icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

blackswan75
27. okt 2011

@katti77 presne da sa to hocikedy, je to na tebe, a inak vsetko ok? prijemne spolocne tehulkovanie

blackswan75
27. okt 2011

@didlinka3368 no mozno este pridu, kedze som len 6 tyzden 😀 😀 😀

blackswan75
27. okt 2011

@didlinka3368 aj ja idem 8.11 na usg, tiez sa tesim ako uvidim drobceka, 😉

katti77
27. okt 2011

@blackswan75 tak tak, a inak vsetko ok, ziane nevolnosti, uz zacinam citit, ze treba kupit nove nohavice ale ina pohodicka a ty ako?

blackswan75
27. okt 2011

@katti77 ja uz cakam tretie, takze moja maternica sa zvacsuje rychlejsie, co je aj uz vino na vypuklom brusku, nechapem na vahe mam 2 kila menej lebo mi nechuti jest ale nie je mi zle ked sa najem skor mi chutia salatiky a tuniak takze si davam take lahke jedlaaa a pritom uz niektore nohavice nezapnem, a nechcem sa do nich rvat, tak mam zatial jedny co obleciem , dokonca som si kupila uz tehu podprdu, lebo sa mi zvacsili prsia a pushupka uz nestacila 😀 😀 a ta tehotenska je super, strasne prijemna sice stala 35€ ale je super, a bude rast so mnou 😀 😀 no a premyslam ze kupim nejake tehu, nech tiez rastu so mnou 😀 😀 😀 😀

katti77
27. okt 2011

@blackswan75 jaj tak ty si uz profesionalka, tak teba uz nic neprekvapi
no tie gate aj ja uvazujem, ze ked nic ine tak tie si kupit musim, lebo uz ma vsetko tlaci, a ta podprda je aka, da sa kupit normalne v obchode ci len v tehu obchodoch?

petra93
27. okt 2011

baby drzte mi palce za chvilku idem na sono a strasne sa bojim, dufam ze uz bude vidiet srdiecko

katti77
27. okt 2011

@petra93 neboj vsetko bude ok, srdiecko vidiet bude a budes vysmiata ako leco, drzim palce a potom nam napis aky je to pocit 🙂

majuska29
27. okt 2011

Ahojte kočky, je tu niektorá z vás ktorá ešte nebola u svojho lekára. Ja som mala poslednú menzes 19.9., tak plánujem ísť až na budúci týždeň a možno už bude vidieť aj srdiečko.

gloria9
27. okt 2011

@katti77 ahoj no ja mozem ti povedat zo skusenosti ze mne tiez nic nerobili az do 10 tyzdna potom som mala poradnu dostala som knizku zobrali mi krv na 12 tyzdni som isla na ultrazvuk prenatalna diagnostika potom v 20 tyzdni som bola na taky velky ultrazvuk kde pozerali vsetko organy atd zakazdym ked som sla do poradne tak mi brali moc a odvazili ma plus ultrazvuk merania hlavicky a pozreli aj srdiecko ci bije potom po 20 tyzdni zacinas citit pohyby treba si zapisat ze kedy a povedat to v poradni na 23 tyzden som bola na teste cukor fuuj strasna voda a teraz uz musim chodit stale do poradne takze doky asi vie co robi len klud

genialna
27. okt 2011

@petra93 neboj, vsetko bude ok.. 😉

Baby.. ked ste uz u toho oblecenia.. Hrooozne obdobie toto.. Normalne nohavice uz v pase nezapnem ani jedny a na tehu oblecenie mam pocit ze je este skoro.. Tehu rifle mam, len tie su mi este veeelkeee.. Budem musiet asi tiez poriesit nejake take co porastu so mnou.. Len zatial som na ziadne take dobre nenatrafila.. 😒

katti77
27. okt 2011

@gloria9 dakujem, len som sa zistovala ako to je, lebo uz niekedy tomu doktorovi neverim , ale vsak neviem ci sa mi je preco cudovat 😒

@genialna no ved to, este by som nerada kupovala tehu oblecienie, ale zase toto mi uz je vsetko tesne, zapnem to, ale na bruchu ma to uz tlaci a nechcem aby som sa citila zle, tak rozmyslam, ze si kupim dake teplaky co sa daju na pase natahovat a tehu gate az neskor...

gloria9
27. okt 2011

@katti77 ano tak to hej mne len dala doktorka kyselinu listovu a nic viac vraj co sa ma stat tak sa stane a tak aj bolo

lienocka23
27. okt 2011

@katti77 presne nad tymi teplakmi, ktore budu na gumicku, neaku sportovu verziu, ktora sa bude dat nosit aj do prace, som premyslala aj ja, kedze tiez mi to pride este skoro kupovat tehu oblecenie 😉

majuska29
27. okt 2011

teda ja som len na začiatku tehu, ale už jedny rifle nezapnem a to podla vahy som na tom rovnako. brucho mi nejak skoro vystupuje, sice je pravda ze cakam druhe. Neviem ci to aj udrzim v tajnosti do toho 12tt

katti77
27. okt 2011

@lienocka23 presne teplaky co by som mohla nosit aj do prace ak take najdes daj vediet, ja chcem ist cez vikend niekam pozriet tak som zvedava ci nieco objavim

alenka.k
27. okt 2011

A sme doma z poradne 🙂 Srdiečko mám bije o stošeť, meriame 12,69mm čo zodpovedá 7tt+4d... Máme aj foto, malé tam vyzerá ako veľryba, ale doktor ukazoval rúčky, nožky, hlavičku... Juuuj aká som šťastná 😀
Inak dievčatá ktoré nemáte foto, môj lekár mi oznámil, že si nemusím pýtať za každým fotku, že ak medzi 20 a 27tt budeme chcieť 4D ultrazvuk, poplatok je 25€ (20minutový záznam, plus všetky fotky z ultrazvukov napáli na CD 😉 )a ušetríme, lebo inak za jednu fotku poplatok 5€. Neviem, či všetci lekári majú takú možno, no opýtajte sa...

lienocka23
27. okt 2011

@katti77 urcite dam vediet, chystam sa aj na tu vystavu co bude v inchebe to expo rodina a dieta, aj tam by malo byt asi zopar predajcov tehotenskeho oblecenia, a predpokladam, ze by tam mohli byt aspon neake vystavne zlavy, tak snad sa neaky ten kusok najde aj tam 🙂

mirka35
27. okt 2011

@petra93 ahoooooj no ako si dopadla?

cleo55
27. okt 2011

ahojte baby.aj vy ste take unavene ako ja?stale by som len spala a nic sa mi nechce robit ☹ pri prvom sa to ako-tak dalo ale teraz ani velmi nie normalne ked vidim postel tak zavistne na nu pozeram 😀
inak ked tu rozoberate tie tehu saty tak ja som uz tiez vyradila paru nohavic eset mi ostavu 2 kusky ale takym tempom neviem neviem.... o mesiac uz asi budem musiet vytiahnut tehu rifle 😝

petra93
27. okt 2011

No baby drzte sa. Ja tam mam dvojicky. Som hotova s tymto sme neratali. Ako to zvladnem. Aj sa tesim aj sa bojim.

alenka.k
27. okt 2011

@petra93 Včera som myslela na to, ktorá júnová tehuľka prvá oznámi, že to budú dvojičky 😀 Blahoželám... neboj zvládnete to, budete mať doma dvojnásobnú radosť 😉

petra93
27. okt 2011

Len som si myslela ze po prvom mam vsetko, kocik, veci a zrazu nemam nic. Je to sok, ale len nech su v poriadku. 🙂

ganatka
27. okt 2011

@petra93 supeeer, neboj, určite to zvládnete.. 🙂

daniwaugh
27. okt 2011

dievcence, smiem sa pridat? mam termin 10.6 🙂

daniwaugh
27. okt 2011

@petra93
no, ja som este nebola na uzv tak nikdy nevies, ci sa nepridam 🙂 moj muz ma v rodine trojo dvojiciek.. 🙂
zvladnete to, neboj sa. mali ste v rodine dakto dovjicky?

gwenni
27. okt 2011

@katti77 ja som našla na stránke H&M také teplákové nohavice alebo ako by som to nazvala

niktoska
27. okt 2011

Ahojte kočky, no ja som dnes bola u hematologičky. Pani doktorka nám nasadila injekcie a nejaké vitamíny, tak to u mňa vyzerá ako by som umierala na nejakú vážnu chorobu a nie že som tehotná. Toľko liekov a vitamínov som jakživ nemala, avšak ak je to dobré pre bábo tak ja to zvládnem 🙂
Čo sa týka tej vašej diskusie o oblečení. Ja sa zatiaľ do všetkého zmestím, akurát som musela povoliť pár dierok na opasku a o chvíľu ho asi nebudem ani potrebovať 😉 no najväčším problémom bude pre mňa zimná bunda. U nás na Orave treba poriadnu a ja budem vyzerať ako taký slon 🙂 🙂 🙂

katus193
27. okt 2011

@petra93 gratulujem ku dvojickam 🙂 ja sa tiez trosku obavam lebo moji obaja surodenici maju dvojcata takze by bola riadna pecka kebyze este mam aj ja 😀 mozes pozriet mam aj foto vo fotoblogu 😉

katus193
27. okt 2011

@daniwaugh ahoj moja takze sa nakoniec stretavame tu 🙂