Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lienocka23
je to cele nezmysel, moj svagor je gynekolog a z mocu sa pohlavie dietata zistit NEDA.
Ahojte kočky, ozývam sa po ťažkom víkende, kedy som záchodovej mise porozprávala všetky tajnosti 😉 Chvalabohu dnes je obrat o 180 stupňov. Už nevracia, ale ten pocit žalúdka na vode ostal. Dostala som však žravú náladu, chytala ma chuť na všetko možné a konečne po 3 týždňoch som jedla sladké 😀 😀 😀 Dúfam, že mi to vydrží čo najdlhšie, keďže ma vo štvrtok čakajú skúšky na vodičský. Poctivo sa učím testy, tak snáď jazdu zvládnem bez toho, aby som musela hľadať nejaké vhodné miestečko na obsah môjho žalúdka 😉
@daniwaugh ja si tiez radsej pockam na potvrdenie od lekarov, zase az tak velmi to vediet nepotrebujeme, skutocne nech je hlavne drobec zdravucky. A tiez by som za to tie peniaze nedala, ale ked sestra velmi chcela, tak sme jej ho kupili 🙂
@lienocka23
no ja to chapem, ale je to proste nezmysel, ked to raz nie je mozne tak to nie je mozne 🙂
@daniwaugh 😀
@lienocka23
a daktore zeny to potesi, tak nech! 🙂 a daktore tomu budu verit a ked im vyjde to iste pohlavie tak povedia ze to funguje :D
ja stale spekulujem ci ist do toho genetonu, ale 70e je mrteee 🙂
baby uz kaslite na to nerieste to nechajte sa prekvapit pockajte este 2mesiace a bude to jasne na sone teste sa z tehotenstva aj tak to nezmenite nech je co chce len nech to je zdrave
@lienocka23 ja tiez nie ,som happy ze mam maly zazrak v brusku a vobec to neriesim kukla som tabulky a grafy z nudy a to je vsetko len nech je cele tehu ok
@mishela staré babky hovoria aj, že dievčatá krásu berú a chlapci pridávajú a ja som to mala presne naopak. Pri synovi som bola ako pravá tínedžerka a pri dcére bezchybná pleť. V oboch prípadoch mi podľa pleti ľudia hádali presne opačné pohlavie, než som čakala. Takže ja neverím ani babským povedačkám 😀
Ešte som chcela k téme pôrodu - bez oblbovákov som rodila všetky tri deti a všetky mali žltačku. Takže na to by som sa tiež nespoliehala.
@mishela dobre, takže podľa mojej teórie, keďže som teraz škaredá ako noc, mal by to byť chlapček 😀 Som zvedavá, čo za pár mesiacov vytlačím 😵
Inak toto dieťa mi príde akési rozmaznané už teraz 😀 Začínam mať podozrenie, že ma núti zdravšie žiť. Ako bývalej fajčiarke mi je ohromne zle aj len keď cítim MM po návšteve balkóna 😝 Zjedla som knedlo, vepřo,... bolo mi zle niekoľko hodín, zjedla som vysmažený syr - to isté, ani vajíčka so šunkou sa mu nepáčia. Ale ovocia môžem zjesť na kilá a nič. Zeleninu tak isto 😅 Z toho mi nie je ani ťažko, ani mi žalúdok nepláva.... len musím isť spať, lebo po polke uhorky, troch karotkách a jednej rajčine budem o chvíľu hladná 😀 😝
Dobrú noc dievčatá 🙂

Aj ja patrím k tým šťastným maminkám o otehotneli na 1x v oboch prípadoch, a keďže sa nám ,,šmyklo,, aj na 3. krát to asi bolo hneď a to mi 2 týždne predtým ako som zistila, že som teraz tehotná doky povedal, že mám byť rada, že som stihla 2 deti, lebo teraz by to bol problém / operovali mi štítnu a odvtedy nastal v mojom tele chaos/ takkže som zvedavá ako to vysvetlí keď pôjdem na kontrolu a popritom všetkom patrím k ozaj xxl tehulkám, ale zatiaľ sa mi kilečká našťastie vyhýbajú len neviem dokedy 🙂 trošku sa obávam, aby bolo mimi ok, tak dúfam že zajtra testy z krvi budú ok.
a ináč baby chodíte niektorá ešte na zumbu? doky povedal, že môžem, len opatrnejšie mám cvičiť , pri mojich dvoch čertíkoch to je jediná forma relaxu 😉