icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

januliatko1985
24. júl 2010

ahojte, tak som spat z poradne. zatial nerodim, dava mi dr este taky tyzden, dufam, ze nie viac.na najblizsiu kontrolu idem v stredu.
@kishinka kati a ty jak, si sa dockala tej spravy? inac jak som vystupila z vytahu tak som hned vedela, ze si tam, bo som spoznala hned tvojho muza, sympatak je to. 🙂
prajem vam pekny den.

kishinka
24. júl 2010

Ahoj janik, dakujem, no my sme dopadli, tak že nám dáva dva týždne, som pekne zatvorená, tak sa teším, že nemusíme ležať, mi ideme na kontrolu v piatok 😉

kiwi82
24. júl 2010

ahojte dievcata, ja idem na kontrolu v pondelok, tak vas potom budem informovat 😉 Nasa Miska sa je dnes nejaka lenivucka, sem tam sa ponatahuje a potom len spinka, tak dufam, ze je len otapena z toho pocasia a ze sa ma v brusku dobre. niekedy mi uz z toho zasibava jak sledujem tie pohyby. juuuj uz aby tu tie nase deturence boli s nami.
@kishinka takze uz sa teraz nemusis vratit do nemocky? az potom na planovany cisarak?

@januliatko1985 fajne, ze je vsetko ok, este chvilu uzivajme bruska 😉

dianocka
24. júl 2010

kiwi82,este to tych par dni vydrz a vychutnavaj si lenosenie a nicnerobenie.a hlavne si poriadne dlllllho rano pospi.

kiwi82
24. júl 2010

@dianocka ahoj no rano vstavam okolo tej pol siedmej ale potom poobede este pospim take dve hodky 😉

strasska
24. júl 2010

@kiwi82 zavidim, ja by som poobede tak spala, ale kym konecne uspim toho starsieho, tak sa mi zobudi mala ☹
a prosim Ta, ako ma Dr. teraz sluzby? Chceli by sme sa jej podakovat 😉

dianocka
24. júl 2010

strasska,tak sup sup,zavriet pocitac a povinny oddych namiesto chatovania.

kiwi82
24. júl 2010

@strasska ahoj no my mame ist za nou po monitore v pondelok. monitor mam o 12.30. takze predpokladam, ze v pondelok ma 24 ku. takze by tam mala byt cely den. papa

januliatko1985
26. júl 2010

aaahojte 😎 no jak sa mate?ja celkom fajn, som sa konecne vyspala dens po par tyzdnoch, tak fajne sa ochladilo, jaaaj.
a vcera mi zacala odchadzat ta hlienova zatka 😲 bojim, bojim.poradnu mam vstredu, uvidime, ze co sa tam udialo dole 😉

kishinka
26. júl 2010

@januliatko1985 tak si si to dobre naplánovala, že v stredu poradňa a aj pôrod 😀 janka nemáš náhodou tel.č. na Gineliho?

januliatko1985
26. júl 2010

@kishinka hej mam, ti poslem do IP.

yesno22
26. júl 2010

@januliatko1985 drzim palceky, nech vsetko ide ako ma...den D sa blizi, tak nech to mas cim skor za sebou bez zbytocneho trapenia sa 😉

my sme boli v sobotu na krstinach, bola nam dobre, len Jakubko zacal teplotovat, hrdlo chytene...do vecera mu teplota vybehla nad 39, uz som sa bala ze poletime na pohotovost, ale potom sa nam 2x pozvracal, kludne zaspal a teplota klesla...v nedelu mal este mierne zvysenu teplotu ale dnes uz OK, ani na hrdlo sa nestazuje, tak uvidime...asi mu pomohla nedelna zmrzka, ktoru som mu povolila, kedze mal meninky 😅

dianocka
26. júl 2010

januliatko1985,drzim palce,aby si to mala cim skor za sebou a aby ste boli obaja v poriadku.

januliatko1985
26. júl 2010

@kiwi82 a ty ako? bola si na ten monitor?

fecova
26. júl 2010

no baby ako? rodite ci nie? sup sup

katulienka30
26. júl 2010

Ahojte je tu niekto s termínom 30.11.

januliatko1985
27. júl 2010

Dobre ranko 🙂

kishinka
27. júl 2010

Dobre ránko ja som až teraz vstala, som sa nevedela vateperiť s postele 😒 😒
Inak konečne mám doma kočík, môj pobyt v nemocnici prinútil manžela konať, aspoň na niečo to bolo dobré 😀

januliatko1985
27. júl 2010

@kiwi82 kde si?ani vcera si tu nebola,hmmm, to je podozrive 😕 😅

januliatko1985
27. júl 2010

@kishinka tak uz bolo na case ten kocik priniest, sak hned mate malickeho pri sebe.a nevies este presny datum sekcie? je celkom mozne sa sa stretneme 😅

kishinka
27. júl 2010

No vieš čo, spomýnal, aj niečo o spontánnom pôrode, tak ja už fakt neviem ☹
Ale každopádne to bude po ukončení 38tt a to vychádza na ten 4,08 takže jo to dosť pravdepodoné, že budeme ležať spolu 🙂 lebo po tomprvom augustovom týždni ide preč takže to chce stihnúť 😉

dianocka
27. júl 2010

januliatko1985 a kishinka,nebojte sa sekcie.Ja co mozem povedat za seba,tak keby som este raz mala rodit,co sa teda nechystam,tak by mi sekcia vyhovovala.Ja vlastne ani neviem,co su to kontrakcie,takze ani neviem co je to bolest.Mala som spinal,takze som bola cely cas pri vedomi a videla som dcerku hned ako ju vybrali z bruska.Bol to nadherny pocit a zazitok na cely zivot.Potom musite 24 hodin lezat,takmer bez pohnutia,no a potom uz v podstate vstavate.Ja som to znasala perfektne a nemala som ziadne komplikacie tak ma chceli pustit domov rovnako ako pri spontannom porode,len dcerka mala silnu zltacku tak sme ostali 10 dni v nemocnici.

fecova
27. júl 2010

@dianocka tak to ti zavidim, ze si mala taku sekciu

fecova
27. júl 2010

@januliatko1985 aj ty ides na sekciu?

dianocka
27. júl 2010

fecova,rodila si tiez sekciou?

fecova
27. júl 2010

no bohuzial

fecova
27. júl 2010

a nemam dobre spomienky, tak preto, ze ako ti zavidim, lebo zase idem na sekciu, tak sa bojim uz teraz ako to dopadne

dianocka
27. júl 2010

sekciu si mala kvoli komplikaciam?a mala si bolesti po sekcii alebo nieco ine?

fecova
27. júl 2010

@dianocka no poviem ti to v skratke, isla som do nemocnice tyzden po termine, lebo mi tvrdlo brucho, tak si ma tam uz nechali, dovtedy som mala bezproblemove tehotenstvo, tyzden som tam lezala len tak, nic so mnou nerobili, iba do mna pchali vyvolavacky, po tyzdni mi dali zospodu tabletku, dostala som bolesti, isla som na salu, no len bolesti stupali a ja som sa neotvarala, tak ma nechali od tretej v noci do dvanastej na obed, az kym mi pani doktorka nechcela prepichnut vodu a ja som pritom vobec nebola otvorena, kym samozrejme neprisiel primar, ktory ju zdrbal, ze odchadza dieta, tak mi akutne robili cisarsky, no okolo toho este vela bolo veci, v celkovej narkoze, prebrali ma, ked mi vytahovali z hrdla tu hadicu na dychanie, bola som uz hore, ked mi cistili ranu a sili ma, takze najlepsie spomienky nemam, a este k tomu maly sa narodil mrtvy, kvoli lekarke, ktora cakala asi do poslednej chvile na zazrak ze sa otvorim, dvakrat ho ozivovali, a preto ta lekarka za mnou ani raz neprisla na vizitu, takze sa bojim aby to teraz nedopadlo nejak podobne, lebo momentalne mam nizko ulozenu placentu, cize pojdem v ukoncenom 36tt, aj kvoli tomu, ze mi po porode dvakrat robili myomectomiu cez tu jazvu po cisarskom, cize jazva je dost tenka

ladenka77
27. júl 2010

Ahoj kocky,ja tu nechodim,iba sem tam nakukam....
fecova tak tvoja skusenost je uplne na mašlu,ale vidim,ze mas termin na "jeziska" a ten sa postara aby to bolo uz v poriadku....... 🙂)
napis meno doktorky ,kt.by mala vratit diplom,aby sa toto uz nikdy neopakovalo.......
a kde si rodila?