Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@chloe001 ja a to bude asi cim dalej tym horsie, u mna sa to stupnovalo az je to teraz tak ze mi kazda vona vadí aj vona pradla ci kremu, proste vsetko , ale tak snad nas to nebude dlho trapit 😉 musime nieco vydrzat.Ale ja neznasam ked niekto povie ze uzivaj si tehotenstvo, no ako sa to da ked ti je cely den na hovno 😠
@elys ani nevrav, ja som bola v 6tt+0 a srdiecko sme este nevideli, vsetko bolo ale ok... a zajtra kontrola po dvoch tyzdnoch, brali mi aj krv a budu uz aj vysledky na prve vysetrenia toho sa nebojim, kedze som chodievala darovat krv, tak by malo byt vsetko ok..len to srdiecko chcem vidiet...ja sa v tej ordinacii ked budem cakat asi rozplacem od strachu a vo vnutri dufam od dojatia....uz si to zivo predstavujem....tak aj ja tebe drzim palceky nech ti krasne bije srdiecko..jasne vypytam aj foto, len nech je vsetko ok....
@katus193 ja by som s tebou menila.. ja mam nevolnosti asi 1x do tyzdna aj to len taky tazky zaludok.. mna zas prepadaju extremne hladovky. najem sa a za 10 minut mam uplne vytravene a som zasa hladna. rano sa zobudim pred siestou na to, ze mam ukrutny hlad.. bojim sa, ze priberem a budem asimetricka
@manamani1 ahojky. brala som. v auguste som brala, aj mi pichli Pregnyl a nic... v septembri som ho sice brala ale nechodila som na folikulometriu a ani v strede cyklu sme nemali pohlavny styk, lebo som nastupovala do noveho zamestnania.. v podstate ovulka asi bola vdaka tabletkam, ale davala som si pozor.... a potom som nastupila do novej prace a na druhy den som zistila, ze cakame babo 🙂 aj ty beries?
@elys o inac ja som pred tyzdnom bola na tom presne tak isto, rano som sa o siestej zobudila ze mi je az zle od hladu a uplne prazdny zaludok tak som musela vstat a nieco zjest a cez den som vkuse srotovala nieco a teraz je to pravy opak, na najhorsie je este aj ta stolica ma trapi 😠
@katus193 mne to tiez zacalo v siedmom tyzdni asi, tazky zaludok, tazke travenie... po tyzdni to preslo a zacali tie hladovky... teraz sa mi to tak strieda.. a niekto si povie, ze tehotenstvo je v pohode (hlavne ten moj), ze kolke zeny chodia do roboty a nic im neni... ja by som kazdemu chlapovi dopriala odnosit to dieta aspon o prveho do piateho mesiaca a mozu si skusit aj ten deviaty...
@katus193 😀 ja zatial teda len to kura a mozno vymenime aj avivaz, lebo nejaka je silna. u mna je okrem toho behania na vecko este taka bolest ako pred menzesom a picha ma pod pupkom niekedy. a moc mi nechuti jest, ked, tak skor polievka a druhe moc nie... a jogurty a ovocie este ano.
@manamani1 absolutne ziadny rozdiel.. ani co sa mrchy tyka... dokonca ked som bola uz tehu, tak som nemala ziadny priznak, ani najmensi... vsetko nasvedcovalo, ze pride.. krce som mala take normalne, ako kazdy mesiac. nervozna takisto.. dokonca som necitila ani pichanie pocas ovulky ako baby zvyknu citit ked praskne folik.. ale viem, ze ja som urcite ovulku nemala a hned prvy mesiac brania mi narastol pravy folik podla ucebnice... inak ti poradim, ja som sem presedlala z ineho fora: Liecba Clostilbegytom IV. bola som tam par mesiacov, su tam fakt zlate baby.. tiez maju svoju tabulku, radia si tam ohladom ostatnych vitaminov, povzbudzuju sa navzajom. uz tam sme 4 tehulky. kazdy mesiac jedna. najlepsie bude, ak napises holke s prezyvkou Mijadave.. to je nas anjelik, stara sa o tabulku a ma uz tiez toho dost za sebou co sa liecby tyka. temu najdes medzi Snazilkami.
@elys jaaaaaaaaaaj a ja tak rada spim... musim este teraz pospat, potom toho asi vela nenaspim s drobcom hladnym 😀 Inak, asi si aj ja dam nieco male na nocny stolik, nech nemusim behat do kuchyne v polonamesacnom stave. Kocky, ja si uz idem lahnut a tesim sa, ze som sa k vam mohla pridat. A dobru nocku 🙂
@lulu1988 a v 6tt neviem ci uz tam je srdiecko vidiet. ja som tiez bola nejako tak a okrem maleho cierneho fliacika tam nic nebolo. takze nestresuj.. jasne, kazda mame strach, ale aspon vidime, ako moc nam na tom malickom zalezi. ja by som to s kludom uz teraz nazvala materinskou laskou.. ja to malinke tak lubim a este ani neviem, co to je :D

@katus193 ved to, ani ja sa uz neviem dockat a tak sa mi to vlecie, uz aby to bolo... 🙂