Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@manamani1 No veď presne tak sú aj také, čo majú ani nevedia ako a nechsú a navážias si to, a také ako ja, pre ktoré je to zázrak a obetujú všetko, bolesť, peniaze, čas a všetko, my sme za rok a pol minuli 3000€ na umelé oplodnenie 😒 ale ak to vyjde ako má tak to všetko stálo za to 😉 😉
@manamani1 aj moj manzel nieco take podobne vytrusil ale vsak je to pravda vsak jeden test stoji okolo 4 eur dobry biznis maju teda mali by vymysliet testy co sa daju pouzit viac krat 🙂
@monuska342 tak potom by bol koniec biznisu🙂))
@manamani1 mne by to nevadilo hlavne ze by som nemusela tolke peniaze vyhadzovat von oknom inak pri prvom som si spravila iba jeden test a hned som vedela ze som tehu a teraz?no hruza 🙂
@monuska342 vtedy si aj mala tusenia?
@manamani1 No ako čo, mne robili krv, kultivácie,prefuky vaječníkov, bez narkózy to bolelo, potom picháš mesiac jeden až dva krát denne injekcie do bruch av rovnakú hod, plus každý druhý deń chodíš na krv a sono, potom ti pod celkovou narkózou odsajú vajíčka, potom ti ich cez 20 cm kanylu a ihlu vložia do maternice a tam opäť vyťahujú krček maternice a to dosť bolí. 😒 😒 Je to dosť náročné, ale keď nemáš na výber.
@manamani1 mala ja som to zistila vdaka tomu ze mi stmavli dvorce ale teraz ich mam stale tmave tak to uz neni take lahke 🙂 a zle mi zacalo byt asi v 7tt ale to tak brutalne ze cely den aj noc a trvalo to dost dlho 😒
pekne sa nám rozrastá diskusia, čo ma mimoriadne teší 😉 len dúfam, dievčatá, že nepoodchádzate do súkromnej témy, keď to tu otvorí nejaká baba.

@manamani1 Chúďatko, zaslúžene ma tie dvojičky, nech sa jej darí, ja sa modlím každý deń aby som nepotratila 😒 a dotiahli sme to až do konca 😉 😉 myslím úspešného konca 😉