Júnovky 2015
Mile buduce mamicky,
Ak ste prave zistili, ze ste tehu tak sup sup sem 🙂 🙂 .
Tesim sa na Vas, verim, ze sa nas tu najde hodna kopka 😉
Ahojte.. Ak mozem tak by som k vam aj ja rada isla..;) termin mam 1.6.😊
ahojte, prosim pridat do skupiny. termin mam 23.6. dakujem
Ahojik,tiez by som poprosila pridat do skupiny,termin 6.6. 🙂
junovka🙂
@arizona ahojte mozem poprosit pridat , termin mam v 10.06 🙂
@arizona prosim aj ja pridanie do skupiny, termin mam 04.06. Dakujem 🙂
Ahojte kočky,
máte nejaký tip, kde za lacno kúpiť jednorazové Pampersky newborn (vel. 1) a koľko ich tak treba do pôrodnice napr.?
Ahojte dievcata, aj ja by som poprosila o pridanie do skupiny, termin mame 22.6. Dakujem 🙂
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 9,- Eur.
prosím pridať do skupiny
mohla by som poprosit pridat??
môžem poprosiť o chvíľku vášho času s vyplnením dotazníka, venujúcemu sa téme alternatívnych spôsobov vedenia pôrodu, pre potreby bakalárskej práce? http://www.survio.com/survey/d/D8N6R2U6X5E1X4L0A .....ďakujem vopred 🙂
Ahojte; mohla by som poprosiť o pridanie 😊😊😊 termín 7.6.
mam termin 8.6, mozete ma prosim pridat?
Ahojte hladala som sukromnu skupinu junovky 2015 uz som ziadala o clenstvo ale nezobrazuje s ami zatial, mozte mi poradit baby? chcela by som sa aj ja pozhovarat s mamickami cakatelkami ktore maju rovnaky termin ako ja v juni 🙂 dakujem
aha no asi to bude problem, idem si to tam doplnit
Preco uz som.nie nase male junovcata stale som to citala a porovnavala si termin 😉 ci sa ta tema zrusila ci?ak nie.prosim znova o pridanie
Niečo pre budúce mamičky - tehuľky🙂 www.tehulka.webnode.sk
Aj ja poprosim pridat, termin mame 15. Juna
prosim o pridanie do skupiny,termín som mala začiatkom júla, teraz 29.6.Ďakujem 🙂
Ahojte, mozem aj ja poprosit o pridanie?
Aj ja prosim o pridanie do sukromnej, termin mam zacietkom jula, ale kexze idem planovanym cisarskym, tak zrejme uz koncom juna. Dakujem.
ahojte..prosim o pridanie do skupiny..ak uz nie je neskoro...termin mam 18.6...dakujem
maminy z Košíc...hľadám 1-2 ktorým sa už narodilo dieťaťko, alebo o niekoľko dní sa narodí a chcela by newborn fotečky. ponúkam zdarma...kontaktujte ma do IP 🙂
Ahojte, mohli by ste ma pridať do skupiny Junovky 2015? 🙂
@lienka2015 ahoj, ked si vyplnis datum narodenia babatka, automaticky ta priradi do skupiny Junovky 2015 😉

Ahojte, pridajte ma prosim do skupiny, termin 30.6.,dik