Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@elys nieeeee co si, je to slovacisko ako hrom 😀 ale chceli by sme tak ze mm bude s drobcom po nemecky a ja po slovensky no ale to je este vo hviezdach 😅 ale mame tu vela pribuznych co takto vychovavaju a detom to ide strasne lahko , velmi rychlo sa vedia naucit, takze asi by to bola dobra vyhoda.
ahojte, aj mne byva zle 😝 😝 cele dni...lepsie je to, ked sa z chuti najem, ale zas velmi maloco mi chuti, to uz musi byt asi sa mi trafila chut 😝 hrozne daco
dufala som ze mi teraz nebude tak byvat, pri prvej som 3x denne zvracala, teraz nie, ale zle je stale...
zavidim vsetkym co ich priznaky ako je tento obchadzaju 😀
@elys zijeme blizko svajc.hranic je to taka lyziarska oblast velmi pekna, oblast Voralberg, je to hodinku a pol od Innsbrucku.Aj mna to vzdy taha domov, ale musime tu byt, doma neni robota, neuzivili by sme sa 😒 inac doma je doma.My chodime autom lebo mm strasne rad soferuje, my uz mame odjazden riadne vela, zili sme aj vo Fr v Strasbourgu, tu sme od septembra min.roka a ten predtym sme boli vo FR
@xlucia no uvidim co mi povie moj dr, ale na tu cestu musime ist, bohuzial ide hlavne o to aby som mhla chodit tu k dr aby som bola poistena na mm a kedze niesme manzelia tak je problem a aj ked sa male narodí aby neboli problemy, musime sa ist s mm zosobasit a vsetko mame uz vybavene.No ja si myslim ze ak je plod silny tak sa udrzi a ak nie tak sa potratí skor ci neskor.
skus ho pit pravidelne napr.kazde rano na lacno a potom po troske zacni papat take lahke jedla 🙂
Baby mne byva strasne zle a nechuti mi jest pritom som hladna. Este stale som v soku ze dvojicky ale uz sa pomali zacinam aj tesit. 😀
ahpjte baby aky ste mali vikend ja som ho celi prespala neskutocne aka som vkuse ospala
baby ja beriem vitaminy z dm-ka das gesunde plus.si myslim ze su vcelku fajn.hlavne ze sa berie 1x denne pri mojom zabudani to je az az 😀
boze ja uz neviem co mam jest ☹ dnes som mala dve polievky lebo nic ine mi nejde a teraz som si postruhala jedno jablcko a aj to sa mi vracia do krku, neviem ci to je kyselina ci preco sa mi to vracia a vsetko vzdy citim v krku???uz neviem co mam zjest 😝
prezyvka: z.vrablova (tiez som Zuzana)
vek: 31
bydlisko/porodnica: Prešov
termin: 03.06.2012 (podla ms), 10.06.2012 (podla utz)
co to bude: neviem
meno: ?/?
Kocky, som vas precitala a tak sa teda aj ja tak trochu opatrne pridavam, sa bojim, aby sme nieco nezakrikli, tak zatial sme sa velmi o novinke nikde nerozkrikovali, ale ked vas tak citam, neda mi nenapisat. Zatial to vedia len rodicia a svokrovci. Posledny menzes som mala 14.9. a podla tehotenskej kalkulacky mi termin vychadza 20. 6. Jezisi, ja sa tak strasne tesim, len stale neviem uverit, ze je to pravda... 😉 U lekara som nebola, objednala ma na 10.11., ale uz sa neviem dockat.
Caute tehule. Tak ja beham z junovej temy do julovej 😅 . Mam taky odveci ten termin 😀 Ale mohol by vyjst, lebo je to pekny datum. Som zvedava ako mi urci termin lekar. Kazda kalkulacka mi to inak rata inak....
Som tu aj u vas, lebo ste mi tu sympaticke, tak snad vam to nevadi.
Dnes som si dala zabrat, behala som 2 hodky po obchodch a taaaak ma bolia krize, ze asi zacnem verit, ze som tehotna... 😀
Bavili ste sa o tom, ktora bude kedy rodit. Tak u mna to vyzera tak, ze z vas pojdem posledna a z juloviek prva...

@blackswan75 kolko je tam mikrogramov v 1 tablete a aka je denna davka?