icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

bleelka
28. okt 2011

@den22 to je len prvy trimester takyto, potom budes mat kopu energie, hlavne v druhom 😉

barborka27
28. okt 2011

@bleelka mne doktor tiez v 6 tyzdni,nevedel nic odmerat,ze to bolo malinke a teraz v stredu som bola opat na kontrole,koncim 2 mesiac a uz mame aj fotecku,kedze sa doktorovi podarilo uz aj odmerat.....

mishela
28. okt 2011

@majuska29 ja som cakala prveho chlapca a do siesteho mesiaca mi byvalo zle 😝 ale hroza

cleo55
28. okt 2011

mne pri prvom tiez nebolo zle,celkovo som inak (lepsie)znasala tehotenstvo ako teraz . pri tomto ma "len" nadrapuje na zvracanie a neznesiem ostre vone.a samozrejme mam na vsetko chut a ked si to spravim tak to ani neuchutnam 😀

daniwaugh
28. okt 2011

@den22
proti unave sa neda nic robit, ale to prejde po 3mes, neboj sa 🙂 ved si nepamatas z minuleho tehu?🙂
urcite to bude ok, kopu zien urcite poslali na rtg a mali aj tak zdrave babatka, to je len ze je tam daka sanca, moze sa stat, ale nie je to nejake bezne, uvidis

blackswan75
28. okt 2011

ja som tiez taka ospala. ja nocna sova spim uz o 21 niekedy, alebo si pospim poobede a potom vecer dokazem fungovat, to tehulkovanie je ale narocne 😀 😀 😀 😀

blackswan75
28. okt 2011

@cleo55 v ktorom, si tyzdni?

blackswan75
28. okt 2011

@barborka27 sup sem s foteckou , ja sa tiez moc tesim na fotecku musim este 11 dni vydrzat 😀 😀

daniwaugh
28. okt 2011

@cleo55
no ja mam uplne presne to iste 🙂)))

manamani1
28. okt 2011

@meatfly24 aj mne len rukou vylucil tehotenstvo!!!!!!!!!!!on citi aka velka je maternica...

daniwaugh
28. okt 2011

@manamani1
no hlavne ze vsetky ju mame rovnaku, ze jo.. ach jaj. dufam ze ti dako neublizil??

manamani1
28. okt 2011

@daniwaugh ako na co myslis???

daniwaugh
28. okt 2011

@manamani1
no ked si myslel ze si neni tehu, ci ti nedal dake lieky, co sa nemaju brat v tehu, alebo nerobil rtg alebo cokolvek, co by tehotna zena nemala.. ale teraz az kukam ze "snazi sa" cize asi niesi tehu, ci?

manamani1
28. okt 2011

@daniwaugh tak mi vylucil tehotenstvo ako som pisala, a nasadil"clostilbegyt"...dal aj vyvolavacku, aj ked kramy este nedorazili...

daniwaugh
28. okt 2011

@manamani1
no ja som si neprecitala ze niesi tehu(podla toho co mas napisane pod profilom) tak som si myslela ze sa pomylil.. a neda sa ist dakam inam na uzv? bohvie ci nahodou niesi..

manamani1
28. okt 2011

@daniwaugh nie som, spravil mi aj tehotensky test....uvidim...🙂)))...z čoho myslíš že som????

meatfly24
28. okt 2011

@manamani1 ako nechapem tie milion vykricnikov... Nemusis mi tovtak pisat pochopim to aj s jednym... Neviem co som take zle napisala ked si myslim ze je to divbe ked jej povedal aj po jej naliehani aby jej urobil krvny test ju odmietol ... Tot vsjo

daniwaugh
28. okt 2011

@manamani1
no na vylucenie je lepsie asi uzv, tak som nevedela, ze ci nahodou tu nie je ta situacia, ze test neukazal, ale bola by si, ked este nedosli one..ms 🙂ale ak tvrdis ze niesi, tak ja ti verim. ved uz na buduci mesiac budes, no nie? 😉

manamani1
28. okt 2011

@meatfly24 lebo gynekolog vie vylucit tehotenstvo aj "hmatom" podla velkosti a krcku maternice....nepocula si o tom este?

manamani1
28. okt 2011

@daniwaugh no tak moja dufam ze ten clostil pomoze, aj ked nie som "za", ale ked inak to nejde.... 😠

hrasiak
28. okt 2011

Som taka stastna 🙂 dnes mi lekar potvrdil to, co mi zatial iba ciarocky v testoch ukazovali 🙂 Mala piskotka ma uz pol centimetra 🙂)

daniwaugh
28. okt 2011

@hrasiak
to je kraaaaaaaaaaaasne🙂 tak gratulujeme 🙂

patomaja
29. okt 2011

Ja mam kamaratku, tá má dve deti a pri každom tehu, ked si robila testy, tak jej všetky vyšli negat., išla k dr. a bola tehu, tym chcem povedat, že nie vždy sú testy spolahlive... A tiež si myslim, že ked v dnešnej dobe pride žena s podozrenim na tehotenstvo ku gynekologovi, tak by vyšetrenie nemalo byť len palpačné!!!!!!!!!!!!!! nech je gynekolog akokolvek skusený!

daniwaugh
29. okt 2011

@patomaja
no aj podlamna..ale daktori sa hraju vyslovene na Bohov..

blackswan75
29. okt 2011

@manamani1 ja som nemohla otehotiet 5 rokov po svadbe a mne clostil pomohol a mala som dcerku, druha uz isla super aj bez liekov a teraz tiez bez liekov na druhy cyklus som tehu,

manamani1
29. okt 2011

@blackswan75 a kolko si brala clostil az si otehotnela?? Hned v ten cyklus? Prajem Ti vela zdravicka a bezproblémové tehulkovanie... 😉

den22
29. okt 2011

@bleelka No, len mi to dost v praci prekaza, ale uz len mesiac....

den22
29. okt 2011

@daniwaugh ja si moc z minuleho tehu nepamatam, prve tri mesiace som bola v zahranici a nevedela som o tom, teda iba som si myslela, ale nevnimala som to tak, ako teraz. az od toho 13. tt som som si zacala uzivat, takze sa mi to tazko posudzuje...

danuskap19
29. okt 2011

@manamani1 ja mam tiez jednu kamaratku ktora sa snazi o babetko.tiez jej stale meska.minule jej meskalo az cely mesiac ale testy jej stale vychadzaju negativne bola aj za gynekologom a ten jej povedal ze nie je tehotna. ona sa ho pytala ze preco jej stale meska a on jej povedal ze ci nemoze mat stitnu zlazu.ako este sa nebola dat vysetrit na to ale ze ci to nie je taky isty problem aj u teba.

blackswan75
29. okt 2011

@manamani1 asi 4 cykli mne nedozreli vajicka tak da tym museli dostimulovat 😉 a dakujem, verim ze otehotnied cim skor 🙂