Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 aj hej ale mladsi chce aj tak ze braceka ta ja stym bandu nebijem 😵 ...a ten starsi dievcatko tak snim sa delim o to vsetko ....a drahemu jedno lebo to jeho prve 🙂
@marianax hehe 😀 tak potom daj vediet 🙂
@slavka1212 joj dam dam 😀
@marianax z teba sa aspon clovek nasmeje ....aj stym bruchom jak si mi odpisala tak som sa z chuti zasmiala len ja nemam cas odpisovat lebo este robim ale uz iba dokonca januara a uz tu budem s vami klebetit 😀
@slavka1212 jaj tak to ma potesilo 🙂 no uz sa tesim na nase pisanicko 😀 idem robit s dcerou ulohy priiiiiiidem 😉
@marianax jasne že dám. duď sem hodím usmievavého smajlíka, alebo plačlivého 😉
@slavka1212 fakt? aj môj -prvé. jemu je tiež jedno. minule ostal prekvapený, keď som mu povedala že sa nedalo vidieť. opýtal sa či chcem vedieť 😅
@silvia0201 fakt silvi ...nie sme ani manzelia .... vydavat sa ...co ja viem ...on aj chce ale mna to nejak nelaka 🙂 no nikdy nehovorim nikdy 😀
@slavka1212 ani my nie sme manželia. a vydávať sa tiež nechystám, lebo by som prišla o peniažky. výživné na deti mi platí teraz štát, lebo ex neplatil vôbec. keď deti budú samostatnejšie, tak možno niečo zbúchame. ináč snubný prstienok už mám dva roky 🙂
@silvia0201 Ako citam si nemala asi stastie na predch , partnera otca deti :(
@silvia0201 tiez tak podobne silvi aj koli peniazom ....a prsten nemam sakra 😀 ten moj taky zadriemany....elektricku zubnu kefku mi kupil pod stromcek okrem ineho ta co ti poviem ......ale kamoska do neho podrypla tak ze sa vraj na nejakom tom prstienku pracuje 😅
@marianax dá sa kupiť napr. aj cez net a stoji cca 35 Ečok, http://www.imperialvitamins.sk/25-test-na-urcen...
@silvia0201 jaj moja tak ja cakam usmiateho smajlika 😀
@stela01 to nie. bola som mladá a veeeeeeeeeeeľmi sprostá. hlavná vec, že som dokázala od neho odísť a začať nový život. bez rodičov bez nikoho, úplne sama z dvomi deťmi.
moje heslo bolo: ,,čo ťa nezabije, to ťa posilní" no a nejaký debil,ma nezabil. vymenil chľast za rodinu.
@slavka1212 tak ťa asi prekvapí. potom hoď pár písmenok ako to dopadlo. ozaj, nebudeš mať teraz nejaký sviatok?? 😉 to len tak, či náhodou to nebude teraz volakedy.
@marianax ok. pokúsim, nesklamať ťa.
@silvia0201 😀 ale kdeze by si ma sklamala v ziadnom pripade len budem rada ked ti to vyjde 😀
@silvia0201 moj vymenil moju najsamlepsiu kamosku zamnaa keby zamna tak ok ale za svojich dvoch krasnych synov ...a som hrda na to ze aj napriek tomu som sa dokazala postavit na svoje a ist s dvomi detmi dalej ....no musela som odist mimo svk ...na svk by som bola socialny pripad prvej triedy asi 🙂 no a tu som spoznala svojho draheho bez ktoreho si uz zivot neviem ani predstavit ....dufam ze nam to vydrzi az po hrob 🙂
@marianax nezvykne ti tvrdnúť brucho?? mne dneska akosi dosť tvrdne. neviem čo sa deje.
@silvia0201 nie nemam v najblizsej dobe ziadny sviatok ....tak dufam ze nezadrieme 🙂 on je z moravy z brna taky flegmos ...cierne cierne biele biele 😀
@silvia0201 no ja som len v 16tt o dva dni vkrocim do 17tt zatial mam len akesi napetie v podbrusku ale to co hovoris som zazila musis byt v klude ale ak ti bude aj nadalej tvrdnut chod s tym na gyndu ja som to mala pri prvom synovi a mala som aj rizikove no nechcem ta strasit nemusi to ani nic znamenat to len ja mam take skusenosti 🙂
@slavka1212 to si myslí aj môj. že zostarneme spolu. no len ja som si nie moc istá. všeličo sa môže zmeniť v živote. ale neberiem mu to. dobre sa to počúva. 🙂
česi sú taký. teda a to ťa zavialo na uk????
@marianax ja som to mala tiež, len si už nepamätám, kedy sa mi to objavilo 1x. tak ako píšeš. keď to bude pravidelnejšie, pôjdem k dr.
@silvia0201 aj ja tak presne uz neverim tak ,nie som si nicim ista skratka opatrna po zlych skusenostiach ...zavialo lebo brat je tu 15 rokov ...tak hned po rozvode sama najprv ze iba zarobit a potom postupne som zistovala ze skusim aj s detmi ...maly si ma velmi ziadal a mama mi pov.ze mam si prist po dieta alebo si ho vziat k sebe ...no a uz som konala ......zaciatky boli tazke ale teraz nelutujem ...takze tak ja si zijem na stare kolena 🙂
baby u nas dnes tak krasne snezilo ako v rozpravke, skoda ze tak nebolo na vianoce a ze to tak pekne nedrzi.
@majulosa @danuskap19 baby vidim ze ste sa bavili o kupovani veciciek. Ja co som sa rozpravala tak ze kolo 25. tyzdna uz nakupuju vo velkom vybavicku a predtym samozrejme sem-tam nejake malickosti. Zeny ktore chodia po nakupoch proste neodolaju 🙂 . My sa chystame na velke zasobovanie koncom februara cez jarne prazdniny do obchodu do Polska ak budu dobre cesty a to som pociatla , ze by som mala byt v 26 tyzdni podla ultrazvuku. Moja mama sa uz nevie dockat. Ja tiez niesom poverciva a kto je, tak tomu netreba hovorit, ze ste nieco kupili. Ja mam jednu vyhodu, nechodim po obchodoch , iba do potravin a tak ma to vobec nelaka. Ale preco si neurobit radost 😀 co moze zmenit nejake oblecenie doma? Mimochodom povery sa plnia preto, ze na ne ludia veria a prisposobia si to tak, aby im to sedelo.
@slavka1212 že na staré kolená 😀 😀 😀 to máš ešte pekne ďaleko 😀
ja som robila 4 roky v rakúsku, aj som istý čas uvažovala, že sa tam usadím, ale nejak mi mentalita nesadla a dala som sa do kopy s drahým 🙂
@silvia0201 tak vaaaaaaaaaaaaam zelam aby vam to vydrzalo navzdy a by ste sa coskoro tesili zo svojej malej lasocky 🙂 stvorili ste lasku najkrajsiu na svete to musis uznat 😉
@milacik0106 no a praveze ja sa napchavam stale a furt nie a nie pribrat...ach tie geny 🙂 ale po porode budem vdacna 🙂

@slavka1212 no teda tak asi bude najlepsie pockat ale ja si aj tak myslym ze si to kupim lebo ja som hrozne zvedavy clovek 😀 😀 😀