icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

dianocka
13. aug 2010

@fecova,tak to je super.cize piatok 13-teho stastny den

andrea0903
14. aug 2010

@fecova nezachytila som preco uz teraz riesis sekciu tak budem sa pytat z akeho dovodu uz teraz si rizikova alebo uz mas nejaku sekciu za sebou?pytam sa hlavne preto ze ja som po sekcii 3roky a porody uz neratam....teraz som rizikova navyse mam problemy s krvou tak ci to nejako riesti mam uz teraz alebo co..inac vidis predsa sa potvrdilo ze bude to mala kocena 😀 gratulirujem ma krasnu vahu moja bambulka mala v pondelok na 21.tt 320g ale nevadi niekto pribera rychlejsie druhy pomalsie ale to nevadi inak ja mam termin 22.12. a Dankovcik povedal ze to vidi na toho 24.12. tak uvidime ako sa chrumka rozhodne 😀

fecova
14. aug 2010

@andrea0903 tak som po sekcii 4 roky, ale pred dvoma rokmi mi vyberali myomy, cize robili myomectomiu a tiez polypy, cize maternica je rezana 3 krat,a jazva 2krat, cize je oslabena, Dosedla mi povedal, ze bude indikovana sekcia, a ze na Vianoce uz budem doma, lebo robi sa v ukoncenom 38tt, cize to bude tyzden pred vianocami, a placentu mam stale dole, cize dalsia indikacia, a este mi povedal, ze ten kto je po sekcii hoci aj 10 rokov, si ako mal by vybrat ako chce rodit, mozes to skusit aj normalne, ale on to vraj uz neodporuca, tak je to na kazdom ako sa rozhodne.a ked ides do novej, tak sa asi stretneme, lebo zrejme tam pojdem aj ja, chcela by som ist k Rosakovej.

andrea0903
14. aug 2010

@fecova no hej ja idem len do Novej a u Rosakovej som rodila osobne a je velmi dobra odporucam ju urcite no a co sa tyka toho cisaraku tak sa urcite na to budem pytat.....aj hematologicka sa vyjadrila ze by bolo dobre nakolko aj ta moja krv si robi co chce.......tak je mozne ze sa stretneme dufam ze sa mi podari dojst do decmbra ze mi injekcie zaberu a moja placentoska to vydrzi

fecova
14. aug 2010

@andrea0903 tak drzim palce, aby sme si na Vianoce odniesli z nemocnice ruzove batozteky

andrea0903
14. aug 2010

@fecova vdaka aj tebe vsetko dobre a mala je nadherna 😀

beatushka
14. aug 2010

@januliatko1985 gratulujem a prajem všetko dobré 🙂

terina25
15. aug 2010

@andrea0903 za manžela pri porode sa platí 20 eur.dajú ti taký papier a s tým to treba ísť vyplatiť do pokladne.kt.je na poliklinike.treba to zaplatiť do odchodu z porodky,takže treba niekoho poslať,aby to vyplatil.u mňa to bol vyplatiť manžel.a dali mu potom potvrdenie o zaplatení a ten treba ukázať pri odchode z porodky 😉

andrea0903
15. aug 2010

@terina25 tak ti dakujem pekne.....drzte sa

dianocka
17. aug 2010

@kiwi82,kde si?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
dianocka
17. aug 2010

@rubinka,to vazne si zmazali albumy?tak to je divne.a ty sa mas ako?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
dianocka
17. aug 2010

@rubinka,tak ti drzim palce a oddychuj este.to ti naozaj zbehne ako voda.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
andrea0903
17. aug 2010

zeny ja mam na Jiske znamu ak tam mala Terasa maleho mozem to nejako zistit s kiwi neviem no jedine co viem je ze v polovici a koncom juna co sa narodili dvaja chlapci predcasne tak ti uz nie su zial....a treti co bol v juli tiez bol exitus.............tak neviem baby ja tiez stale nad tym rozmyslam.......verim ze ich dvoch sa to netyka a obe su aj so svojimi milacikami v poriadku

dianocka
17. aug 2010

@andrea0903,ach boze tak na take nieco ani nemyslime.snad len nemaju cas pri babatkach pozriet sa na net.

andrea0903
17. aug 2010

@dianocka ani ja sa nesnazim na to mysliet ale ak terasa porodila v neviem ktorom tyzdni a termin mala trebarz az teraz v auguste tak skor ako na termin porodu ju ani nepustia domov tak treba len vyckat

rubinka
Autor odpoveď zmazal
andrea0903
18. aug 2010

@rubinka takze ak terasa mala termin az vtedy tak pride domov az toho 29augusta skor nie.....to na milion percent a kiwi no neviem fakt 😨 😨

yesno22
18. aug 2010

ahojte...som vas trosku zanedbavala ale hadam sa to zlepsi 🙂

dnes rano som bola na GTT, vysledky poslu priamo mojej dr, tak dufam ze nebudu skreslene, kedze vcera sme trosku grilovali 😝 .. u nas nic nove, malinke je kludnucke babatko, obcas stresujem ci je vsetko ok, lebo kopka len slabunko a malokedy...nakoniec som sa rozhodla ze pojdeme na 3D/4D UZV ako pri Kubkovi a obetujeme tie peniazky, nech mame spomienku aj na druhe babatko v brusku...takze 9.9 idem k Dankovcikovi a dam si darcek k meninkam 😅

citam o Kiwi a terase, dufam ze sa nic zle nestalo....u nas v novembrovkach prisla jedna tehulka o babatko v 22tt, uz treti krat to iste 😔 ...nikto z nas nechapal, ako sa to mohlo stat, kedze predtym uz take zazila 2x 😔

rubinka
Autor odpoveď zmazal
andrea0903
18. aug 2010

@yesno22 no ja som tak prisla uz zo siestich tehotenstiev ao4deti teraz cakam znova a dufam ze sa to nezopakuje kedze konecne po 10rokoch a tolkych utrpeniach prisli na to ze mam vrodenu vadu ked sa vyvija placenta.......treba za tym ist ja som sa tiez sama pytala este raz na hematologiu a nasli si predstav.......a mna automaticky objednal na 4D plati sa 23euro ak mas vymenny listok od lekarky ak nie rak viac

yesno22
18. aug 2010

@andrea0903 ... to mi je luto 😔 najhorsie na tom je, ze oni vedeli, ze sa v tom 20tt zacina otvarat a namiesto toho, aby jej urobili cerklaz alebo co ja viem, tak to nechali tak a este aj PN-ku si musela vydupat 😠 ... nakoniec sa zacala otvarat a uz sa nedalo nic robit 😒

ja som bola na 3D/4D v 20tt zadarmo ale ked som chcela aj nahravku na DVD, tak ma dr zrusil, ze nema cas, ze sa musim este raz objednat ... keby som to vedela skor, tak sa objednam naraz 🙄

andrea0903
18. aug 2010

@yesno22
@yesno22 zadrmo a to uz preco?teeda jak ti fajne.........ale co uz aj tie prasule stoja za to.........teraz aspon vies co a ako.........no to je dost blbe s tym otvaranim a fakt nechapem preco ju nezasili alebo aspon preco jej nedali pesar.... 😨 😨 ale to fakt asi zalezi kde lezis

yesno22
18. aug 2010

@andrea0903 noo...mna poslala moja dr na morfo 3D v 12tt a v 20tt ... 1x som platila 9eur lebo mi aj brali krv na vsetky mozne veci ale 2x som neplatila nic 🙂

andrea0903
19. aug 2010

@yesno22 sranda aj mna poslala doktorka na to rduhe co je morfo a platila som 23ecka.....nechapem teeeeeeeeeda

andrea0903
19. aug 2010

@yesno22 sranda aj mna poslala doktorka na to rduhe co je morfo a platila som 23ecka.....nechapem teeeeeeeeeda

palesandra
19. aug 2010

ahojte, ja som bola u Dankovcika, menil sa im cennik od cca 13.7. ak mate vymenni listok (zalezi aj na poistovni, ja mam doveru) teda za prve vysetrenie- usg a krv sa plati 19e a za druhy usg sa plati 33eur ...+ fotky . tusim ze ked nie je vymenny, tak o 10e naviac..

andrea0903
19. aug 2010

no ja som na morfo bola teraz 9.8. mam spolocnu a platila som 23eciek bez fotiek a prve vtedy bolo 9........ktovie ako to bude v 30tt