Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 Ok,moja kuknem sa tam 🙂Som rada,že ste vporiadku obaja 🙂.
@radka1303 Moja,tak moc prajem aby Ti tá ďalšia zabudla prísť na 9mesiacov 😉
@blcha76 Moja,tak to viem ja ja,že min. 10dní musí meškať,aby ukázala krv a to zatiaľ aj tehu test ukáže 🙂,tak si sprav testík,a počkaj týždeň lebo potom už bude vidno aj drobčiatko na sone 🙂 ,keďže najskôr vidno až v 5tt .moc Ti prajem aby si si na teste našla // 😉
@radka1303 Ahoj!
No som rada,asi lieky zabrali čo si brala 🙂Ach baby,moje ja neviem či sa tesy pokazili dve z roch mi ukazujú zreteľnú druhú čaročku na 29dc tak uvidím,čo bude ďalej enchcem testovať do neočakávanej ms aspoň do výákendu snáď neklamú a dovtedy budú krásne rovnako silné // na testoch potom pofotím,nechcems a dopredu radovať.Držte palčeky 😔
@zora256 to fakt? super, potajomky gratulujem 🙂 neboj, budú silné, držím palce 😉
@luciana789 No,hej len sa mi nechce veriť,že či sa náhodou nepomýlili,radšej počkám do dňa ms asi alebo spravím test až cez výkend z ranného,to bude najistejšie,zatiaľ by mali byť silnejšie ak neklamú dnešné poobedné,len vôbec nemám šajnu ako to oznámiť mužovi ja mám chuť sa len potajomky usmievať,len škoda že nevie myšlienky čítať,pri prvom mi povedal,že neverí,až keď bude sono snímka od lekára,pokúša ma aj to,že by som najradšej vydržala do jeho 30tky to bude až v júli 23.,len za tan čas musím ísť aj k ženskému ak sa potvrdí ďalšími testmi...A vôbec neviem kde nechať malého,alebo ako to vyriešim,tak aby muž nevedel skôr ako bude mať národky bolo by to senzačné na oslave narodenín mu ten darček so sono snímkou odovzdať pred našimimi rodičmi a súrodencami 🙂.
@luciana789 Tak neviem či aj na fotkách vidno tie čiarky fialovo-biely je Mamatest a ten druhý modrý je Max test ten je slabší na Mma vidno lepšie,len nemám lepší foťák...
@zora256 neboj, toľko testov by sa nemýlilo, bude silnieť, musíš veriť !!! to by bolo naozaj super mu to tak oznámiť, no ja by som to tak dlho nevydržala 😀 ja hneď ako som vyšla od doktora pozrela som na telefón a muž mi písal sms, že čo mi povedala, čo mi zistila (netušili sme, že som tehotná, dlho mi to meškalo, no vysadila som HAK, tak sme mysleli, že kvôli tomu) a ja som mu na to odpovedala, že hádaj 🙂 a on, že to nemyslíš vážne a bolo 🙂 hneď ako prišiel domov hladkal bruško 🙂
@zora256 je to pekne vidieť na oboch,na tom mamateste najlepšie, koľký deň cyklu si?
@luciana789 Ahoj!Práveže neviem či vydržím 😀 A dc mám 29 ale ovulku som mala podľa testou len na 20dc takže mi nemešká vpodstate preto radšej počkám do výkendu s ďalším testovaním ačo ma zaráža pri malom mi ukázalo až keď mi meškala 3týždne ms. A teraz tieto testy sú z poobedného moču 🙄 .Tak som zvedavá až až,že či aj cez výkend budú pozitívne a ešte ktomu krásne jasné.Tak drž palčeky 😉
@zora256 neboj, budem ti držať palce 🙂 dúfam, že aj nám sa tento mesiac pošťastí, som 6 dc takže uvidíme, či sa zadarí 🙂
@luciana789 Ahoj!Moc Ti držkám palčeky ako každej z tejto tabuľky snažiliek kiežby ste tu každá boli tehulka 🙂A mohli byť každá v tehotenskej tabuľke 🙂 😉
@radka1303 Ahoj!Ďakujem pekne ja sa ešte neviem tešiť,keďže neviem uveriť,že by tak skoro ukázali testy dnes tretí test ktorý včera neukazoval eše z ranného sotva dúčika ukazuje,takže asi je 25uml,uvidím cez výkend len vtedy sa budem tešiť,keď už budú krásne rovnaké obe čiarky 🙂 .A len 13.6. sa chystám k lekárovi aby bolo už vidno či je na správnom mieste mám bolesti ako na ms viackrát denne,tak vieš každé ehu je iné,ale rovnako máme mi ženy strach či je všetko ok.A pred rodinou chcem zatajiť čo najviac. A aj mužovi som musela povedať,lebo on chel byť prvý,tak tiež až vtedy uverí ak budú rovnako silné čiarky,tak moc dúfam,že budú 😉 .A ty ako sa máš?
@radka1303 Ahoj!Myslíš bolestí pri uhniezďovaní?Tak tie už mám zo 3dni :-/ ako na ms,len iné také bodanie na ľavo a ako keby som mala nejakú guľku v podbrušku,taký čudný tlak keď ležím na chrbte ale len sem-tam.Ale tak to sa dá zvládnuť pri prvom som mala intenzívnejšie bolesti,ale ,tak ešte to môže prísť pozdejšie ako bude rásť do 23tt je to normálka od rozťahovania sa maternice.
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@huncut 13.-17. snaž.6mes. Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž.3mes.Lev
@zora256 25.5.snaž.1rok a 3mes. Baran
@ponozkazt 29.-31.5. snaž.1rok a 2mes. Blíženci
@slinka3 3.6. snaž.6mes. Kozorožec
@anuska3107 4.6. snaž. 1rok a 10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž.1rok a 6mes. Baran
@jeackanka 5.6. snaž. 1rok a 1mes. Baran
@luciana789 5.6. snaž.4mes. Lev
@blcha76 8.6. snaž.2roky a 10mes. Vodnár
@radka1303 11.6. snaž. 1rok a 1mes. Ryby
@fidka21 a @dorekapa nejdem vás písať keďže neodpisujete mi. :-/.
Žienky: @huncut @radka1303 @matulindaaa @ponozkazt @slinka3 @anuska3107 @tusinka @jeackynka @luciana789 @blcha76 chcela by som vás poprosiť dohodnite sa medzi sebou ktorá by ste viedli snažilkovskú tabuľku,keďže mám pomenej času pri malom a najmä ak sa potvrdí aj od lekára moje tehu,tak by som potrebovala viac oddychu,ďakujem za pochopenie 😉
@
@radka1303 Ja viem okolo stavenie je vždy veľa roboty moja aj naši stavali a eše ani teraz nemajú dokončený dom :-/.
@tusinka Ďakujem neboj dám sem info hneď po testpvaní aj foptky nahodím z testou,moc verím,že budú už krásne vidno obe čiarky. 😉
Počuj nnebola by si taká milá a prevzala by si tabuľku,prosím ťa snáď sa nakzíš tehu vírusmi od nás čo sme viedli tabuľku 😉
@zora256 ahoj moja, tak to dopredu gartulujem. ja idem oddychovat, uz sem nechodim tak casto. rozhodla som sa zmenit moj zivotny styl. uz nejdem iba snazit, menstruovat a plakat, lebo to bol moj kolobeh. zacala som cvicit, papam iba zeleninky a ovocie, same vitaminky. vysadila som Nosifol, ten mi na plodnost nepomohol iba som vela pribrala a peniaze vyhodene, chcem si toto leto uzivat ako kedysi a nie plakat do vankusa. takze pozotivne myslenie nasadim a idem si uzivat dovolenku, slniecko kazdy minutu stravenu po boku mojho draheho a aj s kamaratkami. takze majte sa tu pekne :D

@zora256 ďakujem moja. Dnešná poradňa dopadla skvele, veď si prečítaj v tehulkách a výsledky steru budú v piatok a pevne verím, že budú dobré 🙂