Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@barborka27 ahoj.. ja som z Petrzalky.. a tiez chodim k Dr. do Ruzinova.. 😉
@blackswan75
a sme akurát v rovnakom týždni 🙂 Tak nech sa našim drobcom darí 🙂
baby este ma napadlo , ze do ktoreho tyzdna mozem spat na bruchu , resp. neublizim tym nejako babatku uz na zaciatku ? 😒 snazim sa spat naboku ale stava sa mi ze sa rano zobudim na bruchu ...
@barborka27 asi koncom novembra viac sa dozviem v utorok 8.11 idem k midwife
@kaciatko215 ahoj 🙂 ja len tolko ze ja som rodila v UK takze viem co ta caka 😝 drzim palce
inac kocky som tu dlho nebola sorry, popri mojej bambulke nemam cas 😝 ale aspon vas citam ze co nove 😉 vitam tu nove tehulky ale nas je
@sophina este si tak odrodit v rovnakej porodnici 🙂)) 😉 😉 😀 veru, nech mame stastne a bezproblemove tehulkovanie 😉 😉
@blackswan75
No ja asi na Antolskej 🙂
@sophina ja tiez 😀 😀 😀 zatial je to moja predstava po tom co som si vsetko precitala a pocula, jedna znama rodila prve na Antolskej a myslela si ked cakala druhe ze Kramare budu lepsie, ale prehlasila Kramare nikdy viac. ze Antolska omnoho lepsia, tak zatial preferujem Antolsku, ja som moje dcerky rodila v P.Biskupiciach ked este tam fungovala porodnica, bolo to take rodinne, a starali sa.. zial hromadne rusenie pokazilo co sa dalo, teraz to vyzera tak ze tie 3 Bratislavke porodnice + 1 sukromna Koch nestihaju, a na Kocha kazda mamicka nema tam ta vide porod na cca 1500€ to si radsej zaplatim nadstandard a zazmluvnim porodnika a este mi ostanu peniaze.. 😉 😉
@blackswan75
No tak sa teším na stretnutie 🙂)) Ja chodím teraz do ProSannusu. Prvu dcerku som rodila v Ruzinove, ale vyvolavali mi porod, a nemuseli, a zlomili mi mostik ... takze Ruzinov, nie dakujem (akurat cest vynimke MUDr. Kozolkovej - je svojska, ale skvela)... a Antolska preto, lebo to mame blizko 🙂 na Kramare by som nesla .
@sophina mostik? aky mostik? zubny? to sa im ako podarilo?
@blackswan75
Nie, hrudny ... ako mi tlacili ma brucho , ak odrazu RUP a mostik zlomeny .. mam to zle samozrejme zrastene, lebo to sa neda s tym nic urobit, akurat to strasne bolelo pri kojeni ... ale co my maminy nevydrzime, ze ano 😀
@sophina no teda to je hrozne citat a nie to este prezit,, si neskutocna ako si to vydrzala.. verim ze teraz si to uz nezopakujes 😉 😉
@blackswan75
Uplne v pohode ... zasivanie bolo horsie :D :D :D
Ale jasne, ze teraz to uz bude DUFAM ok 🙂
@daniwaugh aj ja chcem byt v tabulke
moja: Monuska342
vek : 20
termin: 18.6.2012
co to bude: nevieme
meno pre babatko:dievcatko Sofia chlapcek este nevieme
@daniwaugh uz sa velmi tesime na vysledok 😀
@kaciatko215
Uz je to tam prosim pekne 🙂
@daniwaugh , @katus193 ĎAKUJEM za tabuľku 😉 A koľko veľa nás je... to bude júnových škrekľúňov 😀
Ja som sa tu neukázala len 5 dní a neviem vás dočítať, tak ste sa rozpísali...Ak budete robiť súkromnú skupinu nezabudnite na mňa, prosím. Nové budúce mamičky srdečne vítam medzi nami 🙂
Chcem sa pochváliť: za týždeň som pribrala 1,5kg, prsia mám ako herečka, bruško už vykukuje a vôbec mi nie je zlé, len sa bojím či celé tehotenstvo neprespím 😀 😀 😀
@daniwaugh krasne tabulka super dakujeme si sikulka 🙂
@alenka.k
@kaciatko215
@mirka35
dakujeme dievcence ;) este sa trosku bude updatovat, mame nove udaje stale, ale tak no :D dobra spolupraca s Katkou 🙂
idem uz hajat, dnes som mrrrrtvaaaaaaa :D tesim sa na vas vsetky zajtra 🤐
ja uz idem tiez off dobru noc a sladke snicky papa 🙂
aj ja chcem byt v tabulke 🙂
Moje udaje:
meno:Lenka
vek:26
termin:1.6.2012
co to bude:zatial nevieme
meno:zatial nevieme 🙂
Dakujem
Ďakujem 😀 Dúfam, že sa do ich zmestíš, už sa vám to kráti 😉 Teraz rozmýšľam nad mojimi, či sa dočkajú premiéry, už štvrtý mesiac sú zavesené na skriny... budúci týždeň budeme múdrejši 😉 Ako tlak, lepšie?
@genialna a kde byvas?.....nemusis mi pisat ulicu 🙂 ,staci cast v ktorej byvas.....ja som hned na zaciatku Petrzalky pri Renaulte.....a ako sa vola tvoj dr?Moj je Spanka,alebo tak nejak 🙂
@barborka27 tak ja byvam skoro na konci.. 🙂 ako je pekaren, resp. konecna 93-ky 🙂 Dr. sa vola Redecha.. On robi v nemocnici, nie v poliklinike.. Ten Spanka robi kde?? ..tiez v nemocnici ci v poliklinike?

@gwenni veru je to smutne ze je to tu tak ako to je ale klop klop zatial ma nic netrapi a uz sa neviem dockat kedy uvidim moje male drobatko na ultrazvuku