icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

jana26
4. nov 2011

Ahojte buduce mamičky 🙂
Ak dovolíte,sa k Vám pridám,doposial som vaše príspevky len čítala,čítala a čítala a porovnávala sa s vami . Tehotenstvo som odhalila velmi skoro,zvláštne bolo,že na základe, ničoho 🙂 žiaden prízak. Tak po zhliadnutí dvoch čiarok na tehotenskom teste nasledovala návšteva gynekológa,samozrejme bolo priskoro na potvrdenie tehotenstva.K lekarovi som mala prísť až o mesiac,to teda bola doba,ako rok 😉 Od kedy nastal ten den,som hrdou majitelkou tehotenskej knižky,a v nej mam zapísaný termín pôrodu 10.6.2012 aaalebo 1.6.2012 /podla velkosti plodu / takze termíny dva.No skôr sa priklánam tomu prvému,uvidíííme 🙂 Prvé odbery dopadli v poriadku,tak už sa len šetriť a tešiť sa na babatinko...

daniwaugh
4. nov 2011

@blackswan75
krasne je ale!🙂

daniwaugh
4. nov 2011

@jana26
aj ja mam 10.6 🙂

jana26
4. nov 2011

daniwaugh tak to je fajn,mať takú online kámošku s ktorou môžem písať,porovnávať,radiť sa a samozrejme tešiť 😵

mishela
4. nov 2011

@blackswan75 peknééé take male 😀

mishela
4. nov 2011

@silvia0201 super fotecka babatka 🙂

daniwaugh
4. nov 2011

@jana26
no toto forum je super, mamicky sa najdu a raz mozno budu aj spolu kocikovat 🙂 a je to aj velka podpora, ja som to zistila v minulom tehu, mat mamicky s rovnako starymi detmi okolo seba je na nezaplatenie!

silvia0201
autor
4. nov 2011

@mishela ďakujem 😉

oktavia
4. nov 2011

tak baby, prvé sono za nami, srdiečko nám bije ako zvon, teraz zasa čakať až mesiac na kontrolu, veď to je neskutočne dlhá doba, či len mne sa to tak zdá :-

sisa.b
4. nov 2011

@blackswan75 ale zmestí, toho sa nebojím 😀 Lenže toto je verejné fórum a zrovna tu na MK mám s tým veľmi zlé skúsenosti 😒 Aj preto som tak dlho váhala, či prispievať, alebo vás budem ďalej len čítať.
Krásne bruško máš 😵 Ja som pribrala pri každom skoro 30 kíl a doktor ma ubezpečil, že ani teraz sa tomu nevyhnem 😖 Už nech je vonku 😀 Je nás tu veľmi veľa, to budú iné zážitky okolo termínov pôrodu 😀

daniwaugh
4. nov 2011

@sisa.b
ake zle skusenosti mas?

sisa.b
4. nov 2011

@daniwaugh nepovolaní pozorovatelia, ktorí potom zneužívali moje texty proti mne 😠

daniwaugh
4. nov 2011

@sisa.b
ake pekne od nich 🙂 nech si to len uziju. treba si dnes uz vseobecne davat pozor na vsetko a na vsetkych, ake smutne, ze?

mishela
4. nov 2011

baby co keby sme si zamkli temu a pisali tam len mi a nik iný nas potom nemoze ani citat mam podobne skusenosti a to ze nejaka holka pokradla fotky a vytvorila si nick akoze ma rodinu atd a zneuzivala to preto mam vsetko len pre priatelov a inak co vy na to?

bleelka
4. nov 2011

babule, nemate skusenost s crevnou chripkou v prvom trimestri? predsa len je to virus, i ked to trva 1-2 dni...teplota do 38 C, aky liek sa moze na znizenie teploty? Panadol?

bleelka
4. nov 2011

@mishela toto by slo keby sme tu uz boli kompletka, ale predpokladam, ze este sa nejake baby popridavaju...teda chceli by...

mishela
4. nov 2011

@bleelka tak este pockame nie 😀

bleelka
4. nov 2011

@mishela ja s uzamknutim na sukromnu absolutne suhlasim, uz v jednej takej som, ale pamatam si, ze este v polovici tehotenstva sa k nam pridalo zopar kociek a tesili sa, ze nasli temu, ale podla mna staci pockat este taky mesiac a mozme sukromnicit ;)

z.vrablova
4. nov 2011

suhlasim so sukromnou temou, ale tiez myslim, ze do konca 1. trimestra by sme mohli pockat za vsetkymi.

mishela
4. nov 2011

@bleelka ja som za kto chce nech sa prida a kto nie nemusi spehovat a pridat sa moze aj casom

majuska29
4. nov 2011

aj ja sa už teším na prvu fotku babatka. Ked som mala prve tehu, tak som tu fotku zo sona mala pripnutu na chladničke a teraz ju mam v albume našho fešáka

majuska29
4. nov 2011

Baby, tie ktore mate jedno a viac tehu za sebou, ako to riešite s dvíhanim drobca? Nie že by bol furt na rukách ale občas keď sme vonku, tak chce ísť na ruky že ho nožky bolia. My totiž už chodím len bez kočíka.

sisa.b
4. nov 2011

@daniwaugh bolo to veľmi nepríjemné.
Ale ako píšu dievčatá - je priskoro zamykať tému.

@majuska29 ja moju dvíham, má 18 kíl. Snažím sa čo najmenej, ale aj tak je to niekoľkokrát denne. Čo narobím 😒

daniwaugh
4. nov 2011

@majuska29
no moj ma okolo 15kil, zdvihnem ho len ked naozaj treba, ale nie ked vymysla. napr ked padne alebo ho daco boli alebo sa niekde potrebujem rychlejsie dostat :D

daniwaugh
4. nov 2011

@sisa.b
nuz tak zamkneme zachvilu a bude sukromne 🙂 dovtedy budeme musiet asi davat pozor 🙂
viem si predstavit, ze Ta to nepotesilo, bohvie co kde kto pouzil, ale hadam uz sa to tentoraz nezopakuje..

katus193
4. nov 2011

@daniwaugh moja teraz som ti to poslala mailom 😉 tak skus to urobit 🙂

daniwaugh
4. nov 2011

Kati dostala som tabulku a nie je nic lahsie nez do jpg ALE toto nie je na JEDNU :o) ale aspon dve :Dskusim to aj tak na jednu ale aby to bolo citaltelne. idem sa s tym hrat :P

katus193
4. nov 2011

baby inac ta sukromna je dobry napad, aj ja som v jednej kde sme super kocky a nemame ziadny problem a vieme ze to nemoze nikot okrem uzivateliek citat.Takze tiez s tym suhlasim 🙂 Inac skoro vsetky maju spravene skoro sukromne 😉

katus193
4. nov 2011

@daniwaugh moja ale mozu byt aj dve a aj viac, to nevadi a daj si ju do albumu a kto bude chciet tak si to vzdy pozrie 😉 no super ze to urobis lebo ja som na take veci antitalent 😀

mishela
4. nov 2011

a kedy sa mozme tesit na tabulku?