Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
baby, dostala som menzes..teda mi zacina spinenie, aj mi teplota dnes rano klesla ☹ ...ale nevadi.....bude to inokedy a rozhodla som sa, nic nieresit a brat vsetko sportovo.... budeme mat medove tyzdne.... 🙂
@bambulka026 super tesim sa, dufam, ze sa ukaze srdiecko a bude vsetko ok.....gratulujem 🙂
@tatiana77 Dakujem, a drzim palce nech sa to i Tebe podari co najskor 🙂
@annie07 Booožinku ja som taká happy z teba.. teda Vás.. strašne moc moc.. aj keď som tu už len občas, ale vždy to prídem skontrolovať, že kto opúšťa kategóriu snažilky a vchádza k tehuľkám-.. úžasná správička.. 😉 😉 😉 😉
@bambulka026 to je vyborna sprava. verim, ze bude vsetko v poriadku a srdiecka sa coskoro dockate 🙂
@tinushka13 @leonetka dakujem moc babulky 😉 dnes som znovu testla a uz je to asi jasnee 😵
@annie07 bez pochýb.. je to tam... a basta! 😀 😀 😀 😀 😀 a môžeš sa tešiť z krásneho obdobia tehuľkovania.. 😉 😉
@tinushka13 len aby bolo vsetko ok 🙂 a ty sa ako citis? mas aj nejake nevolnosti? mna sem-tam boli brucho ako na mrchu
@annie07 Neboj bude všetko OK !! Ja som tie prvé dni ako som sa to dozvedela tak akoby som bola z porcelánu.. všetkého som sa bála.. nič som nedvíhala.. ale postupne to všetko pominulo a teraz som v pohode... nevoľnosti mi začali 6tt+5 ale iba dva dni a potom o týždeň sa spustila lavína a po každom jedle mi bolo zle.. ale nevracala som.. len ma napínalo a grgala som čo ja teda grgnúť sama od seba neviem.. novinka pre mňa.. 😀 😀 prsia sa mi naliali odzačiatku ale potom ma prestali bolieť a bolia iba zospodu a trochu citlivé bradavky.. časté cikanie.. a totálna zmena v jedálničku.. a v podbrušku ma stále bolí.. od začiatku tehu cítim akoby som mala dostať mrchu.. popicháva ma raz jeden vaječník a raz druhý.. a takto viem že je všetko OK.. 😀 😀 😀 inak nevoľnosti mi prešli asi tak pred 4 dňami.. 😅 😎
baby!!!!! je to tu!!! 🙂 mam silneho duchaaa!!!! to uz nie je ani dusik, ale nieco medzi kolajnicami a dusikom 🙂 chce sa mi smiat aj plakat... je to uzasny pocit.... kazdej jednej snazilke by som ho hned dopriala 😵 krasne na tom je aj to ze sme sa vlastne snazili len prvy mesiac a hned krasne uspesne... len teraz velmi dufam ze bude vsetko v poriadku a ze mi ta druha ciarka niekam nezmyzne... 😖
@anitka22 Anitka super.. gratulujeme ku kolajničkám... 😀 😀
Baby vy ste fakt super rýchla a hlavne rýchlo sa učiaca skupinka.. jedna druhú nasledujete... 😀 😀 😀 😀 len tak ďaleja o chvíľu bude skupinka pupáčikov a nie snažiliek ..juchuuu 😀 😀
@tinushka13 dakujem 🙂 uz len cakat 🙂 tato skupinka je fakt ucinna 🙂
...bodaj by tato skupina nakazila aj mna...😀
@tatiana77 dakujem, aj ja dufam ze bude vsetko ok

Ahojte, dnes sa konecne ukazal. 😀
Srdiecko este nebilo, no doktorka povedala ze to podla rozmerov vychadza na 6tt, takze je to v pohode.
Zrejme som musela mat ovulku neskor ako som si myslela 😀
Objednala ma az na 17.5. takze dovtedy musim vydrzat, a dufam ze vsetko bude ok.
Drzim Vam vsetkym palce, nech si najdete na teste tie dve vytuzene kolajnicky co najskor....