Košičanky na začiatku tehotenstva II.
Ahojte baby, rada by som nadviazala na tému košičanky na začiatku tehotenstva, do ktorej som chodivala, ked som bola tehu s Miškou. Dúfam, že sa nájdu mamičky, budúce mamičky z košíc s ktorými by sme si mohli vymienat skúsenosti ohladne doktorov, zariadení, vyšetrení ale aj o priebehu tehu, radostiach a starostiach. pridáte sa?
Krasny večer všetkym,zajtra mam usg a už sa neviem dočkať,budem 6+5 takže srdiečko už musi byť,hneď budem pokojnejšia.
Dobru nocku,pali ma žaha nenormalne a žiaľ aj zapcha -takže toto su obidva priznaky ktore som mala aj pri prvom tehu,takźe źiadna slava čo ma čaka.
Duphaston beriem od prveho dňa.aj utrogestan aj estrimax aj agolutin aj prednison.pri minulom tehu som brala to iste a vysadzovať mi to začali od 4.mesiaca.
Babulky, dobrý večer, tak dnes sme boli na usg prvotrimestrálnom, a drobec je krásny, všetko OK, aj videjko máme aj fotečky. Tak sa veľmi tešíme.
Dobrú nocku Vám kočeny. papa
@kiwi82 Ahoj, super, gratulka 🙂 tesim sa s Vami, 🙂 a kde si bola v Saci? U Dosedlu ?
Budem mat na Teba niekolko otazok, ak Ti to nebude vadit 😵
Ako dlho trva USG? Bola si aj na krv - teda na lacno ? Mna to caka 10.3. v Saci rano o 7.00 🙂 a zajtra poradna, verim, ze drobcekovia sa maju k svetu 😵
Vcerajsia poradna OK 😵 , su sice o 1 tt mensie, ale norma su aj 2 tt. Bola som na EKG, ECHO srdca, lebo min. sobotu som mala srdcovu nevolnost, a mam ist na endokrinologiu, moze to suvisiet so srdcom ...
Baby, práve idem na glukozový test, lebo som mala vyšší cukor, včera aj dnes ráno som vracala, tak dúfam, že to ustojím dnes. prajem pekný den, kočeny.
Dobre ranko 🙂. Sa pripajam k vam ak teda mozem? 🙂. Som z KE a som teraz v 20 tt. Som na rizik.tehu.
@helena35 ahoj chcela som sa opytat? Mas 1 cm krcok a kludovy rezim. Ja mam zatial cca 3 cm krcok ale z predoslych tehu problemy a zvazuju zasitie. Tak uvidim. Mam kludovy rezim detto. Aky mas ty? Lezis? Alebo len nedvyhas veci? Chodievas aj von? Beries asi magne? Ci aj nieco ine? A nechceli ta zasivat? Dakujem
@kvietok173 ahoj,tak mne povedala dr,nech sa snazim viac lezat ,nechodit po schodoch a ani do kopca ,a mensie prechadzky v pohode len nie dlho stat niekde atak no zatial v pohode a nastastie sa mi placenta uz posunula od branky a mala sa uz otocila dole hlavickou,bude to dobre neboj sa nemusis v kuse lezat ved to sa ani jeda pri detickach stale nieco treba robit ale dvihat sa nesmie ani vraj nakupnu tasku no stane sa ze musim sofiu zdvihnut a vtedy ma srasne bolu vsetko,a mam brat magne b6 rano a vecer ,ak by si hoc co chcela vediet kludne napis v pohode
ahojte bambulky 🙂 tak ja som bola vcera u dr. stym ze som si rano robila testik vysli kolajnicky 🙂 ... na ultrazvuku videla nieco ale len maaalinko ... hodboty hcg som mala vcera 560 .. stym ze vcera bol piaty den meskajucej ms.. myslite ze hodnity su v poriadku ,?? mam strach pretoze som 7.1.2014 bola rezom operovana na mm tehu s odobratim praveho vajcovodu .. prvu ms od zakroku som dostala 1.2.2014 a 14.2. sme sa mohli milovat stym te mi nerobili kyretaz .. dakujem za vsetky rady-odpovede 🙂 zajtra mam ist na dalsiu kontrolu
@karinka1726 ahoj neboj, vyčkaj ešte týžden, dva a potom sa už na ultrazvuku ukáže fazuľka. mna dr. objednal až na 8 tyžden tehu a to už bolo pekne vidieť srdiečko 🙂
ahojte baby, tak ja som bola včera na ten glukozovy test. hodnota na lačno 5,2 potom po dvoch hodinách 7,2. takže je to ešte v norme. tak sa teším. ako sa inač máte?
@kiwi82 dakujem pekne dnes som bola na dalsej kontrole uz tam bolo vidiet nieco viac taka gulka ale vecia ako pred dvoma dnami .. beta hcg sim dnes mala 1030 no a doktorka mi povedala ze mi stuply 100%-tne ... nato ze pred dvoma dnami som mala 560 .. na dalsiu kontrolu mam ist 18-teho to bude den po mojich narodeninach :D takze dufam ze bude vsetko v poriadku ... mam uz aj prvu fotku nasej gulicky a aj tehotenskz kizocku som dostala
Ahojte, dnes I. USG u Dosedlu, velmi sa ponahlal, lebo siel operovat, fazulky sa maju OK, videla som ich na monitore, ...foto mam len 1 ks rozmazany, ale nevadi, hlavne, ze su v poriadku 😵
Ahojte dievcata,ako sa mate?bola som na kontrole ,vsetko je ok srdiecko nam bije ako zvon 😀 tak varim ze tentokrat to uz bude iba lepsie a lepsie 🙂
@mmattulik1 a v ktorom si tt? lebo to nemáš napísané v pase. blahoželám, nech ste obaja vporiadku.
@kiwi82 Ďakujem krásne 🙂 ,som v 10.tt
Ahojte,dnes som bola u dosedlu a utz,co sa robi v 30tt,a vsetko je konecne v poriadku placenta sa pekne vysunula hore,bambulka je otocena uz dole hlavkou takze sa pekne vsetko dali do poriadku uz len aby krcok pekne drzal este aspon do 38tt,vidim ze aj tu je vsetko pekne v pohode rastiete to je super 🙂

@polynka9 tak tak ale podla mojej dr ma to caka o nieco skvor 🙂