...uz pocitam dni kedy konecnce krasne uvidim malinke...tesim sa jak male dieta...
@lulu1988 áno 3D. na kedy ťa objednali??
@danuskap19 nie bud uplne kludna moja tie kilka este pribudnu 🙂
@silvia0201 ja idem do Hlohovca a objednala som sa na 27.januara...mohla som este o tyzden skor ale to mi nevyhovovalo... priatel robi na zmeny tak sme nasli tento termin...ty ides 17.vsak? v ktorom tt budes? a ani som sa nestihla spytat ci tam mozem prist aj s priatelom a chcem aby to aj mamina videla...ale asi budu moct...
@lulu1988 ja budem v 21tt. ale určite budú môcť ísť tvoji blízky. niektoré maminky si berú so sebou aj staršie deti, aby videli bábo v brušku. ja pôjdem s drahým. to bude mať zasa zážitok 🙂 áno 17.1. ešte 7 dní 😀
ozaj, koľko budeš cvakať? mne sestrička povedala 70 E.
ja by som mala byt tiez v prebiehajucom 21tt. trocha som teraz studovala na nete a mozno som mala pockat este 2-3 tt vraj je babatko este krajsie vidiet...ale tak asi by som to nevydrzala dovtedy 🙂
no tak ty tiez odpocitavas vsak? moj nebol este na utz tak aj ja sa tesim na jeho reakciu... ja som sa jej ani nepytala ze kolko ale co som citala tak ze 40 - 50 Eur , ale ze tych 5O je v nedelu....uvidime teda....je to dost tych 50 a 70 duplom ale pevne erim ze to bude stat za to....len dufam ze volaco pekne uvidim na utz ked u tej svojej doktorky nevidim nic obcas nejake mihnutie a pred babatkom akoby hmlu...
@silvia0201
@lulu1988 no tak hádam nás nechajú sa pokochať malinkým, keď si už za to toľko pýtajú 😵
však povedz dr, nech ti malé ukáže poriadne. z nosa ti neodhryzne 😀
@silvia0201 vsak ja mam hubu dost velku ale ked som u nej tak ja neviem som normalne ze zaseknuta nechapem to...idem k nej 17 teho na kontrolu a 24 do poradne tak som zvedava teda...
@lulu1988 netreba sa jej báť. normálne sa jej opýtaj tak, akoby si sa pýtala volačo zákazníka.
@monuska342 hm, no ja mam brusisko od 9tt... potom na 2 tyzdne to ustalo a zas narastlo. a hmotnost? ukazkovo hranicna +6kg 😖
@bleelka že pekný smailík za tou 6.! 😀
@monuska342 ahoj, ja to mam rovnako, ale prave som sa vazila a som hrda - konecne som pribrala (1 kilo 🙂 )
@danuskap19 podla mna v pohode, aspon nebudes mat problem so zhadzovanim po porode 😉 ja mam zatial +6kg a nie som z toho nadsena, ale mama ma utesuje, ze telo spravne pracuje a vysporiadava sa s tehotenstvom, ze ak by som nepriberala, telo by nereagovalo na zmenu a zataz organizmu a to by nebolo dobre. ja si o tom myslim svoje a beriem to, ze ma chce ukludnit 😉 pri prvom som priberala presne tak isto a skoncila som na +17,5kg, za 3 mesiace som bola na povodnej vahe a o dalsie 2 mesiace o dalsie 3 kg menej, cize minus 20kg za 5 mesiacov (samozrejme v tom bola aj vaha babatka a veci okolo)...a potom mi zistili, ze mi odisla stitna zlaza a z toho to rapidne chudnutie 😒 teraz som na liekoch, takze to uz dole takto v pohode nepojde... ale svagrina sa smiala, ze vsak na 3 mesiace vysadis lieky a pohoda 😀 no ale to zas nemozem ak budem kojit... podla mna v pohode ak ste moc nepribrali, dozeniete, svagrina pribrala za cele tehu 6kg, a to slo dole porodom, sice potom vyzreala ako vysusena slivka ale zas to dobehla neskor a pekne sa zaokruhlila 😉
No ja som tiež nepribrala zatiaľ možno kilo, ani toľko nie🙂 Neviem čím to je, zato brušisko mám veľké (aj pôvodne mám nejakú tú pneumatiku), ale som už teraz dosť okrúhla, ale teším sa tomu🙂 V lete som mala 54, na začiatku tehu som schudla 2 kilá, a teraz asi posledný mesiac som pribrala to kilečko🙂 Tak neviem, aj toto je individuálne🙂 Je to jedno, nech je dieťa v poriadku🙂
@danuskap19 aj ja by som najradšej ale všetci z rodiny mi vravia nech nekupujem že budem mať dosť času. Ja nechápem prečo sa všetci do mňa starajú. Nemám rada povery ☹ ako keby od toho záležalo že sa niečo stane ked niečo kúpim ach ja ich naozaj nechápem a na kedy ti dali termín??
@majulosa ja mam termin na 10juna.ani ja neverim na povery a ved to je tvoja vec ci uz teraz zacnes nakupovat.co ak sa nieco stane a budes robit predcasne alebo tesne pred porodom nebudes vladat.ako u nas v presove su skoro vsetky obchody na poschodi a slaapat here dole schodni z poriadnym bruskom tak to by som nechcela 🙂
@danuskap19 ahoj aj ja a ty si už v 19.týždni ja to nechápem a mne tam píše 18.týždeň 🙂

@silvia0201 ach moja u nas musim striehnut aby sa kazdemu uslo 😀