Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@majulosa no ja som teraz v 18tyzdni a 1den tak ono to uz rata ze je to 19tyzden
Ahooojte tehuľky, dnes som bola v poradni a potom na morfolog. usg. Výsledky triple testu sú v poriadku, a aj 4D usg dopadlo v úplnom poriadku 😉 Pán dr. mi krásne povysvetľoval čo práve vyšetroval, mozog, srdiečko, obličky, hehe malé malo plný moč.mechúrik 🙂 A prezradil aj pohlavie - povedal - vidím pipíka 😉 Malý je úplný vegeťák, nožičky prekrížené a ručička na tváričke ... ako keby tušil, že chceme foto ... viac ako tri minúty ho dr. zlostil, aby tú ručinku dal dole z hlavičky, ale jemu sa akosi nechcelo. No nakoniec sa podarilo 😉 Teším sa. Držim aj Vám babenky palčeky, aby sa všetko vyvíjalo aj u vás tak ako má 😉 a namiesto prdeliek vám ukázali čo skrývajú medzi nožičkami 😉
@danuskap19 no hej už som to kukala 😉
@milacik0106 🙂) mna to caka o dva tyzdne, najhorsie je to cakanie na vsetky vysledky testov 😢
@kkristin nooo ja som čakala od 12.12. a až dnes som sa ich dozvedela ... je to na nervy
@milacik0106 ja cakam uz tyzden, a pvedali ze zajtra najneskor v piatok ich budem mat, ale obcas sa v noci zabudim a neviem zaspat zo stresu aby bolo vsetko ok..... 😒
@kkristin len nestresuj ... mysli pozitívne .... všetko určite bude O.K. .. držím ti palčeky
@milacik0106 dakujem, budem sa snazit 🙂 dam vediet ako sme dopadli 🙂
@milacik0106 gratulujem k pozitívnym správam! 😉
@silvia0201 ja len, ze v stredu 11.teho som objednana na 4D ultrazvuk doktor mi povedal, ze cena je 25eur, ale ze ked sa babatko neukaze, teda ci je chlapcek alebo dievcatko, tak sa unho neplati, tak som sama zvedava🙂
@myska183 no tak to máš lacného doktora 🙂 nech sa malé ukáže 🙂
@milacik0106 moooja velmi sa tesim s tebou to su uzasne spravy a vyslo ti to tak aj v tom cinskom kalendari? 😀
@milacik0106 jeeeeeej tak gratulujeeeeeem samé dobré správy máš len tak dalej 😀
hmmm mne v čínskom kalendári vychádza dievčatko tak uvidíme čo bude v realite, dnes som sice bola na poradni a aj sono sme robili ale pohlavie sme nevideli ešte 😅
@milacik0106 a to im prečo tak dlho trvalo u mojej idem na druhý ober vo štvrtok a na další štvrtok máme výsledy
@milacik0106 tak to je super že takto sa ti úkázal 🙂 juj teším sa stebou ja idem až 25.1. na sono a ešte čakám na tie výsledky tých testov asi skúsim zajtra zavolať lekárke, že či náhodou už nie sú , povedala mi že sa to posiela do BA a že to trvá 2 týždne /bola som u nej 28.12. tak hádam by sa ozvala keby bolo niečo zlé../ aj tak stoho mám strach .. 😖 malinké si stále motýlkuje bubloce tak aspoň to ma utešuje že ho cítim /som prvorodička a už tak 2 týžden pred vianocami som prvý krát cítila bublinku/ Juj teším sa na toho 25.1. tiež sa neviem dočkať že čo to bude podla toho čínskeho neviem... lebo v septembri 25. som mala 27 rokov ale asi sme to zamiesili kolo 14.teho tak teraz neviem aký vek si tam mám dať ak 26 tak baba ak 27 tak chalan ... dilema xi /ale asi to tak má byť xi ja chcem babu a muž chce syna xixixix 😅 😝 / tak už len to SONO to odhalý ak sa malé nebude hambiť xi 😝
@marianax Mne to podla kalendara teda vobec nevyslo 🙂)) Dnes som sa dozvedela, ze to bude chlapcek a podla cinskeho to vychadzalo na 90perc. dievca 🙂)
@meg_junova no teda vidis ja mam doma zatial 4deti a vseko vyslo alebo to bola fakt len nahoda ved nemozeme sa riadit podla nejakeho kalendara mna to len pobavilo 🙂 akurat idem uz na tie testy drzte mi palceky babenky 🙂 a ak sa male ukaze hned vam to napisem duuufam ze sa ukaze co ma medzi nozkami 😀
@marianax ahoj.
Takže včera som bola na ultrazvuku, všetko je ok, ale drobec sa nechcel ukázať v plnej kráse. Takže nevieme až o mesiac. 😉
@silvia0201 je pravda, že sú ženy, ktoré sú horšie na tom. Poznám také 😢 Ale my sa môžme teraz len a len tešiť 😉 a vychutnávať to... 🙂
@renatulka66 ja nepoznám také. poznám len také, ktoré otehotneli hneď na 1.šup.a nemali žiadne komplikácie. to len ja som taká divotvorná, ale teraz to už aj tak nie je podstatné 🙂
presne 🙂 tak. vychutnávať si to 🙂

@danuskap19 aha už viem prečo lebo prvý termín mi povedala 14.6 a teraz na posledy 10.6 tak to preto 😉 😀