icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

bambulka026
4. máj 2012

Ahojte, dnes sa konecne ukazal. 😀
Srdiecko este nebilo, no doktorka povedala ze to podla rozmerov vychadza na 6tt, takze je to v pohode.
Zrejme som musela mat ovulku neskor ako som si myslela 😀
Objednala ma az na 17.5. takze dovtedy musim vydrzat, a dufam ze vsetko bude ok.
Drzim Vam vsetkym palce, nech si najdete na teste tie dve vytuzene kolajnicky co najskor....

tatiana77
4. máj 2012

baby, dostala som menzes..teda mi zacina spinenie, aj mi teplota dnes rano klesla ☹ ...ale nevadi.....bude to inokedy a rozhodla som sa, nic nieresit a brat vsetko sportovo.... budeme mat medove tyzdne.... 🙂

tatiana77
4. máj 2012

@bambulka026 super tesim sa, dufam, ze sa ukaze srdiecko a bude vsetko ok.....gratulujem 🙂

bambulka026
4. máj 2012

@tatiana77 Dakujem, a drzim palce nech sa to i Tebe podari co najskor 🙂

tinushka13
4. máj 2012

@annie07 Booožinku ja som taká happy z teba.. teda Vás.. strašne moc moc.. aj keď som tu už len občas, ale vždy to prídem skontrolovať, že kto opúšťa kategóriu snažilky a vchádza k tehuľkám-.. úžasná správička.. 😉 😉 😉 😉

sabaka
5. máj 2012

@tatiana77 nesmut, po mrche sa znova ide na vec 🙂

sabaka
5. máj 2012

@bambulka026 to je vyborna sprava. verim, ze bude vsetko v poriadku a srdiecka sa coskoro dockate 🙂

leonetka
5. máj 2012

🙂 @annie07 dlhsie som to nebola, tak az teraz gratulujem k vysledku! 🙂 neboj ohladom tych liekov, myslim ze min. prve 3 tyzdne nie je embryjko napojene na tvoj obeh, takze nic mu neuskodi.

annie07
5. máj 2012

@tinushka13 @leonetka dakujem moc babulky 😉 dnes som znovu testla a uz je to asi jasnee 😵

tinushka13
5. máj 2012

@annie07 bez pochýb.. je to tam... a basta! 😀 😀 😀 😀 😀 a môžeš sa tešiť z krásneho obdobia tehuľkovania.. 😉 😉

annie07
5. máj 2012

@tinushka13 len aby bolo vsetko ok 🙂 a ty sa ako citis? mas aj nejake nevolnosti? mna sem-tam boli brucho ako na mrchu

tinushka13
5. máj 2012

@annie07 Neboj bude všetko OK !! Ja som tie prvé dni ako som sa to dozvedela tak akoby som bola z porcelánu.. všetkého som sa bála.. nič som nedvíhala.. ale postupne to všetko pominulo a teraz som v pohode... nevoľnosti mi začali 6tt+5 ale iba dva dni a potom o týždeň sa spustila lavína a po každom jedle mi bolo zle.. ale nevracala som.. len ma napínalo a grgala som čo ja teda grgnúť sama od seba neviem.. novinka pre mňa.. 😀 😀 prsia sa mi naliali odzačiatku ale potom ma prestali bolieť a bolia iba zospodu a trochu citlivé bradavky.. časté cikanie.. a totálna zmena v jedálničku.. a v podbrušku ma stále bolí.. od začiatku tehu cítim akoby som mala dostať mrchu.. popicháva ma raz jeden vaječník a raz druhý.. a takto viem že je všetko OK.. 😀 😀 😀 inak nevoľnosti mi prešli asi tak pred 4 dňami.. 😅 😎

anitka22
5. máj 2012

@annie07 juuuj super, krasny ostry dusik 🙂 gratlujem 🙂

anitka22
5. máj 2012

@lagunasa ahoj, tak drzim palce, nech sa vam prijemne snazi a vysledok nech sa vam coskoro objavi 😉

anitka22
5. máj 2012

@annie07 ked di tesla ten posledny test, obrazok hore, tak ktory DPO si bola?

annie07
5. máj 2012

@anitka22 dakujeeem 😉 ten test je z dnesneho rana -13-14 DPO 😉 prvykrat som testovala minulu nedelu, ale nebol tam ani naznak dusika nic, az v stredu sa objavil minidusik

annie07
5. máj 2012

@anitka22 anitka inac ak mozem poradit, tak skus papat goji, my sme sa snazilkovali 4 mesiace, na konci 3. cyklu som zacala papat goji a zrazu som tehu 😉 tak asi funguje 😀 drzim moc palceky

lagunasa
5. máj 2012

@werusss dakujem velmi pekne!!!

anitka22
6. máj 2012

@annie07 som rada ze ti goji zabralo 🙂 ale teraz potrebujem vysvetlenie co to goji je?? 😅 lebo voobec netusim...

anitka22
6. máj 2012

baby!!!!! je to tu!!! 🙂 mam silneho duchaaa!!!! to uz nie je ani dusik, ale nieco medzi kolajnicami a dusikom 🙂 chce sa mi smiat aj plakat... je to uzasny pocit.... kazdej jednej snazilke by som ho hned dopriala 😵 krasne na tom je aj to ze sme sa vlastne snazili len prvy mesiac a hned krasne uspesne... len teraz velmi dufam ze bude vsetko v poriadku a ze mi ta druha ciarka niekam nezmyzne... 😖

sanchez81
6. máj 2012

@anitka22 neboj sa, keď už tam je, tak nezmizne určite 🙂 Inak gratulujem, sa mi zdá, že toto je naozaj plodná téma, budem sem musieť chodiť častejšie 😀 Držím palčeky a dúfam že aj ja budem čoskoro vyvolávať duchov 😎 😀

annie07
6. máj 2012

@anitka22 juchachaaaaaa gratulujeeeeeem 😉 😉 😉 😉 😉 supeeeer, riadne uspesna skupinka veru 😀 paradicka, hod sem testiiiik

sanchez81
6. máj 2012

@anitka22 veru veru, chceme vidieť foto 😉

tinushka13
6. máj 2012

@anitka22 Anitka super.. gratulujeme ku kolajničkám... 😀 😀

Baby vy ste fakt super rýchla a hlavne rýchlo sa učiaca skupinka.. jedna druhú nasledujete... 😀 😀 😀 😀 len tak ďaleja o chvíľu bude skupinka pupáčikov a nie snažiliek ..juchuuu 😀 😀

anitka22
6. máj 2012

@sanchez81
@annie07 tak dam len sem foto... lebo do albumu si este nechcem davat, aby to nahodou nikto z rodiny nevidel, este sme im to nepovedali, este cakame 🙂

anitka22
6. máj 2012

@tinushka13 dakujem 🙂 uz len cakat 🙂 tato skupinka je fakt ucinna 🙂

werusss
6. máj 2012

...bodaj by tato skupina nakazila aj mna...😀

annie07
6. máj 2012

@anitka22 aj ja mam dnes takyyy 😉 😉

bambulka026
6. máj 2012

@tatiana77 dakujem, aj ja dufam ze bude vsetko ok