Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@blackswan75 ja tiež nemám nevoľnosti ...iba mi všetko staršne smrdí alebo vonia
@zuzi241 asi preto sa divim, lebo pri dcerkach mi bolo uplne od zaciatku zle skoro do 5 mesiaca s kazdou, a teraz nic.. preto sa mi to zda divne. pozeram, ze prve mas chlapceka, zeby sa nam zadarilo po dvoch dievcatkach chlapceka? no hlavne nech je to zdravuckeee 😉
@blackswan75 tak teda chlapcek by sa vam zisiel 🙂 ale samozrejme,prvorade je,nech je zdrave...a uz si bola u lekara??
@zuzi241 ano bola 21.10 mala som planovanu preventivnu prehliadku a bola som 30DC 3dni od vynechania ale asi 6 pozit testov, tak som mu to povelala tak ma vysetril krcok a maternica ako tehula ale na USG este nic nebolo vidiet povedal ze to je moc skoro, a mam prist 8,11 urobia odbery a USG malo by uz bit srdiecko, nasadil mi DUphaston ( to som brala aj pri babach lebo som zacala spinit, ale teraz nie ale bal sa ze uz mam aj vek aj menej hormonov ako mladsie zeny. takze sa uz tesim na 8.11 ze uz drobceka uvidim a dostanem fotecku, veru chlapcek by sa zisiel ale ked nebude tak bude nas tatko KRAL co ma 3 princezne 😀 😀 😀 😉
@genialna Jasnačka, že ich budeme nosiť stále zo sebou, ja každú chvíľku nakúkam doňho, aby som si overila, že je to pravda 🙂 ... najradšej by som si ho zavesila na krk ako prívesok 🙂 ... neboooj aj ty budeš mať za chvíľku...
Jáááj baby, teraz tu rozoberáme, či sme počuli srdiečko, či už máme knižky a podobne a ani sa nenazdáme a budeme tu riešiť už naše mimčá 🙂 .. komu ako ktoré spalo, plakalo, kakalo /teda pevne verím, že to tak pre každú bude/ 🙂🙂🙂 ... musíme si užívať každú vzácnu chvíľku tohto obdobia, no zároveň sa tešiť na to ďalšie obdobie....to je ale ťažké filozofické zmýšľanie takto zrána, čo 🙂
@lienocka23 Ja som bola tiež na prvom UTZ asi tak v šiestom týždni podľa PM a aj keď tam bola len malá machuľka, tak jasné, že som si fotku pýtala a lekár iba tak divne na mňa pozrel, že "vy z tohto chcete fotku" ?! ... ukončil to tým, že fotku urobíme nabudúce keď už bude niečo vidieť, tak som bola ticho, aby som im nepripadla divná...no hlavne, že som zaplatila za ten UTZ 7€... niektorí sú fakt divný, vôbec si neuvedomujú, že aj tá machuľka pre nás veľa znamená...ja som šťastná, že som to vôbec videla, no je mi ľúto, že nemám z toho fotku, aby aj manžel videl, že tam niečo bolo...čo už , musím si počkať na 8.11...to už budem v 10tt, takže to už bude malý Casper 🙂
Ahojte , rada by som sa pridala termin mam na 4.6 🙂 po 2 pokuse KET sa nam zadarilo 🙂 4 tyzdne sme spinili ,ale sme to vydrzali a zatial je vsetko v poriadku srdiecko bije 🙂,a aj velkost zodpoveda tyzdnu v ktorom sme .....
drzim vam palceky 🙂 aby bol pre nas jun ten nay 🙂
@blackswan75 Neboj, všetko je ok....ja som tiež nemala žiadne nevoľnosti tak do cca 7 tt, a tiež som stresovala, že radšej by som ich mala aby som naozaj cítila, že je všetko ok...možu, ale nemusia prísť...každá žena je iná...ako vravím, ja som sa ich "dočkala" aj keď iba v tej miernejšej podobe, ale poviem ti, že o nič neprichádzaš :(
@stela01 Supeeer...vitaj, teším sa s tebou 🙂 ... opíš, ako prežívaš tehotenstvo 🙂
@didlinka3368 posledne 2 tyzdne bojujem 🙂 ako ktory den , premaham sa jest ,a aj pit .som doma a vacsinu casu prelezim ,a prespim 🙂
ahojte, máte aj vy taký problém ? ja každé ráno ked vstanem, utekám na WC a preženie ma. Všade som čítala, že tehotné majú zápchu a ja naopak, máte niektorá skúsenosť? lebo začínam mať strach, je to nejaké zvláštne 😒
@stela01 Tak to poznám, len s tým rozdielaom, že ja musím chodiť do práce, takže to nie je žiadna sláva...v dobrom závidím to ležanie a spanie...no mávam aj svetlé dni 🙂
dobre ranko, tak bola som u doktora, najrv ma zprdol, ze preco som neprisla v utorok na sono, tak som mu povedala, ze naco by ma pozeral on v utorok a v stredu v heliose, ze to nie je dobre pre diete, potom sa mimohodom opytal co mi povedali v heliose a ked zistil zo spravy, ze je vsetko ok tak len skonstatoval, tak mozete byt rada...nezobral mi krv na ziadne vysetrenie, vlastne nic len ma objednal na 1.12. vraj potom mi da aj knizku aj zoberu krv a spravia vysetrenia...nie je to neskoro, vam uz vsetkym robili vysetrenie a brali krv ci este nie?
@katti77 no daktorym babam uz veru robili vysetrenia v 7 tt ale dolezity vysetrenia su po 10 tt ze vraj.no mne zatial tkez nic nerobil kedze o tyzden idem k svojmu gynciarovi tak hadam daco spravi dake vysetrenia ja by som na tvojom mieste zmenila lekara skaredo sa k tebe chova 😠
@gwenni ahoj, ja si myslim, ze nemusi mat dobre sono, bola som tak na sono a tiez mi povedal doktor, ze srdce nebije ako ma, a ze ten pristroj nie je taky dobry ako v nemocnici, a ked som bola teraz v heliose tak tam som videla aj ja sama to srdiecko bit, tam si to zvacsil ako chcel a videl vsetko co chcel, takze si myslim, ze to moze byt aj v tom sonografe, neboj sa a hlavne klud, ak si si nie ista tak zbehni do heliosu nech ta pozrie na sone a povie ti co si mysli on....mne to galo navrhol, ked budem mat pochybnosti tak mozem prist...
a ziadne dieta nie je podla tabuliek, to uz vobec takto na to nepozeraj, neboj vsetko bude ok
@blackswan75 no si predstav, ze stale k nemu chodim 🙂 ale zmenit sa to da hocikedy takze uvidime
@petuska123 no on je asi taky, zvlastny, ale dufam, ze sa to zmeni 😉
urcite ti lekar teraz urobi vysetrenia a aj knizku da, to len ten moj je divny asi ma chce trestat za to, ze mu nevysla prognoza potratu a knizku mi da az ked pojdem rodit 😀
@katti77 naozaj zvlastny pristup lekara.. 😒 Nechces naozaj porozmyslat nad jeho zmenou?? ...ked ta cele tehu bude takto strasit a "podporovat", no tak dakujem.. 😒
Co sa tej krvi tyka.. tak to asi zalezi od Dr.. nam zatial brali krv len na tehu knizku, t. j. len na zistenie pohlavnych chorob, hepatitidy, krvnej skupiny, serologiu a neviem coho este.. Takze toto teoreticky moooze pockat.. aspon tvoj Dr. si to asi mysli, alebo ma nejaky iny postup.. Mozno to spoji s nejakym dalsim odberom..
@didlinka3368 Niekedy sa citim ,lepsie ze si aj kratku prechadzku doprajem ,a inokedy vazne len odychujem .... manzel sa krasne stara o mna a o domacnost tuk ,tuk 🙂
@katti77 v klude pouvazuj,o zmene lekara ..... skaredy pristup z jeho strany :(
@stela01 a @genialna no keby som poznala, alebo vedela o lepsom u nas tak zmenim ale o nikom neviem...
toto je fakt moje vytuzene babo, 2xIVF nepodarene, a tento KET bol ako zazrak, najmenej nadeje som vkladala prave do neho a je to tu, a teraz mi to nepokazi ziadny doktor, a ja verim, ze to spolu dotiahneme az do uspesneho konca a on ma pekne odrodi cisarskym (na to ho mam 🙂 ) a uz ho potrebovat nebudem
@stela01 napodobne konecne sa vysadi ten utros je to na nervy
@petuska123
@stela01 presne tak nech uz je 12 tt, ja by som to najradsej vysadila teraz, alebo aspon jedla, lebo aj to sa da, ale tak ked povedali pichat tak pichat 😀 brrrrrr
@katti77
@petuska123 Ja by som ho nevedela asi prehltnut :( , momentalne ma napina ked ho len citim a vidim 🙂 ale dako to este vydrzime 🙂 potom nam uz bude hej 🙂

@lienocka23 nie nedotkla si sa ma, ja som ti len chcela vysvetliť že moja doki je naozaj veľmi empatická a starostlivá