Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201
@marianax Tak ze sme videli vraj vajka 🙂 Ale este si nieje dokt. na 100 % isty 🙂Pretoze si lezime vraj sikmo 🙂 a nespolupracovali sme 🙂 A je o 10 dni vacsi ....ojooooj 🙂 Vsetko je o.k placenta vzadu plod. vody dost 🙂 Aj ho meral a 🙂 Velky je aj dlhy 🙂 xixi ...
tak dufam ze bud. tyzden p. dr. cunderlik nam povie na 100 %
@stela01 Supeeer teším sa s tebou ...
@milacik0106 ja som si kupila Concord, mala som ho aj pri prvom a bola som s nim veeelmi spokojná. Tak teraz som uvažovala medzi X landerom a Concordom X lander je predsa len o pár stovak E lacnejší. Ale potom so čítala recenzie a dokonca com X lander našla na SOI že je tam niečo čo može ublížiť babatku, teda neviem presne kt. typ tam bol. Tak som sa rozhodla pre Concord. Teraz som ale kupovala z druhej ruky, nie nový lebo aj Concord komplet nový autosedačka sporťak a vanička stojí cca 85O Ečok čo je dosť. Tak som kupila na silvestra sportak za velmi dobru cenu. Ja viem že je to skoro možno si budete myslieť že mi haraši, ale tak fakt to bola super cena tak som si ho kupila dopredu. Vaničku a sedačku mi na tých pár mesiacov požičia kamoška. Takže som celkom dobre obišla 🙂
@majulosa to mas pravdu ze nakupovat postupne. Ja namiesto nakupovania zas postupne odkladam peniazky. Neverila by si ako ja neznasam nakupovanie a behanie po obchodoch a hlavne porovnavanie cien.Moja nocna mora. Preto chcem nakupit vsetko na jednom mieste. V tom polsku v obchode predsalen kupim vo vseobecnosti lacnejsie ako u nas a o detskych obchodoch ani nehovorim. Viem , ze nieco tam bude stat mozno aj o malo viac, ale obraz o cenach si urobim z inernetu, nechcem byt celkom mimo aby mi zas neuleteli peniazky tam, kde sa naozaj da usetrit. Zavidim zenam, ktore rady nakupuju .
@stela01 ten kociar vyzera prenadherne. Normalne laska na prvy pohlad. Milujem velke kolesa a cena tiez dobra na nase pomery. Jedino co mi vadi je, ze ho nemozem vidiet nazivo a chztit si ho a vyskusat asi preto by som sa bala objednavat kociar cez net ak by to bolo nieco co som este predtym nevidela
@milacik0106 no ja tiez nespim ako asi vsetky ostatne,ale dive snz mavam vvelmi malo.asi sa mi nestihne ani nic snivat ked som tak casto hore 😀
@stela01 takže junáčik. no predbežne gratulujem. no a bud. týždeň sa u čunderlíka stretneme 🙂
Ahojte, píšete ostošesť ako vidím 🙂
@anulienka_nr bola si dnes na tej príprave?
@indys no ja nenakupujem veľmi rada lebo veľa ľudí mať okolo seba nemám veľmi rada 😉 . No my pôjdeme tiež do Polľska ale na kočík postielku som si už vybrala na nete aj z doplnkami 🙂 . A ostatné budem kupovať priebežne ked bude niečo v dobrej cene a udre mi to do očí. A viem ak by som išla nakupovať posledné mesiace tak by som iba z toho bola nervozn aže mi bude teplo a tých veľa ľudí okolo mňa 😖 no ja radšej budem chodiť nakupovať postupne 😉 🙂
@marianax no este som sa do nejakeho sirsieho pozerania nepustila, iba sem tam ked da niekto link. Nechce sa mi do toho lebo tych kociarov je tak neurekom veeeeela ze neviem kde zacat. Ano v polsku pojdeme do obchodu. Problem je, ze neviem ktore resne znacky tam maju. Moj brat tam napr. kupil casualplay za polovicnu cenu ako u nas. Maju tam aj kociare vyrabane v polsku ale v znackach sa fakt nevyznam. Brasko by chcel ist zas do polska so zenou ze im treba nejake veci dokupit pre malu a tak by sme isli s nimi, urobit prieskum ake tam maju kociare a ostatne veci a za ake ceny a potom pozriem na internete co a ako.Alebo im este skusim napisat mail, ci mi mozu napisat ake maju znacky kociarov. No a potom pojdeme s dvoma autami , lebo chcem toho nakupit viac a do nasho auta by mozno voslo, ale moja mamka chce strasne ist tiez, tak keby sme nemohli sklopit oba zadne sedadla, tak to by sme mali problem mozno uz aj s kociarom. No urobime si vylet vez jarne prezdniny a pokupime.
@stela01 brasko tiez kupoval velmi vela veci z tesca, hlavne tie trojbalenia sa oplatia a este ked na to daju zlavu tak super. Pre uplne miminka sa tam da naozaj pekne vybrat, fajne bavlnene.Ved aj tak na zaciatku treba dokupovat oblecko kazdu chvilu ako babatko rastie. Ja neplanujem velke zasoby naozaj sa budem snazit prakticke , ziadne mini riflicky a super vyzerajuce mikinky co nezakryju ani krize. Pre dieta nepohodlne a na obliekanie neprakticke. Dufam , ze budeme mat teple leto, ze nakojime, dame do kociara a hajde na prechadku alebo na zahradu jest ceresne. Juj ja sa tak tesim na letooooooooooo
@silvia0201 kocik sa mi paci aj cenovo 😉
@silvia0201 hmmmm veľmi zaujímavý kočík a aj cena dobrá
@milacik0106 podobne divné sny, cez mimozemštanov, cez divne postavičky ako z avataru, potom sa mi furt sníva o škole a to som výšku skončila pred 2 rokmi, furt sa mi sníva že nestíham diplomovku a iné debiliny, popri tom som v realite mala úplne pokoj a dokonca ešte v predstihu, iná haluz 😀
@monuska342 aj ja mávám taký hnusný trhaný spánok, no to nieje skroko kamarátke tvrdlo od 15 týždňa, a bratrancova žena začala rodiť v 14. týždni, takže takmer celé tuhu v nemocnici, ale narodil sa im pred pár dnami zdravý chlapček!
a baby ešte by ste mohli poradiť vy tie skúsenejšie čo už mate nejaké tie detičky, čo kúpiť do základnej výbavičky pre bábatko, bo som videla už všelijaké zoznami, ale už mi viacerý povedali, že niekotoré veci z toho vôbec nevyužijem???
aaa ma zaujíma, v čom spava bábatko v lete - teda je to tak že malinké ešte nemá správnu termoreguláciu tela a aj v lete sa dáva do zavinovačky - to mi bolo povedané len sa mi to nejak nezdá bo zavinovačka riadne hreje????
@chelonka no tak ak ti mozem poradit do zakladnej vybavy myslym oblecenie su samozrejme kosielky no tie bavlnene a ja som strasne mala rada body uzasna vecicka a deticky sa nam narodia v juni co uz bude teplo tak zavinovacku mozno len na noc alebo vobec len zakryt ale to aj zalezi co to dietatko ma rado lebo moj najstarsi sa narodil v marci a od malinka neznasal teplo no a dalsia dcera sa narodila v juli a tu som davala do zavinovacky v noci tak to mala rada a ani sa nespotila takze kazde babo je ine 🙂 na leto toho oblecenia vela nepotrebujes a pri lepsom prebalovani som davala tie body a nie dupacky ale teplaciky 🙂
hmm neviem prečo nechce mi sem dať ten spravny aj ked kopirujem presne ten link, kukni na stranu 162 tam dala link Silvia a tam funguje správne

@milacik0106 papaaaa 🙂