icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
10. jan 2012

@slavka1212 áno, ale to nie len my, ale všetky, čo sme tu a všade na svete.
no to drahý bude hotový. ten miluje malé deti. videla som ako sa správal k cudzím deťom. aj ja vám želám, aby vám to vydržalo minálne 50 rokov 🙂

justonka
10. jan 2012

@marianax no ved aj ja si myslím 🙂 podla mňa to vôbec nie je presne a keď to vyjde tak je to náhoda.. ja by som za to tiež tie prachy nedala, radčej kúpim malému niečo iné...
Ináč pri prvom som bola straaašne nedočkavá a zvedavá čo to bude... a keď mi to nepovedal doktor na sone lebo nemal náladu tak som si vybavovala ďalšie sono len aby som to vedela.
Teraz pri druhom mi je to tak akosi jedno. Hovorím si, hlavne nech je to zdravé. takže ja to tiež nechávam na to, či mi to lekár povie alebo možno až do pôrodu.. uvidíme či sa nám babatko ukáže samo alebo si to nechá ako tajomstvo.

lenka_x
10. jan 2012

ahojte, dnes mi brali krv na AFP testy, tak mi drzte palce, vysledky sa dozviem az o tri tyzdne (teda ak budu zle aj o dva) :/

marianax
10. jan 2012

@justonka presne tak moja ved tak ci tak sa to dozvies hlavne nech bude zdravucke 🙂

lenka_x
10. jan 2012

@monuska342 to mas dobre, mne uz zacina trosku vytrcat brusko, a nie vsetci z okolia vedia ze cakam, tak ja uz len cakam nejake tie zvedava otazky

marianax
10. jan 2012

@lenka_x ahoj moja aj mne dnes brali dnes krv na tie testy tak navzajom si budeme drzat palce a dame si vediet 😉 neboj myslyme pozitiiiiiivne 🙂

chelonka
10. jan 2012

@silvia0201 čo znamená KP?

chelonka
10. jan 2012

@slavka1212 aj ja som mala jednou z vecí minulý rok pod stromom elektricku zubnu kefku 😀 😀

chelonka
10. jan 2012

@marianax hmmm ty o dva dni vkračas do 17 týždna, hmmm ja v piatok budem akrat 17+0t ale haluz je že ty máš termín 20.6.2012 a ja 24.6.- ja ho mám podľa poslednej menzes a ty?

marianax
10. jan 2012

@chelonka no ja tiez 20teho mam podla menzesu a podla ultrazvuku na 26teho 🙂 ale ja budem rodit cisarakom tak asi skor 🙂

chelonka
10. jan 2012

@marianax no teda uvidíme kedy to nakoniec reálne bude, bo mojej kamaratke tiež hovorili, že to bude neskôr, potom že zas skôr a nakoniec rodila niečo medzi tým 😀 bo furt ked robili sono tak malý bol bud menší ako by mal byť v tom týždni, potom zas väčší 😀

marianax
10. jan 2012

@chelonka no teda tak to musela mat riadny chaos 😀 ja som vsetky deti odrodila skor a pri poslednej som aj ja sama nejak pomohla 😀

chelonka
10. jan 2012

@marianax no to mala a poriadny, nakoniec do porodnice prisla na silvestra a porodila krátko po polnoci 😀

marianax
10. jan 2012

@chelonka wow tak to bola si odmena za tie nervy ixix 😀

lulu1988
10. jan 2012

@lenka_x Ahoj samozrejme ze mozem..je to Mudr. Vladimir Brešťanský, a adresa je tusim Za postou 8.
Ja som tiez pocula len same chvály na neho aj z netu aj od známej... ja som objednana na 7.januara tak potom mozem dat info aj ja 🙂

silvia0201
autor
11. jan 2012

@chelonka KP je koniec panvovým 😵

silvia0201
autor
11. jan 2012

@lulu1988 takže ty si už bola na 3D???? no teda a nedala si mi vedieť 😝

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Ah je to otrasne kolko chlapou si necha takto zivot ,, s prepacenim preslopat,, velka skoda cas uteka .....
Dobre si spravila 🙂

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 a najhoršie, je, že som pri ňom stratila 7 rokov života 😖 nedal si povedať, nechcel sa polepšiť, tak nech si terasz slope koľko chce. zvykne volať chalanom, ale iba vtedy, keď je natrúbený....
veru dobre. neľutujem. po 7 rokoch som našla samu seba 🙂

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 A chalani maju aky vztah ? ako to beru ... ?

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 oni vždy boli len ,,moji". hlavne ten starší. nemajú žiadny vzťah s ex. aj keď ideme pozrieť starkého, krsného a jeho, tak sú tam asi 2.minúty a zmiznú za kamarátmi. nemajú si čo povedať. a keď je ex v liehu ani si ich nevšíma. a oni to vidia. asi tak. aj som rada, že nelipnú na tom debilovi, mám o jednu starosť menej.

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Veru , tiez pravda ....povedz im je najlepsie myslim chlapom neplatia, nestaraju sa nevenuju sa ....zavola len ked je ozraty a mysli si ze zrobil vsetko pre vychovu a este sa aj bit do prs bude ako dobre vychoval ......
Na h...... :( .
A teraz co mas partnera dlho ste spolu ? Synovia dobre s nim vychadzaju ?

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 ťaháem 6.rok spolu. veru dobre s ním vychádzajú. od začiatku ho majú radi, čo som si všimla. len teraz je trocha ťažšie obdobie, lebo už sú jednou nohou v puberte a sú drzí. myslia si, že požrali všetku múdrosť sveta. a drahý je taký, že ke´d nepočúvnu na 1x sa hneď znervózni. najhoršie je, že nejak nevie pocopiť, že dnešné deti sú iné, ako sme boli my. a ja ich musím potom všetkých brzdiť.

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Tak,ale nie na darmo sa vravi ohybaj ma mamko ..... pokial som ja Janko ....

Decka su v dnesnej dobe strasne nevdacne ziadna ucta ....... tazka je doba ....

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 to je pravda. len oni sa aj ťažšie ohýbajú ako kedysi....
je. a táto mládež má potom na nás robiť?? na naše dôchodky?? no mám tak trocha strach.

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Len aby sme sa dochodkou dozili 🙂 ....
Od dobroty ,nevedia co by robili 🙂

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 no moja, my sa toho dôchodku aj dožijeme, len či budú peniaze na naše dôchodky 🙂
tak to si vystihla. nevedia. a najhoršie je, že sa neveia vôbec nikam zaradiť, nevedia čo vlastne chcú a čo budú v živote robiť. vidím to na staršom. stále, keď sa opýtam, či už má vybraté povolanie, odpovie, že on nevie... a z čoho bude žiť?? - nevie. a keď mu drahý povie, že aby zabudol na to, že mne tu ostane do 50. na krku, tak sa vyškerý a povie že ostane a ja ho budem živiť. chápeš???? no ja mám dosť. ale stále mu trieskam o hlavu, že keď mu minie 25, padá z domu, či sa mu to bude páčiť, alebo nie 🙂 neberia ma vážne!!

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 To ja mam synovca a neter 18 ,17 rocny ....uz studuju ,lenivy su jak ....... len zabava skola je na 8 kolaji , nic s im nechce , len nudaaaa atd zakladne veci neovladaju do zivota ...otrasne :(

silvia0201
autor
11. jan 2012

@stela01 potešila si ma 😒 a to som dúfala, že keď budú mať o pár rokov viac, dostanú konečne trocha rozumu 🙂
kukám kočíky. čo povieš na tento?? http://www.ekociky.sk/?1049,izacco-z3

stela01
11. jan 2012

@silvia0201 Pekny ....
Ja tiez prave mrkam ....stale nemam vybraty 🙂 teraz ma celkom zaujal http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13129593&tab=0