Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@kaciatko215
no tak sak uvidite 🙂 ja len ze toto tehotenstvo mam uplne ine nez prve, teraz mi byvalo zle, slane lubim atd, ale stale to nic neznamena, lebo kazde je ine a pohlavie nerozhoduje, ako Ti bude 🙂 skoda :D rada by som vedela uz teraz, ale muz mi zakazal :D som chcela ist do Genetonu a zaplatit 70e za zistenie pohlavia v 10tt :D povedal ze mam pockat do 20tt a tych 70e minut na vecicky pre babatko :D achjooooooooooooooo
@lienocka23 ale asi tam nebudes dlho ked musis ist na kontolu ?No ved aj ja tebe budem drzat palce.A sestra ma mat kedy termin?Ci tam idete az po porode?
hurááááá už nas je 60 😀
baby je tu niektora ktorej dali v siedmom tyz.tehu knizku?
@katus193
dakujem Kati 🙂 samozrejme naradsej by som bola dievcatku, ale uz to nebudem brat tak tragicky jak naposledy 🙂 ked bude zasa chlapcek, tak skusime aj tretie.. haha
no dneska sme mali tu konverzaciu a ja a pani Trpezlivost sme nepriatelky na zivot a na smrt, ako ste si mohli vsimnut 🙂 tak sa asi zblaznim alebo tam pojdem potajme, lenze 70e z mojich paradnych 190 (a z toho platim ziv. poistku mne a synovi 18+25, telefonny ucet 25-to som mala este pred minulym tehu a zmluva na tri roky!!, dalej 50dnp..cize mi ostane presne tych 70 haha) no uvidime, urcite by sa nepotesil, keby som to na tajnasa :D ale ked ja nenavidim cakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!
@lenkajankova hmmmm a odkial si? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 pomozeme 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@katus193 Odlietame az na konci novembra a len na tyzden. To staci. Manzel bude slamenny vdovec, tas som zvedava, ako to bude vyzerat kym nebudem doma. Segrusa mala dva terminy jeden Irsky a to ma uz za sebou, ten bol 31 a dalsi ma Slovensky a ten ma 8.11 a pravdepodobne ten aj bude, lebo este je s bruskom 🙂
@mishela mne v 6+1 😉
ahojte aj ja by som sa rada pridala čakáme druhé bábätko 30. júna takže presne koniec mesiaca 🙂
@medulienka43
tak vitaj medzi nami 🙂
@mishela
no nie 7 ale v 8mom 🙂 ale to som isla neplanovane,tak mi ju rovno aj dal :P
@mirka35
z dalekych Kosic :D
@daniwaugh ďakujem 🙂
@medulienka43
a ako sa mame a citime?🙂
@genialna tehu modu v H&M sustredili iba do eurovea, takze som bola tam 🙂 a maju teraz aj zlavy na tehu bundy ale nemali moje cislo ja som trosku uz vacsia a este budem tak som si ju nechcela kupit taku akurat 😀 😀 😀
vitam novu tehulku 🙂
@daniwaugh musím uznať, že toto tehonstvo je zatial úplne iné ako pri synčekovi, býva mi teda často zle a jedlo ani neviem či jem alebo nie, kávu nemôžem ani cítiť v miestnosti, no pevne verím že sa to čoskoro zmení, ale inak sa to dá v pohodičke zvládnuť 🙂
@medulienka43
no ja som mala to iste, pri synovi som ani nevedela ze som tehu, a teraz mi byvalo zle (nastastie len tyzden), a mam chut na opacne veci. ale neodvazim sa dufat ze by to bola moja vytuzena princeznicka 🙂 kopu bab poznam, co mali rozne tehotenstva a rovnake pohlavie a opacne zasa uplne identicke tehu a ine pohlavia, takze neverim ja uz nicomu :D
@daniwaugh my by sme tiež velmi radi malú princezničku 🙂 , ale tiež radšej na to ani nemyslím aby som nezakríkla, mňa to chytilo tento týždeň, to bola katastrofa, dnes mi bolo po dlhšom čase lepšie tak dúfam, že to pomaly ustúpi je ťažké sa starať o nášho drobca ked mi je zle, našťastie nie je velmi náročný, 🙂
@daniwaugh no ja by som uz tiez rada vedela ze co to bude a dufam,ze sa nam maly zazrak ukaze na ultrazvuku a chcela by som si aj na 3D scan na slovensko ale to ked som zahlasila drahemu tak len oci prevratil ale aj tak pojdem aj keby tanky padali lebo potom sa az do porodu na slovensko nedostanem az po porode by som chcela ist s malym domkov na par tyzdnov
@daniwaugh naši manželia sú asi na rovnakej vlnovej dĺžke 😀 😀 😀 ja by som to tiež chcela vedieť, nakoľko mám už 2 chlapov doma a pri druhom mi každý vravel, že dievčatko... potom som sa normálne rozplakala keď mi na utz povedal, že chalan, dnes sa za to veľmi hanbím, teraz je to môj anjelik a nedala by som si ho ani za svet, rada by som sa tomu ,,drobnému,, sklamaniu vyhla nakoľko toto plánované tehotenstvo nebolo, o to by to bola väčšia radosť keby bolo dievčatko, ale chápem, že hovorím škaredo, hlavne aby bolo zdravé, ale keď ja by som sa taaak rada zahrala s bábikami a tak, ja o traktoroch nemám ani šajnu a drobci sa na mne náležite bavia, uvidíme či manžela ukecáme lebo do januára je taaaak hrozne ďaleko, ale zasa za 70€ kúpim kolísku po ktorej túžim a nikdy na ňu nejak nezostali peniažky 🙂
@lenkajankova ja som rodacka s Po ked pojdem k mame zaskocim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak ja chcem mať konečne aspoň raz prekvapenie pri pôrode 😵 Pri dvoch dcérach a jednom synovi mi je to celkom jedno, ale MM by chcel určite syna. Tak nech je podľa jeho želania 😀 Ale zisťovať to nebudem určite, teda ak ma MM nedotlačí, lebo už teraz sa kvôli tomu vadíme 😅
A tehotenstvo mám každé iné. Dokonca na mňa ani tie babské povedačky, že dievka berie krásu, neplatia. Mala som to presne naopak.
Dievčatá, aj vám vyšlo to zisťovanie pohlavia podľa krvi alebo toho čínskeho kalendára? Mne vyšli v oboch všetci traja, akurát toto mi vychádza v jednom dievka v druhom chalan 😀 Druhé sa tam už hádam neobjaví, že by boli obaja
@sisa.b
Ešte je na nejakom českom webe výpočet pohlavia podľa grafu 🙂
http://mimino.kvalitne.cz/
tak sa môžeme triafať do tipov ďalej :D ... hlavne nech sme zdravé a naše deti tiež 🙂

@daniwaugh no tak to by som mala tiez zvladnut 🙂 len som zvedava co mi povie dr ale tak snad povolí ked mu poviem ze sa citim dobre.Nas bude este jedna cesta cakat asi koncom aprila , potom budem tvrdnut uz len tu, tak by som chcela byt doma, no neda sa to ☹