Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@bleelka mne doktor tiez v 6 tyzdni,nevedel nic odmerat,ze to bolo malinke a teraz v stredu som bola opat na kontrole,koncim 2 mesiac a uz mame aj fotecku,kedze sa doktorovi podarilo uz aj odmerat.....
mne pri prvom tiez nebolo zle,celkovo som inak (lepsie)znasala tehotenstvo ako teraz . pri tomto ma "len" nadrapuje na zvracanie a neznesiem ostre vone.a samozrejme mam na vsetko chut a ked si to spravim tak to ani neuchutnam 😀
ja som tiez taka ospala. ja nocna sova spim uz o 21 niekedy, alebo si pospim poobede a potom vecer dokazem fungovat, to tehulkovanie je ale narocne 😀 😀 😀 😀
@cleo55 v ktorom, si tyzdni?
@barborka27 sup sem s foteckou , ja sa tiez moc tesim na fotecku musim este 11 dni vydrzat 😀 😀
Som taka stastna 🙂 dnes mi lekar potvrdil to, co mi zatial iba ciarocky v testoch ukazovali 🙂 Mala piskotka ma uz pol centimetra 🙂)
Ja mam kamaratku, tá má dve deti a pri každom tehu, ked si robila testy, tak jej všetky vyšli negat., išla k dr. a bola tehu, tym chcem povedat, že nie vždy sú testy spolahlive... A tiež si myslim, že ked v dnešnej dobe pride žena s podozrenim na tehotenstvo ku gynekologovi, tak by vyšetrenie nemalo byť len palpačné!!!!!!!!!!!!!! nech je gynekolog akokolvek skusený!
@manamani1 ja som nemohla otehotiet 5 rokov po svadbe a mne clostil pomohol a mala som dcerku, druha uz isla super aj bez liekov a teraz tiez bez liekov na druhy cyklus som tehu,
@blackswan75 a kolko si brala clostil az si otehotnela?? Hned v ten cyklus? Prajem Ti vela zdravicka a bezproblémové tehulkovanie... 😉
@manamani1 ja mam tiez jednu kamaratku ktora sa snazi o babetko.tiez jej stale meska.minule jej meskalo az cely mesiac ale testy jej stale vychadzaju negativne bola aj za gynekologom a ten jej povedal ze nie je tehotna. ona sa ho pytala ze preco jej stale meska a on jej povedal ze ci nemoze mat stitnu zlazu.ako este sa nebola dat vysetrit na to ale ze ci to nie je taky isty problem aj u teba.
@manamani1 asi 4 cykli mne nedozreli vajicka tak da tym museli dostimulovat 😉 a dakujem, verim ze otehotnied cim skor 🙂

@den22 to je len prvy trimester takyto, potom budes mat kopu energie, hlavne v druhom 😉