Júnovky 2021
@putyna ahoj 12.6 a ty
@svetlana1984 ja o den skor 11.6.😍
Ahoj. Ja mam 6.6.21
🥰🥰
18.6.21🥰
Aj vas bolela v noci hlava nenormalne. Ci iba mna?
Ahojte, ja mam termín 26.6.2021 🙂 nejaká tiež?
Zatial.nas tu je dako maličko
Mňa už druhý deň strašne bolí chrbát pri vstávaní...nemáte s tým skúsenosti...nenaznačuje to nejaké problemy
Ahojte. My mame 30.6. Tak uvidime ci budeme junovka alebo julovka 😁
4.6.21🥰
Ahojte..zatiaľ mám termín 22.6. no čaká ma cisársky rez takže pravde podobne 9.6.no ďalšia vec je veľká šanca že to bude (už 3ti krát) predcasniatko tak nieje vylúčený ani máj..len dúfam že to dobre dopadne ;)
Ahojte ja mam termín 10.6. mozno aj skor 🙂 som 19tt aj vam sa drobcekovia hemžia na večer a k noci? :D ja tam mam asi futbalistu...pribrala som zatial 2 kila 🙂
@nikusk1991 ja mam termin 11.6. Ale pohyby este necitim😪
@putyna aj ja mam ten isty termin ale asi bude skorej mozno maj to sa vsetko uvidi podla mojho tlaku ked bude jun tak pred 14 rokmi ten mesiac som si porodila prvorodeneho syna a ked bude maj tak podla tatika tobude narodeninovy jeho darcek
@zuzanazuzana26 jej tak tiez tiez idete mat veliky rozdiel. No mi v septembri 14 rokov a puberta uz pliesta vo velkom som velmi zvedava ako to bude ked sa narodi male 😊
@putyna no velky rozdiel 14 rokov a este mladsia dcera mala v decembri 12 tak aj medzi nimi bude rozdiel velky slecna sa tesi velmi a mlady puberta plieska jak za 2 nikedy a naco dalsie ved my sme uz velky ale tesi sa aj on
No čo ženy ako sa citite?? Kolko bude chlapcov a kolko dievcat?my budeme mat chlapca. V pondelok ma čaka cukor.
@barca555 jaaa
@putyna ja dievcatko a posledne dni mi dáva zabrat s tymi pohybmi :D ja uz mam cukor zasebou nastastie
@nikusk1991 ja som si vliala citron do toho tak to bolo dobre.
@barca555 tak uz aby to aj bolo nie?? Mne to ide tak pomali vzhladom na to ze som od zaciatku doma a nemozes ist ani vecicky do obchodu pochytat. Kočiky uz mate?? Ja uz mesiac a par bodikov nic viac 🙈
kočík už dorazil a vy baby ako už kočíky kúpené či ? Veď pravdu povediac už sa nám to kráti 😃
Kocik mam uz od 12 tt asi pomaly uz vsetko vanicka a nejake malickosti len chybaju
@zuzicka256 aj ja mam 6.6. 😊
Ja nemám ešte nič..nakoľko som už 6.tyzdrn v nemocnici a do pôrodu sa už domov nedostanem..je však otázka kedy porodim..( termín mám okolo 19.6) ale do vtedy určite nedonosim :/ ale najhoršie už mám snáď za sebou..obrovské riziko potratu z dôvodu odtekania plodovej vody od 20tt..bababto mi bojuje zo všetkých síl a som Bohu vďačná že žije a snaží sa vydržať v brušku..