Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@yasmin0001 no snad to je v poriadku ta bolest v podbrusku, mas pravdu maternica sa roztahuje a my to musime nejak citit 🙂 No tie prsia mam aj ja, tiez zaspavam na bruchu a mam problem koly tym prsiam, no snad nebudu boliet cele tehotenstvo, ved este pride kojenie , kto vie ako sa este s tym potrapime 😖
@katus193 jaaaaaaaaj no dobre, ze hovoris, ze aj teba bolia, lebo uz som sa fakt zacala bat. A v noci ked som isla na WC taka rozospata, tak som este aj naburala do dveri 😔 😔 a som sa udrela este do jedneho a to bola ina bolest...ale smiala som sa sama na sebe...
Ja citim sem tam pichanie v podbrusku a sem tam tiez take predmenstruacne bolesti a niekedy sa aj prelaknem, ci je to ok, ale myslim absoluuutne pozitivne.
@yasmin0001 neboj tie prsia su v poriadku lebo aj prsia prechadzaju zmenou a pripravuju sa.No ja som mala vzdy len take pichanie ale dnes ma nejak zacalo pobolievat ako ked mam mrchu dostat tak snad je to ok.A tiez musim pozitivne mysliet.Inac mas pekny datum porodu 😉
@cajova_lienka ahoj, sme na to narovnako...
@katus193 sj mna este vcera trosku, ano je to normalne, roztahuje sa ti maternica, drobcek si robi miestocko 😉 ak by to bolelo a zacala by si spinit tak to uz normalne nie je 😉
@yasmin0001 tei prsia bolievali aj mna ale uz omnoho menej neboj o ustane to je vlpyvom hormonalnych zmien 😉
@manamani1 femibion je vyborny na pripravu maternice na uhniezdenie vajicka, a odporuca sa do 14 dna cyklu teda do ovulacie pit 2x denne alchimilkovy caj po ovulacii uz nie, lebo by sposobil neuhniezdenie vajicka a jeho vypudenie, a je fajn pit rano grepovu stavu tiez do 14 dna cyklu, pomaha to na dozrievanie vajicok, citala som to 😉
@blackswan75 no moja vsetko to absolvujem🙂)))...femibion papám uz 3ti den, alchemilku pijem rano a vecer 0,5l, ˇuz som ju zacala aj ked este kramy nemam, to nevadi,vsak)?, a grepovy dzus som ja citala tak, ze od 10DC cca. par dni pred ovulkou, kvoli kvalitnemu hlieniku.
baby mate aj vy problem zo spankom?ja spim v noci 4 hod.a okolo 3-tej sa budim co mi je hrozne blbo a potom uz nemozem zaspat tak pri prvom som spala v kuse a ktore uz mate terminy porodu od lekarky?
@manamani1 myslim, ze ano. Predtym som si kupovala len nejaku obycajnu kyselinu listovu, ale som si povedala, ze investujem a budem to riesit komplexne. Doporucila mi to jedna moja kamaratka, tej tiez pomohol. A pred vyse mesiacom som sa musela pousmiat, ked kolega prisiel z lekarne a na stol o.i. vylozil femibion pre zenu - chystali sa akurat na dovolenku 🙂 to som netusila, ze za par dni akurat my doma "upecieme piskotku" 😀 Som zvedava, ked po prvom trimestri zoficialnim tehotenstvo aj v praci, ze co kolega povie - ze ci aj oni upiekli (mozno aj v tom case - kto vie ?)
Mne sa to vlastne podarilo, ked som bola asi v polovici druheho balenia - tak drzim palceky, nech sa zadari aj Tebe 🙂
Dobre ranko baby 🙂 aj Vam je tak zle ? 😒 uz som dala dole 3 kila 😀 ked to tak pojde dalej tak po porode mam taku postavu jak nikdy 😀 😀 😀 inak k tym vitaminom tak ja beriem calibrum ale citam ze kazdy berie Femibion ... je to lepsie ako napr. to calibrum ?
@klobucik Dobre ranko 🙂 mne zatial vobec nie je zle, tak dufam, ze takto to vydrzi, lebo zajtra odchadzame na 3 tyzdne na dovolenku a nerada by som mat tazke rana 😒 U mna je to skor naopak - vcera ma pochytila "zrava nemoc", to som tak zvykla mavat par dni pred mrchou... Dnes sa musim kontrolovat, lebo budem balonik skor 🙂 Co sa tyka vitaminov, tak Femibion je zlozenim pre potreby zeny v 1.trimestri, calibrum je asi taky komplex vsetkych vitaminov - takze urcite Ti neuskodi 🙂 Tak krasnu nedelu Ti prajem !
Zdravim vsetky tehulky.. neviem, ako som mohla prehliadnut tuto temu, ved si stale pozeram, co nove pribudlo na fore 🙂 tak sa hlasim k vam, termin 6.6.2012.
kocky co mate ranne nevolnosti, tak ako to riesite s jedlom.Mne je kazde rano strasne zle, natahujeme zo vsetkeho ale nieco zjest musim lebo po jedle musim zobrat lieky, neviem ako to mam robit ked zo vsetkeho mi je na 😝 aj teraz je uz 10hod a ja som este nejedla a uz by som mala zobrad davku ☹ no stale mi je nevolno, kedy to uz prejde ☹ a pritom mi skvrka v zaludku
@katus193 tak to skvrka v zaludku aj mne stale by som jedla :D ale ranne nevolnosti nemam
@danuskap19 no ja som tak jedla este minuly tyzden ale teraz prisla nechut k jedlu ☹ a ta nevolnost je strasna,esteze som doma
Dievcata zmenila sa vam nejako pokozka?odkedy som tehotna tak mam velmi suchu plet a pokozku hlavy ani nehovorim.strasne sa mi robia lupiny.pred tehotenstvom som s tym vobec nemala problem.neviete mi na to nieco poradit?
FAkt kocky mohli by sme si zostavit tabulku ako maju v inych temach 🙂 ja by som sa do toho pustila no nemam sajnu ako sa to robi alebo kde to stiahnem 😖
@danuskap19 mne sa tiez zmenila hlavne telo mam suche ale mozno aj tym ze ide zima
@katus193 aku tabulku?ze kolko nas je?
@danuskap19 ano a ktora ma kedy termin porodu, potom sa tam moze dat aj pohlavie a kde budes rodit, ale to zalezi na nas co si tam, vsetko dame, ale mali by sme o sebe aspon prehlad, idem to pozistovat 😉
@katus193 🙂 tak taku tabulku som este nevidela ale moze to byt dobre aspon budeme vediet kolko nas tu je
@danuskap19 tak vyhladaj si napr.uzivatelku tigriatko ona ma v albume taku tabulku 😉
@katus193 to je dobry napad - aspon zistim, ci mam aj nejaku tehulku poblizku 🙂
@danuskap19 my sme asi rovnaky "pripad", ja by som tiez stale len jedla a jedla 😝
@danuskap19
@katus193
@hrasiak
Ahojte. Som tu dnes prvy krat... pred tym som bola na inej teme - snazilky, liecba clostilbegytom. S tou pokozkou mam aj ja problem, akurat ze sa stale natieram ako babatko, ale stale ma neskutocne svrbi cele telo, vecer pred spanim je to na zblaznenie..
A ta tabulka je super napad. Nieco podobne sme mali aj ako snazilky. Navrhovala by som take zakladne udaje:
PREZÝVKA VEK BYDLISKO TERMÍN ČO TO BUDE MENO PRE DIEŤATKO
napada ma viac veci, ale tie su asi neni take podstatne. co vy na to?

@katus193 mna tak stale trosku pobolieva....podla mna je to ok. Roztahuje sa maternica a tak dalej...Mna viac trapi bolest prs, ktora je dost silna a uz teraz nemozem ani spat na bruchu a to ma teraz caka az dokial neodkojim? Ufff...
@blackswan75 snazim sa, dnes som varila 2 druhy polievok so zeleninkou, kupila som si ten Femibion co si mi poradila a co sa tyka toho setrenia sa, snazim sa, ale kedze mam dve zamestnania a to dost narocne, je to velmi tazke. Ale ak budem mat zdrave tehotenstvo, mala by som to zvladnut. Len dufam,ze nebudem na rizikovom, lebo ja nevydrzim lezat. A ani sa necitim nejaka unavena zatial, skor naopak. Lebo sa tak tesim, ze ani spat neviem...