icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

elys
30. okt 2011

@blackswan75 kolko je tam mikrogramov v 1 tablete a aka je denna davka?

katus193
30. okt 2011

@elys nieeeee co si, je to slovacisko ako hrom 😀 ale chceli by sme tak ze mm bude s drobcom po nemecky a ja po slovensky no ale to je este vo hviezdach 😅 ale mame tu vela pribuznych co takto vychovavaju a detom to ide strasne lahko , velmi rychlo sa vedia naucit, takze asi by to bola dobra vyhoda.

daniwaugh
30. okt 2011

@katus193
no moj maly rozprava po anglicky, lebo muz je Brit, takze od malicka ma odomna slovencinu a od manzelika anglictinu a super mu to ide, obe 🙂
a neboj, nebude ti zle cele tehu, zachvilu to prejde, uvidis!

mishela
30. okt 2011

@katus193 nevolnosti trvaju do pohybov maximalne 😀 aspon tak to tvrdi lekar

xlucia
30. okt 2011

@katus193 ta cesta na stopro nie. je to riskantne.

elys
30. okt 2011

@katus193 a kde tam zijete? niekde v Alpach ci v hlavnom meste? a ako dlho? ja som zila aj v anglicku aj v spanielsku, ale nejako ma to vzdy tahalo domov.. i ked rakusko je blizsie... ja som vzdy musela ist lietadlom

katus193
30. okt 2011

@mishela
@daniwaugh kocky to dufam ze to prejde lebo inac neviem, dnes mi je strasne.A ze do pohybov, boze ved to je este tak dlho ☹

katus193
30. okt 2011

@xlucia to vazne???Aj ked si budeme robit caste prestavky a v polke cesty prespime v hotely, to bude po 500km.Ved dialnice su rovne, nejake velke otrasy nehrozia

xlucia
30. okt 2011

@katus193 podla mojho gyn. rozhodne nie. tym duplom ze si 2x potratila. zle ti moze byt do pohybov, alebo aj cele tehu, to je individualne. mne bolo do konca 6 mesiaca. zabera na to zazor, napr. v ikei maju take kesiky. alebo ti gynekolog moze predpisat myslim torecan cipky.

maxii
30. okt 2011

ahojte, aj mne byva zle 😝 😝 cele dni...lepsie je to, ked sa z chuti najem, ale zas velmi maloco mi chuti, to uz musi byt asi sa mi trafila chut 😝 hrozne daco

dufala som ze mi teraz nebude tak byvat, pri prvej som 3x denne zvracala, teraz nie, ale zle je stale...

zavidim vsetkym co ich priznaky ako je tento obchadzaju 😀

katus193
30. okt 2011

@elys zijeme blizko svajc.hranic je to taka lyziarska oblast velmi pekna, oblast Voralberg, je to hodinku a pol od Innsbrucku.Aj mna to vzdy taha domov, ale musime tu byt, doma neni robota, neuzivili by sme sa 😒 inac doma je doma.My chodime autom lebo mm strasne rad soferuje, my uz mame odjazden riadne vela, zili sme aj vo Fr v Strasbourgu, tu sme od septembra min.roka a ten predtym sme boli vo FR

mishela
30. okt 2011

@katus193 ja som to tak mala pri prvom do 5 mesiaca som schudla 10kg a potom som isla na infuzky do nemocnice a preslo to ale co nevydrzime pre nasich drobcom 😀 😀 😀

katus193
30. okt 2011

@xlucia no uvidim co mi povie moj dr, ale na tu cestu musime ist, bohuzial ide hlavne o to aby som mhla chodit tu k dr aby som bola poistena na mm a kedze niesme manzelia tak je problem a aj ked sa male narodí aby neboli problemy, musime sa ist s mm zosobasit a vsetko mame uz vybavene.No ja si myslim ze ak je plod silny tak sa udrzi a ak nie tak sa potratí skor ci neskor.

katus193
30. okt 2011

@mishela ja nastastie nevraciam, to by bol uz ten horsí pripad, no snad ani nebudem, lebo dnes som mala uz namale 😖 takze este sa to da zniest, ale obdivujem zeny co im je tak zle a musia este pracovat

mishela
30. okt 2011

@xlucia s tym cajikom mas pravdu aj mne zabera pijem kazde rano poctivo ale cipky neeee tie mi nepomahali ale teraz mam celkovo take ine tehulkovanie nie je mi zle a este nezvraciam dufam ze mi to aj tak ostane lebo pri prvom som si vytrpela az az nemala som najlepsie tehu

daniwaugh
30. okt 2011

@mishela
ja som si spravila zazvorovy caj a nepomohlo mi to nic. mne je len zle, ale nezvraciam vobec.. akurat teda moc nejem, ked ma pri vsetkom napina, ale nikdy ma nenaplo az tak, aby to bolo blizko k "mise" 🙂) ale baby vraveli, ze im zazvor pomohol, aj tie rozky a bb keksy

mishela
30. okt 2011

skus ho pit pravidelne napr.kazde rano na lacno a potom po troske zacni papat take lahke jedla 🙂

petra93
30. okt 2011

Baby mne byva strasne zle a nechuti mi jest pritom som hladna. Este stale som v soku ze dvojicky ale uz sa pomali zacinam aj tesit. 😀

daniwaugh
30. okt 2011

@petra93
zachvilu sa budes tesit 2x viac nez my ostatne 🙂)

petuska123
30. okt 2011

ahpjte baby aky ste mali vikend ja som ho celi prespala neskutocne aka som vkuse ospala

cleo55
30. okt 2011

@elys no mozme len neviem ci si budeme rozumiet 😀

cleo55
30. okt 2011

baby ja beriem vitaminy z dm-ka das gesunde plus.si myslim ze su vcelku fajn.hlavne ze sa berie 1x denne pri mojom zabudani to je az az 😀

katus193
30. okt 2011

boze ja uz neviem co mam jest ☹ dnes som mala dve polievky lebo nic ine mi nejde a teraz som si postruhala jedno jablcko a aj to sa mi vracia do krku, neviem ci to je kyselina ci preco sa mi to vracia a vsetko vzdy citim v krku???uz neviem co mam zjest 😝

daniwaugh
30. okt 2011

@katus193
no tu uz asi len fakt tie suchare alebo si skus spravit taky opeceny chlieb.. jablko aj mne sposobuje kyselinu.. skusala si ten zazvorovy caj?

katus193
30. okt 2011

@daniwaugh nie musim si ho kupit 😉 kde to kupim?

z.vrablova
30. okt 2011

prezyvka: z.vrablova (tiez som Zuzana)
vek: 31
bydlisko/porodnica: Prešov
termin: 03.06.2012 (podla ms), 10.06.2012 (podla utz)
co to bude: neviem
meno: ?/?

elys
30. okt 2011

@cleo55 budeme sa povzbudzovat a spolocne dychat... len aby tie kontrakcie prisli naraz 😀 pridi rodit do Bojnic, bude vacsia sranda

daniwaugh
30. okt 2011

@katus193
no mali by to mat normalne ako cerstvy zazvor v potravinach medzi ovo/zel alebo potom medzi cajmi ako zazvorovy caj.. asi cokolvek so zazvorom by mohlo fungovat.. dufam ze ti to coskoro prejde a budes moct normalne papat

chloe001
30. okt 2011

Kocky, som vas precitala a tak sa teda aj ja tak trochu opatrne pridavam, sa bojim, aby sme nieco nezakrikli, tak zatial sme sa velmi o novinke nikde nerozkrikovali, ale ked vas tak citam, neda mi nenapisat. Zatial to vedia len rodicia a svokrovci. Posledny menzes som mala 14.9. a podla tehotenskej kalkulacky mi termin vychadza 20. 6. Jezisi, ja sa tak strasne tesim, len stale neviem uverit, ze je to pravda... 😉 U lekara som nebola, objednala ma na 10.11., ale uz sa neviem dockat.

yasmin0001
30. okt 2011

Caute tehule. Tak ja beham z junovej temy do julovej 😅 . Mam taky odveci ten termin 😀 Ale mohol by vyjst, lebo je to pekny datum. Som zvedava ako mi urci termin lekar. Kazda kalkulacka mi to inak rata inak....
Som tu aj u vas, lebo ste mi tu sympaticke, tak snad vam to nevadi.
Dnes som si dala zabrat, behala som 2 hodky po obchodch a taaaak ma bolia krize, ze asi zacnem verit, ze som tehotna... 😀
Bavili ste sa o tom, ktora bude kedy rodit. Tak u mna to vyzera tak, ze z vas pojdem posledna a z juloviek prva...