Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@katti77 ale nemáš začo ďakovať... aj doktor je len človek a nemusí mať svoj deň, môj tiež povedal, že nemôžem byť tehotná až kým drobca neuvidel na ultrazvuku, potom má poslal domov, že mám prísť o 10dní a druhýkrát už to bolo iné... všetko bude dobré, uvidíš 😉 a na to vyšetrenie sa objednaj, veď ak ti to urobí tvoj lekár v ambulancií, tam tamto jednoducho zrušíš... držkaj sa 🙂
@tisim
No ja síce navraciam, ale je mi strašne zle ... dnes keď som išla ráno od dcérky zo školy domov, som musela 3x vystúpiť, čo som už myslela, že sa vyblinkujem 😒 nešla som ani do práce ☹ čo mi je na vracanie, ale von to nejde 😖 ... pri prvom tehulkovaní (síce je to už 10rokov) mi nič nebolo ... a teraz toto .... a mám na sebe prvé kilo 😀
baby mne vsade vychadzaju chlapci 😀 😀 😀 ale citim ze to bude mala bublinka 😀
mne všade dievčatko 😀
ahojte, Dnes som bola u doktora dal mi uz knizku 😀 a koncom mesiaca zase na poradnu a objedna ma na sono. Dal mi na nevolnosti Torecan, ze to jedine mi zabere, ale tak budem to brat co najmenej, ale uz chudnem a neda sa tak existovat. Inak mi pomaha aj Pepsicola. Mne znama hovorila ze ten zazvor dost zakazuju tehotnym zenam. Drzte sa. 🙂
Babule mám otázku....chodia s vami na ultrazvuky aj manželia/partneri...lebo ja by som chcela aby ten môj išiel som mnou a videl aj som sa lekárky na to pýtala a povedala, že môže prísť, no či to nie je také trápne....máte s tým skúsenosť...?
@didlinka3368 ahoj s kamoskou stale chodil manzel so mnou bohuzial nie zatim ,ale bola by som rada keby siel...vobec to neje trapne je to mileeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂
Aj mne sa ro veľmi páči, ak chodí párik spolu....len zatiaľ som sa s tým nestretla, tak uvidím ako sa zajtra rozhodneme a či manžel nazbiera odvahu vojť do ordinácie 🙂 ... chlapi ... 🙂
@didlinka3368 v prvom tehotenstve so mnou priatel chodil na kazdy USG...aj teraz to tak bude a vobec to nie je zvlastne,ale super 🙂 a ak proti tomu nema dr.nic,tak kde je problem 🙂
on to zvladne 🙂
a keby som sa mala riadiť podľa našej váhy,ktorú máme v prací,tak za posledné tri týždne mám na sebe o 6kíl viac 🙂 čiže kašlem na to 🙂
@didlinka3368 so mnou manzel chodil pri prvom tehotenstve na usg a teraz bude chodit tiez. Pri prvom sme mali problemy a bolo super, ze bol pri mne, ked mi oznamovali neprijemne veci a rovnako sme sa spolu tesili z nasho drobceka, ked sme ho videli 😉
Inak dnes mam za sebou dalsie usg, srdiecko este nebije, ale vraj je to v poriadku, ale od minula drobcek narostol, takze o dva tyzdne znova, to cakanie ma ubija ☹ Znovu som zacala trosku spinit, tak mi lekarka zvysila davkovanie liekov.
A k tym vasim tabulkam pohlavia, mne pri malom vychadzalo dievcatko, a mame chlapca, ktoreho som velmi chcela a teraz som si manzelovi dala poziadavku, ze chcem dievcatko, ale je to uplne jedno, hlavne aby boli nase deturence zdrave 😉
ahojte... tak práve som použila všetky tabuľky na výpočet pohlavia, ktoré ste tu uviedli (ĎAkujem) ...a vyšlo mi dievčatko....jupíííííííí ....hlavne nech sme zdraví 🙂)), ale som sa pobavila
@didlinka3368 aj my stale chodime na poradne spolu.. Pri malej chodil so mnou aj na kazdy ultrazvuk, ale zacal az vtedy, ked bolo babatko vacsie a robil mi ho Dr. po brusku, nie ten vaginalny.. Na ten by som ho ani nevolala.. Mne samej by to bolo neprijemne..
Neviem teda o tom, ze na tom vaginalnom by nejaky otecko bol, ale na tom po brusku oteckovia bezne chodia.. Aspon u mojho Dr.. 😉
Ahojte dievcata, sice patrim k aprilovkam, ale ked som zbadala tuto temu, tak ma to zarazilo, ze uz su tu aj junovcata 🙂 Chcem Vas vsetky pozdravit a popriat Vam vela zdravia, obzvlast si davajte pozor teraz v chripkovom obdobi, aby ste nechytili chripku ako ja.
Citam tiez, ze Vam je zle.....fuuuuuu, ked si na to spomeniem. Vracala som do 16. tyzdna, ale dalo sa to zvladnut. Myslite na to, ze to coskoro prejde. Mne zazvorovy caj nepomahal, kazda jedna pridete na to, po com Vam je lepsie a po com horsie. Mne robili zle kysle veci, ovocie, dzusy a pod.
Tak este raz vela stastia......straaaaaaasne rychlo to uteka, tak si to uzivajte 😉
@didlinka3368 jasné, že mažela beriem vždy so sebou 🙂 a vôbec to nie je trápne ani nijako zvláštne.. veď kto ma pozná lepšie ako on? 😉 keď sme boli na potvrdenie tehotenstva, tak musel ísť samozrejme so mnou dnu a véééľmi sa tešil keď nám to doktor potvrdil.. dokonca si sám pýtal aj fotku zo sona, aj keď na nej nebolo skoro nič vidno, ale aspoň budeme mať spomienku na maličkú čiernu machuľku zo štvrtého týždňa 🙂 a samozrejme manžel musí byť aj pri pôrode.. on má síce slabší žalúdok, ale keď to zvládnem ja tak musí aj on 😀
A čo sa týka tých nevoľností, mne býva tiež všelijako.. zatiaľ nezvraciam, ale žalúdok mám ako na vode, už dávno som sa schuti nenajedla, pretože ani netuším čo by som zjedla.. od včera som mala strašnú chuť na praženicu, tak som si ju ráno spravila a po prvom súste skončila v koši ☹ už by som chcela dostať chuť na niečo dobré a mať z toho jedla aj pôžitok 🙂 ale tak nesťažujem sa, mnohé z vás sú na tom oveľa horšie, tak dúfam, že nám to už čoskoro prejde a budeme sa už len tešiť a užívať si to..
Zajtra poobede idem aj ja na kontrolu, tak som veeeeľmi zvedavá ako to dopadne. Držte nám palčeky, aby bolo všetko v tom najlepšom poriadku 😎 a dúfam, že už uvidíme aj srdiečko a budeme pekne veľkííí 🙂
ahojte kocky, prave sme sa vratili z restiky, boli sme vsetci traja na pizzu, teda styria ak ratam aj male v brusku 😉 dovolili sme si risknut a zatazit trosku nase zaludky po tej crevnej viroze, tak snad to zvladnu a stravia 🙂
s tym cinskym urcovanim pohlavia je to podla mna hlupost, podla toho sme mali mat prveho chlapca a mame dievca, takze ja tomu neverim... zas mi vychadza dievca, tak ak je to u mna naopak, tak bude chlapec 😀 ale hlavne nech je a je zdrave to babo v brusku, po vcerajsich obavach sa potesim hocijakemu pohlaviu... inak je mi super, bazalka dnes zas 37 C, tak som sa potesila, ze aspon nejaky tehu priznak mi zostal... i ked brucho mam uz riadne...
aj somnou muz chodil vzdy ked sa dalo 🙂 podlamna je to kraaaaaaaaaaaaaaaaaasne 🙂
@anabelleee dakujeme pekne, a vsimla som si, ze su uz aj julove kocky 🙂 a aj ty sa drz a vsetko dobreee
so mnou muz nechodi, lekar si to nezela, len na ten velky v 20tt dovoli partnerovi ist... neviem preco 😒 asi sa ich hambi 😀
@cleo55 ja tomu tiez nerozumiem ale ja to pripisujem tehu demencii 😀
@petuska123 ahoj. nemusíš čakať do 20tt, aby si zistila, čo čakáš. sú na trhu testy, také isté ako tehu, ktoré ti ukážu z moču, čo čakáš. dá sa objednať cez net a stojí 33eur. dneska som si to našla a ešte sa dá zistiť pohlavie z krvi a povedia čo čakáš,ale toto neviem čo stojí a ani kde to robia. toto som ešte nehľadala 😅

@soporova tak v tom mas absolutnu pravdu je to tak 🙂 😉