icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mirka35
4. nov 2011

@daniwaugh ja by som rada do tabulky 🙂 🙂 🙂

daniwaugh
4. nov 2011

@mirka35
tak sup sem s udajmi 🙂

lienocka23
4. nov 2011

Ahojte tehulky 🙂) Pekne ste sa rozpisali, dva dni som tu nebola, lebo unava ma vzdy po praci ulozila rovno do postele a teda mala som co citat 🙂 Niektorym tehulkam tisko v dobrom zavidim, ze uz maju za sebou UTZ a videli drobcov, ako si pekne plavaju a rastu, mate krasne fotecky. Buduci tyzden aj mna caka kontrola, tak snad sa uz aj my dockame fotecky 🙂
Brusko tiez uz pomaly zacina rast, akurat ma sefka stretla predvcerom v praci v kuchynke, bola som cerstvo po obede a uz sa ma aj pytala, ze v kolkom som tyzdni, ze uz mi je brusko vidiet. Maskovat uz davno nemusim, lebo v praci to vedeli pomaly od zaciatku ze sa nieco deje, kedze som trochu castejsie behala po lekaroch ako by som sama chcela, ale ze to az tak vidno 😀 A ked som im to uz oznamovala oficialne, tak mi povedali, ze nepotrebuju ziadne potvrdenie ani kopiu knizky.
A tiez som za sukromnu temu 😉

cacka
4. nov 2011

ahojte babulky, rada by som sa pridala k vám, som v 9tyzdni tehu 🙂 a chcem sa s vami podelit o radosti ale aj starosti. Deticky zatial nemam ziadne, ale verim ze vsetko dobre dopadne a budeme mat prve 🙂 ako ste na tom vy?

kaciatko215
4. nov 2011

@daniwaugh moje udaje kaciatko215 bydlisko:Guildford UK,nemocnica Guildford UK,meno pre dietatko Nina a Tomas/ mozno este bude zmena 😉 / a termin porodu zatial 5.6.2012 dakujeeeeem 🙂

blackswan75
4. nov 2011

ja suhlasim so sukromnou 🙂

ganatka
4. nov 2011

@bleelka ahojte ... aj ja som platila u dr. .. mna to vyšlo 90 eur ☹ ..tiež si myslím, že dosť.... no tiež sa mi nechce čakať... za forky chce ´dalších 10 ...

adulka165
4. nov 2011

som tu asi týždeň nebola a z 44 strany je tu 77 uf mám čo robiť aby som to stihla dočítať -ale rada sa s Vami delím o naše radosti a starosti 🙂 a aj ja chcem byť v tabulke 🙂 moje udaje 🙂 adulka165 bydlisko : F. Kráľa , Žarnovica, nemocnica Banská Štiavnica , meno pre dieťatko Ľubomír a dievčenské ešte nemáme vybraté, termín porodu 8.6.2010 Ďakujem 🙂

mirka35
4. nov 2011

@ganatka no pekne ...ja pri tehotenstve ked to nedopadlo slavne v juni.som do 9tyzdna bola 6krat na ultrazvuk a stale som platila cize120eur a potom som o babatko prisla ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ neviem ci by sa malo platit aj za ultrazvuk ktori si ja nevyziadam.......

ganatka
4. nov 2011

@mirka35 ja mám v tých 90tich... všetky vyšetrenia počas tehotenstva plus kontrolu po šestonedelí.... navyše budem platiť už len za fotky... takže som sa s tým zmierila 🙂 ...dúfam, že to tak bude

ganatka
4. nov 2011

@daniwaugh ak môžem doplním aj ja: bydlisko aj miesto porodu : BA, mená: Adelka, Alex , 25.6.2012...dakujem

mirka35
4. nov 2011

@ganatka tak to neje zle si myslim.... 🙂 🙂 🙂 🙂

soporova
4. nov 2011

@daniwaugh Ďakujem za zaradenie 🙂 doplnenie mám 27r., bydlisko Pribylina, rodiť budem v L. Mikuláši, ste super dievčatá, že si s tým dávate takú námahu, klobúk dole. 🙂

kaciatko215
4. nov 2011

@daniwaugh este som zabudla vek 31r 🙂 kujeeeem

z.vrablova
4. nov 2011

@mirka35 ... tak to znie velmi kruto ako tvoj dr. "zarobil" 120E a tebe napriek tomu ostala len neprijemna spomienka... ☹ Ja som zatial platila len raz 7E za utz a robil mi ho uz 3x... 1x na potvrdenie tehu, 2x na potvrdenie rastu+srdiecko a 3x som spinila, tak kontrolny... Na utz NT idem do sukr. centra na podrobnejsi ultrazvuk, tak tam budem platit 10E a este v 20tt za morfologicky sa plati tusim okolo 12E a to je vsetko...

mishela
5. nov 2011

ahojte kocky uz vas tu asi hodku docitavam co nemozem spinka a veeeeeelka pochvala za tabulku 😉
dalej ja tiez som zatial nic neplatila tak potom dam vediet,tiez sa mi to zda padle na hlavu platit za nieco co je lek. povinnost sila.brala by som to keby to bola sukromna klinika ale statny lekar to nie,
A co tak zamknut tabulku od 1 decembra?kto súhlasí?

zoozkha
5. nov 2011

Ahojte, rada by som sa k Vám pridala. 🙂 zajtra začínam 10tt, TP 10.06. Je to naše druhé dieťatko, doma už máme dvojročného Tobiáška. Býva mi zle vlastne celodenne, to som v prvom tehotenstve nemala. 😝 Bruško už pekne vykukuje, hlavne večer. Na kontrole som bola naposledy 6+5tt, ďalšia + odbery na NT screening ma čaká 14.11., neviem sa dočkať 😉 Pridávam fotku z poslednej kontroly, kde už krásne blikalo srdiečko a aj našeho oslávenca 😉 Krásny víkend všetkým

den22
5. nov 2011

ahojte baby, ja teraz chodim k sukromnemu doktorovi, ale podla mna nie je vobec drahy. Po zlych skusenostiach s predchadzajucim lekarom som sa rozhodla ku nemu chodit. za zapis som nic neplatila a platim u neho kazdy ultrazvuk 10 eur a fotka este neviem kolko vyjde, ale zato som vzdy objednana na presny cas a nikdy necakam... takze som spokojna...

den22
5. nov 2011

a inak aj ja som za sukromnu temu

den22
5. nov 2011

@zoozkha jeej krasneho synacika mate 🙂 tak to by sa vam teraz hodila mala princeznicka

zoozkha
5. nov 2011

@den22 ďakujeme za pochvalu 😉 no, popravde by som kľudne zostala doma aj naďalej obklopená chlapmi, vôbec by mi to nevadilo 😅 😀 i keď priebeh tehotenstva je zatiaľ iný.. uvidíme... 🙂

majuska29
5. nov 2011

ja sem nemam moc cas chodit, ale ked si najdem cas rada sem pridem a pocitam, ako ste na tom vy, co riesite a porovnavam sa a je to super, ja som takto bola aj ked som prve cakala

majuska29
5. nov 2011

@daniwaugh aj ja mna mozes pridat do tabulky, inak kolko nas tam uz je. super
takze vek 32r., byvam Bratislava, rodit v Ružinove, meno pre babo este nemame tucha

majuska29
5. nov 2011

@zoozkha krasne fotky, aj my sme mali taku grilandu ked mal 2r., ale aj torta je paradna

daniwaugh
5. nov 2011

@kaciatko215
Kati kedy mas ten idealny datum porodu? davam do tabulky :D

daniwaugh
5. nov 2011

Mamicky, ktore este chybaju v tabulke:
@silvia0201
@lucy125
@gwenni
@zuzi241
@zuzu4444
@barborka27
@nnikusska
@adulka165
@petuska123
@petra93
@meatfly
@katti77
@danuskap19
@monuska342
@tslnecnicka
@fidka79
@yasmin0001
@barborka1446
Mame vas, ze existujete, len ziadne udaje 🙂 Tak ak sa chcete pridat.. :o))
daktore som mozno aj nepostrela na fore, ked dali udaje, velmi sa ospravedlnujem

den22
5. nov 2011

@zoozkha ja to horim preto, lebo ja mam doma dvoch chlapov a straaasne by sme chceli dievcatko, nech si prejdem aj tymi copcekami a babikami a tak 🙂 ale v podstate mi to je jedno.

marianax
5. nov 2011

Ahojte kocky pisete tu o nejakej tabulke i ja tam chcem byt 🙂 moje udaje su marianax som priblizne v 6tt a je to uz piate tehotenstvo 🙂 viem asi ste dost prekvapene a verte ze ja som sa sama z toho este stale nespametala....najstarsi je syn bude mat 14, dcera 12, dalsia dcera bude mat v decembri 9 a najmensia kocka bude mat v januari 5rockov. Aj napriek tomu ze sme sa chranili sa to stalo ale je to tu a ked mi prejdu nevolnosti ktore mam vlastne cely den tak to dufam budem vnimat pozitivnejsie 🙂 no uz som si pozrela tu tabulku tak este doplnim ze mam 33rokov a byvam vo Svidniku teda zatial lebo musime najst nieco vecsie a termin mam zatial na 20.6.2012.

silvia0201
autor
5. nov 2011

@daniwaugh aké údaje ti to treba?

barborka1446
5. nov 2011

@daniwaugh Danielka, u mna chyba len KE a KE 😉 😀 Dakujem 😎