Júnovky 2020
Keďže som túto skupinku ešte nenašla,tak zakladám novú,pre všetky tehuľky s termínom pôrodu jún 2020 🙂
hojte baby mám na predaj kvalitné značkové oblečenie po dcérke, narodila sa v máji 2019 a myslím že Vám sa bude hodiť, všetko sú to krásne nepoškodené, niektoré len oprate vecičky, ak by ste mali záujem môžem popridavat foto aj s cenami.
Napíšte komentáre ak mate záujem a ja to sem nahadzem😊😘
Ahojte kocky pridavam sa k vam. Pozerala som aj tu inu spominanu skupinu junovky 2020 ale nic mi nenaslo.
Ahojte pripájam sa.
Kocky mam bolesti v podbruaku iba na jednej strane som v 10 tt je to normal ? Ako asi ano ale do istoty sa pytam ci mate to aj vy vraj by sa maternica mala roztahovat
ahojte žienky.. Mam problém. Som v 15tt a práve včera ma začala lámať chrípka alebo niečo také.. (bolesť hrdla pri rozprávaní a prehltaní, bolesť hlavy, nechuť a slabosť) v lekárni mi dali tabl. na cmulanie septilen. Inak neviem co robiť, cítim sa hrozne, hlavne to hrdlo je najhoršie. Nejaké babské recepty? Dakujem
ahojte aj ja sa pripajam
@luciferr17 ano ja som v 12 tt tiez obcas nieco citim
Uz niekto bol na sriningu? Hovoria uz pohlavie ci skoro este?
Ahojte je tu niekto z Brezna? 🙋♀️😉
Ahojte kocky. Prosim citila uz niektora z vas aspon malicky pohyb babatka?
@mucinka5512 pri prvom dietatku kotre sa narodilo17.7.2017 som citila prve pohyby az nuekedy koncom februara ale silne teraz cakam druhe termin je zatial 18.7.2020 a pohyb uz som citila nie take silne ale ano
@anaj44 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 ... som trochu vystrasena lebo ja som.este absolutne nic necitila
Pripájam sa. Je tu niekto z BA? Už ste rozmýšľali nad pôrodnicou?
@mucinka5512 ja som 17+0 a ešte nič (prvé tehotenstvo). myslím, že je to stále v norme
@salonka22 dnes som 18+0 🙂 .. tak snad coskoro
@mucinka5512 dnes aj ja presne 18
@mucinka5512 dr sa isto pyta na prehliadke ak bh bol to nejaky problem tak by zareagoval a na nete som citala ze citit to moze byt az od 18 m cize kazdu chvilku moznono tyzden prvy krat som ucitila ked som prisla z jedalni do kancelarii a sadla si a teraz tiez casto po obede
@anettusk a uz ti dr. povedal pohlavie?
@mucinka5512 nie ešte nie stále bolo otocene zle ale 17.1 ideme ku grochalovi do Martina tak verím že nám prezradí
@anettusk super tak sa tesim ,daj potom vediet 🙂
Ahojte bola niektora z Vas na amniocenteze? Pripadne boli ste doporuceny na genetiku v BA? Ma niekto osobnu skusenost a amnio?

@jarka0 ja som v 12t a tie bublinky prve pohyby tiez sem tam malicko ale sem tam pri skrceni alebo lahnuti tiez zacitim