Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
ahojte,,mozem sa pridat..aj moje babatko ma byt junove...zatial mi vypocitala termin na 7.6 a tesime sa s manželom..
@daniwaugh vitaaaj 😉 😉 spolocne tehulkovanie je fajn 😉 😉
@nnikusska vitaj v klube 😉
@blackswan75 no ja mavam strasne nizky tlak bezne, dokonca raz mi namerali taky nizky ze pozerali ze som uplne v pohode, takze ja som zvyknuta na nizky , ja normalny nikdy nemam ale teraz to musi byt uz asi extrem ked mam taketo stavy 😒 a to je kazdy den viac krat.No ale teraz uz som doma takze ked nieco hned lahnem a vylozim nohy 🙂
@blackswan75
dakujem dakujem 🙂 urcite to potesi, ked je "banda" bab s rovnakym terminom 🙂
mne az doteraz nic nebyvalo a odvcera mi je zle cely den na vracanie, tak "parada" :D
tak dakujem krasne za privitanie ... 🙂 a tesim sa na nove prispevky a rada si citam vsetky rady..
🙂
@daniwaugh moja tak ja neviem , asi by to dr videl na tej dalsej kontrole, inac aj mm sa teraz dva dni snivalo ze budeme mat dvojcata 😀 No to by bola riadna haluz asi by som to dala potom do reflexu ze aka sranda 😀 traja surodenci a vsetci maju dvojcata 😀 No a u surodencov bolo este zaujimave to ze obe zeny sa dozvedeli v jeden den ze cakaju dvojicky, boli spolu u dr a porodili iba 12 dni po sebe, takze super
@daniwaugh 😀 no chudak tvoj muz 😀 a ty este vecsie chudatko ak by to tak naozaj bolo 4 chlapi a jedna baba.Asi by ste chceli teraz dievcatko ze? Alebo vam to je jedno?
Tak na to urcite psychicky pripravena niesom, lebo zijeme aj vonku a asi by to bolo aj o to zlozitejsie.Mne bude stacit to jedno 😅
ahojte chcem sa pridať ale hlavne informovať ku doktorovi idem až vo štvrtok a test mi vyšiel pozitívne až dva ale strašne ma bolieva brucho a docela dlho aj, mali ste aj vy niektorá takéto stavy??stále som si myslela že sú to stavy kvôli mrche ale ta nedošla a stále brucho bolí a testy pozitívne, naozaj som s toho smutná, hádam malinkému nič nestalo...veľmi sa bojím že môžem o to maličke prísť...
@katus193
my sme uz prve chceli dievcatko, ale to som nevedela ze to zavisi od toho, kedy sa milujeme 🙂 takze po ovu a tramtadaaaaa mame Maxika 🙂 tentoraz to uz hadam bude dievcatko. robili sme vsetko pre to, aby bolo. a drahy ma STYROCH bratov :D tak ake mam sance?:D
kde vonka zijete? aj my zijeme vonka (len, nie aj:o))
@ewca99 najlepsie bude ak zajdes k lekarovi,,, tie bolesti sposobuje aj natahovanie maternice, kazda zena to vnima inak aj ma iny prah bolesti, a mas aj vytok?
@daniwaugh dievcatka su nie po ovu ale pred, chlapci su po ovu a v case ovu, lebo spermie dievcenske su pomalsie ale ziju dlhsie a chlapcensky rychlejsie ale ziju menej
@blackswan75 ahoj mám sem tam taký biely...ale to dávam skôr na vinu práci lebo pracujem teraz vonku...neviem idem tam vo štvrtok č myslíš že si mám zavolať a ísť skôr?
@ewca99 ja by som zavolala a spytala sa ci su tie bolesti normalne... aspon sa informuj ,
@blackswan75 no asi to tak aj spravím...zajtra tam hneď volám radšej...dúfam že to bude v poriadku
@daniwaugh takze ste to skusali teraz pred ovu??? Aby bola baba??Tak to som aj ja zvedava co to bude.Ja mam doma kupeny aj test na urcenie pohlavia a robi sa po 10tt takze som velmi zvedava ci to funguje a ci nam to presne urci 🙂 tak rodina tvojho draheho ma asi silne geny 😅 My sme v Rakusku v oblasti Voralberg a vy??
majuska29 Ahoj ani ja som este nebola u Dr. posledny menzes som mala 17.9. Rrozmyslam,ze asi pojdem v pondelok. Aj sa bolim aj sa tesim,je to taky zvlastny pocit a to cakam druhe babo. Slecna ma uz 5 a pol roka 😵
inak baby, som velmi zvedava co budeme mat, tiez som mala nastudovane kedy dievcata a chlapca, no som zvedava ci to vyjde 😉
@blackswan75
haha no ved ja viem tak ale nevedela som pred 2r a milovali sme sa po a mali sme chlapca, ale po nom som to uz cele nastudovala :D
@katus193
my sme v blbej UK.. ach jo..
no tentoraz sme skusali pred ovu najviac a otehu som :o) tak duuufam
ale hentie testy, to by som sa moc nespoliehala, jedna baba si kupila dva, kazdy jej inac vysiel a caka len jedno dieta. je to proste ojeb. tak skoro sa to da len z krvi, z mocu nie.. ale tak sak uvidis, no 🙂
@daniwaugh ano ja som citala o tom, ale vraj je nejaka znacka tych testov ktore blbo ukazuju neviem teraz ako sa volaju, nespominam si a ja mam taky iny tak uvidime, ci sa to potom potvrdi ak ano tak si ho kupim aj pri druhom 😅 A ty tam budes aj rodit v UK??? Lebo ja chem jednoznacne rodit tu
Baby ahojte, ja budem asi na prelome juna a jula, tak budem chodit nakukat aj k vam 😎
Vy ste asi trosku popredu. Boli ste uz u lekara? Bolo nieco vidiet?
@katus193
nehrozi aby som na svk rodila 🙂 tam s tym pristupom by som asi dakoho zabila..
no skus si kupit dva take iste testy a spravit si ich rozne dni. neverim ze sa z mocu da urcit pohlavie dietata 🙂 ale to je len moj nazor, mozem sa samozrejme mylit. skus sa dakeho lekara opytat.. a jak to budes mat s materskoiu potom?
@daniwaugh no ved uvidime potom ci sa bude test zhodovat s vysledkom z UTZ A druhy kupovat nebudem lebo tiez to neni lacne.Ja by som tiez doma nerodila ani za nic, lebo co som lezala v nemocnici tak vzdy som mala nejaku zlu skusenosti s pristupom dr alebo sestriciek.No ja matersku budem mat, hoci by som to mala lepsie ak by som teraz este robila, ale tak to vyslo ze mam zmluvu do konca oktobra a potom ma uz nikto nevezme ako tehotnu a tu tehotenstvo musim oznamit do konca 12tt A aj tak sme sa rozhodli ze nebudeme riskovat ked sme uz prisli o dve predtym.Takze ostnem doma a matersku budem poberat po narodení babatka.

Baby aj vy mate problem s nizkym tlakom??? Ja mavam strasne zavraty, zacne sa mi strasne tocit v hlave som ako opita a nemam ziadnu koordinaciu, minule som v robote skoro zo schodov spadla ☹