Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
pre zaujem ja som zase nar.21.juna 1983 😅
@danka.chomka no ty si nas poklad 😉
@danka.chomka hm no este keby som vedela po anglicky 😀 😀 😀 😀
no mne to vychadza skoro tak ako mam rokov ked som dobre pochopila 😅
baby tak mne vysiel chalan teraz 😒 to je dobre mozem si vybrat ci graf alebo lun.kalendar 😅
@petuska123 do prveho riadku das datum narodenia a do druheho datum pravdepodobneho pocatia 😉 a potom ti vypise vedla Virtual Lunar Age takym ciernym silnym pismom tvoj vek. 😉
no serem na to pockam si na ultrazvuk ja si matikou nebudem trapit mozocek 😀 😀 😀 😀
@petuska123 datum narodenia
😀 podľa čínskej tabulky aj podľa lunárneho aj podľa normálneho veku mám mať doma 2 dievčatá a mám chalanov, teraz by to mal byť chlapec tak dúfam, že opäť sa zmýlili a podľa krvi mám mať 2 chlapcov aj mám a teraz má byť znova🙂 ale sranda na počítanie, škoda toho genetonu, mohli dať cenu na polovicu a veľa mamičiek by si isto dala zistiť, no čo už nám zostáva buď vysoliť 70€ alebo si pekne do konca januára príp. februára počkať🙂
@cleo55
@petuska123
uz som myslela, ze to tehotenstvo ma obralo o IQ, ale odlahlo mi, ze nas je viac. ked to raz niekto blbo napise, tak nemusia to vsetci hned pochopit.. a to som to citala uz aspon 6x dokola.... a nic 😀
no vyslo ze chlapec
@katti77 18.12.1985 😝
ale ja zase nechapem, ze tam v tej mama pisali, ze mate pripocitat este 1 rok a v tom lunarnom to nepripocitava tak som jelen 😀
@petuska123 27 rokov
baby vy ste ma tak nakazili ze asi si kupim tento test nie je az tak drahy ci.....?
http://www.womansecret.sk/Test-na-urcenie-pohla...
no ja by som to chcela strasne uz teraz vediet ale takym to grafom a tak neverim, je to podla mna blbost, nic ine neostava len cakat kym sa neukaze v mojom pripade pipis na sone 😀
a podla krvi to ako zistujete?
Dievčatá podľa mňa sú tie tabulky také presné ako ,,točenie prsteňom,, však nikto nevie ako prebehla ovulka vždy je 50% šanca, že sa trafia 🙂 na to testovanie geneton, sú perfektné ohlasy, ale 70€ zaplatiť a byť doma s dvoma drobcami na rodičovskej je momentálne ozaj riadna cifra, keď si vezmem čo všetko za to môžem babulke nakúpiť, to ma presvedčil manžel, ale myslím že má obrovskú pravdu, povedal mi že aj tak je to jedno, síce to budeme vedieť o 2 mesiace skôr, ale zmeniť to nezmeníme, a za tie prachy si môžme spraviť pekný výlet s drobcami🙂

zienky ja som z apriloviek, tiez sme riesili lunarny kalendar a lunarny vek. tu mate skvelu pomocku rychlu na vypocet lunarneho veku v dobe pocatia http://www.chinagold.com/lunarage.htm