Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@milacik0106 zlatusik maly 😀
@stela01 tento dátum nám ukázalo sono .. netuším ako to vyrátalo ... ale vieš ako to je +/- 2 týždne
@milacik0106 No som zvedava zajtra sa aj hned spytam ci sa datum posuva ..alebo ostava 🙂 hm aj tak mam tusaka ze trafim blizenca ... 🙂
ahojte zienky ...akurat som si urobila test na pohlavie dietata ....celyyyy ruzovucky vysiel tak vyzera to na dievcatko 🙂
@stela01 ved blíženec je super znamenie je to od 21.5. tuším do 22.6. Ja som sa narodila 6.6. a teraz čakáme bábatko 11.6. takže tiež to bude blížo.. Si hovorím, ved aké super znamenie, taká schyzofrénia nikdy nie je na škodu xixix... _))))))))) žartujem samozrejme....
Moj prvorodený je posledný deň raka... ale neviem či vôbec niečo z raka má.... to je tak tvrdohlavé dieťa... až no...
🙂)
ináč maminy, ja svoje dieťa v brušku teda riadne citim, začala som cca od 16 tt. ale poviem Vám čo deň tak viac tancuje. Keď to porovnávam so synom, tak to sa nedá porovnať. Syn sa ledva v bruchu pohol, a toto dieťatko je aktívne strašne... tak uvidíme až sa narodí aká to bude povaha
@slavka1212 Som zvedava ci to bude aj pravda 🙂
@stela01 ja tiez moja ....iba tak potichucky sa vytesujem ....hlavne nech je to zdravucke 🙂
@slavka1212 No tak to je bez debaty 🙂 ako inak Zdravucke tu bude kazde jedno 🙂
@stela01 si zlata Dakujem a presne tak vsetky zdravucke do jedneho ....pozeram ze si pekne meno na dievcatko vybrala 🙂
@stela01 noo tak to si budeš asi musieť nejako zvyknúť 🙂)) je pravda že blíženci sú ťažké povahy ale tak ja si zo sebou rozumiem xixi teda jedno ja aj druhé ja... 🙂
Nuž môj syn je rak ako som písala ale posledný deň, aj moja mama je rak ale to sú úplne iné povahy mama a syn. No ináč.. môj muž keď počuje o znameniach tak len oči gúľa, lebo tomu neverí 🙂))
@slavka1212 Dakujem 🙂
@slavka1212 tak to tíško závidím (zatiaľ) a prajem, nech ti princeznú potvrdí aj dr.
@slavka1212 wow gratulujeeem 🙂 a kde sa da kupit takyto test v lekarni? a kolko stoji?
@marianax jej si zlataa ale urcite to nieje 100% musim vydrzat do sona nech sa to potvrdi .....a kupit u vas na svk ze vraj u gynekologa aspon co zienky pisali ....a tu u nas v uk mne obj.drahy cez ebay ....potichucky sa tesim ale skor sa nemozem dockat sona 🙂
@marianax a tebe nepovedali dneska čo to asi bude??
@silvia0201 silvi dakujem ....ja kym neuvidim neuverim ....no ale potesilo aspon to ze test sa nesfarbil do modra 😉
@silvia0201 jaj nie male sa otocilo tam kde malo hlavicku ma nozky tancovalo ale nic neukazalo 🙂
@slavka1212 ahaa no ked nevydrzim kupim a ked nie ved idem este o dva tyzdne na poradnu tak mozno... 🙂
@marianax to ako moje. tiež neukázalo. a otočilo sa tiež. aj v knižke mám napísané, že poloha plodu: KP. zatiaľ.
@slavka1212 ja som odvahu nenabrala, aby som si kúpila ten test, hoci v pláne som mala 😝
@silvia0201 a kedy mas najblizsiu poradnu? a ten test si nechces kupit no aj ked nie je 100% ny 🙂
@silvia0201 ja by som tiez nekupila keby nie on ....a uz ho mam ako dlho doma a testovala som az dnes ....nechcela som radsej nic vediet 🙂 len starsi syn mami mami sak urob ked uz ho mas ,,,,tak teda som testla 🙂
@marianax poradňu až 27.1. ale budúci týždeň idem na 3D. nie. už vydržím do utorka 🙂
@marianax je tu ujedna maminka co caka dievcatko a test jej vysiel modry ...tak podla toho to sudim ...inak vsetky co mi pisali ze vraj to vychadza ...tak kto ma z toho vyst 🙂
@silvia0201 tak to ano to mas pravdu no daj vediet potom 🙂
@slavka1212 a chalani sa tešia čo??

@milacik0106 Obe mame presne 143 dni ...tebe povedali 31.5 🙂 ? podla velkosti plodu ti ratali ?