Júnovky 2020
Keďže som túto skupinku ešte nenašla,tak zakladám novú,pre všetky tehuľky s termínom pôrodu jún 2020 🙂
@andula2020, začínam 27tt a pribrala som asi 5kg a vidno to riadne, brucho mi trci jak tank... Nic ine. A beriem cca obden Femibion 2,tam je aj listová...
@andula2020 zalezi aku si mala vahu na zaciatku tehu...?? ja som otehotnela na vyssej vahe 80kg - pribrala zatial 3kg - 24tt.
@stanka712 23 týždeň končíme. Treba si zavolať a objednať sa. Ja som prví bola 20 týždeň a určite ešte pôjdeme 30
@almia 58 bola pôvodná váha, teraz 71
@andula2020 ahoj, aj ja som 26tt a doteraz som pribrala tých 9kg a bruško mám celkom fajné už 🙂 pôvodná váha bola 51.5kg beriem tiež ešte vitamíny ale už len tak obdeň
@zuzika44 sme na tom úplne rovnako, ale ja sa teda cítim už dosť veľká 😅
@almia chodím von len vo vyhnutnych prípadoch a do obchodu a zdravotníckych zariadeniach bez ruska ani na krok
Ahojte kocky má niektorá termín na prelome maja júna na kramaroch?
Uz sa nám to kráti zienky 🙂 ako sa cítite? Ja ledva funim ,extremne ma bolia kríze a lonova kosť Uz to ale nejako vydržím ;)
@minina16 rovnako 🤦♀️
ahojte je tu niekto z Malaciek?
porodila uz niektora, skor?
Ahojte, otázka ohľadom rozhodnutí o materskej. Už vám prišlo? Ja som mala nástup na materskú 2.5. A zatiaľ nič... Ďakujem
Uz sa nám to kráti ❤️ ja uz čakám každým dňom ,najradšej by som to uz mala za sebou 🙂
dajte vediet hl. druhorodicky ako vam prebiehal porod.. ci rychlejsie ako pri prvom.. alebo ani nie 🙂 veru krati sa to kazdej 🙂 uz

Ahojte baby pripájam sa k Vám 🙂 A zároveň sa chcem spýtať koľko ste už pribrali.. Ja dnes začínam 26tt a pribrala som skoro 13kg zdá sa mi to veľa aj keď na pohľad to tak nevyzerá, nemam nejak mega veľké bruško... A druhá otázka dokedy ste brali alebo beriete ešte kyselinu listovú? Vraj sa môže počas celého tehu ale najdôležitejší je 1.trimester...ja ešte sem tam si dám asi tak 2x tyzdenne