Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@blackswan75
krasne je ale!🙂
daniwaugh tak to je fajn,mať takú online kámošku s ktorou môžem písať,porovnávať,radiť sa a samozrejme tešiť 😵
@blackswan75 peknééé take male 😀
@silvia0201 super fotecka babatka 🙂
@mishela ďakujem 😉
tak baby, prvé sono za nami, srdiečko nám bije ako zvon, teraz zasa čakať až mesiac na kontrolu, veď to je neskutočne dlhá doba, či len mne sa to tak zdá :-
@blackswan75 ale zmestí, toho sa nebojím 😀 Lenže toto je verejné fórum a zrovna tu na MK mám s tým veľmi zlé skúsenosti 😒 Aj preto som tak dlho váhala, či prispievať, alebo vás budem ďalej len čítať.
Krásne bruško máš 😵 Ja som pribrala pri každom skoro 30 kíl a doktor ma ubezpečil, že ani teraz sa tomu nevyhnem 😖 Už nech je vonku 😀 Je nás tu veľmi veľa, to budú iné zážitky okolo termínov pôrodu 😀
baby co keby sme si zamkli temu a pisali tam len mi a nik iný nas potom nemoze ani citat mam podobne skusenosti a to ze nejaka holka pokradla fotky a vytvorila si nick akoze ma rodinu atd a zneuzivala to preto mam vsetko len pre priatelov a inak co vy na to?
babule, nemate skusenost s crevnou chripkou v prvom trimestri? predsa len je to virus, i ked to trva 1-2 dni...teplota do 38 C, aky liek sa moze na znizenie teploty? Panadol?
suhlasim so sukromnou temou, ale tiez myslim, ze do konca 1. trimestra by sme mohli pockat za vsetkymi.
aj ja sa už teším na prvu fotku babatka. Ked som mala prve tehu, tak som tu fotku zo sona mala pripnutu na chladničke a teraz ju mam v albume našho fešáka
Baby, tie ktore mate jedno a viac tehu za sebou, ako to riešite s dvíhanim drobca? Nie že by bol furt na rukách ale občas keď sme vonku, tak chce ísť na ruky že ho nožky bolia. My totiž už chodím len bez kočíka.
Kati dostala som tabulku a nie je nic lahsie nez do jpg ALE toto nie je na JEDNU :o) ale aspon dve :Dskusim to aj tak na jednu ale aby to bolo citaltelne. idem sa s tym hrat :P
baby inac ta sukromna je dobry napad, aj ja som v jednej kde sme super kocky a nemame ziadny problem a vieme ze to nemoze nikot okrem uzivateliek citat.Takze tiez s tym suhlasim 🙂 Inac skoro vsetky maju spravene skoro sukromne 😉
a kedy sa mozme tesit na tabulku?

Ahojte buduce mamičky 🙂
Ak dovolíte,sa k Vám pridám,doposial som vaše príspevky len čítala,čítala a čítala a porovnávala sa s vami . Tehotenstvo som odhalila velmi skoro,zvláštne bolo,že na základe, ničoho 🙂 žiaden prízak. Tak po zhliadnutí dvoch čiarok na tehotenskom teste nasledovala návšteva gynekológa,samozrejme bolo priskoro na potvrdenie tehotenstva.K lekarovi som mala prísť až o mesiac,to teda bola doba,ako rok 😉 Od kedy nastal ten den,som hrdou majitelkou tehotenskej knižky,a v nej mam zapísaný termín pôrodu 10.6.2012 aaalebo 1.6.2012 /podla velkosti plodu / takze termíny dva.No skôr sa priklánam tomu prvému,uvidíííme 🙂 Prvé odbery dopadli v poriadku,tak už sa len šetriť a tešiť sa na babatinko...